Sarıalioğlu, “Of Eski Kaymakamımız, İnegöl Kaymakamı Sayın Eren Arslan'ı makamında ziyaret ettik. Kıymetli Kaymakamımıza hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.” Dedi.

ÇALIŞMALARI KONUŞTULAR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakcı ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti. DEVA Partisi Karadeniz Bölge Koordinatörü Metin Kaşıkoğlu, Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ve partililerin de katıldığı ziyarette TTSO Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Başkan Hacısalihoğlu, pandemi döneminde yapılan çalışmalar ve oda tarafından yürütülen projelerle ilgili ziyaretçilere bilgi aktardı.

KAZIM KOYUNCU UNUTULMADI

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 33 yaşında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Artvin’in değeri Kazım Koyuncu’nun aramızdan ayrılışının 16. Yılında, Hopa ilçesinin Yeşilköy köyünde bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı. Töreden konuşan Başkan Elçin, Kazım Koyuncu’nun ölümünün 16. yılımda rahmetle ve özlemle andığını söyledi. Törende, annesi Hüsniye, kardeşleri Hüseyin, Niyazi Koyuncu ile Canan Erdem, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ile yakınları ve sevenleri yer aldı.

ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gümüşhane’de “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" projesi kapsamında yapılan resim ve müzik yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ’’Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi’’ kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin, bilgi, beceri ve deneyimlerini Meslek Lisesi öğrencileriyle paylaşmaları amacıyla "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" ismiyle resim ve müzik alanında gerçekleştirilen yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri 81 ilde ayni anda verildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in çevrim içi olarak katıldıkları törende her ilde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı Salonu’nda yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Şube Müdürleri Adem Doğan, Gönül Eroğlu ve Selahattin Yüzgeç, 1000 Okul Sanatsal Etkinlik projesinde görevli öğretmen ve öğrenciler ile müzik ve resim alanında dereceye giren Meslek Lisesi öğrencileri katıldı.

ŞENLİKOĞLU, HER DAİM HALKIN İÇİNDE

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yoğun geçen çalışma programına rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Her fırsatta sokaklara çıkarak vatandaşlar ve esnaflarla istişare yapıp taleplerini dinleyen Başkan Şenlikoğlu, Çıtlakkale Mahallesini ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Mahallede bir kıraathaneye giderek vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, Belediyenin çalışmaları hakkında halka bilgi verdi. Şenlikoğlu, ardından ise Yeniyol mevkiindeki Cumartesi pazarında mahalle halkının daveti üzerine kahvaltı programına katılıp vatandaşlarla sohbet ederek istişarelerde bulundu. Her iki ziyarette de mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Şenlikoğlu: “Makamda oturarak vakit geçirmek yerine fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi daha çok önemsiyoruz. İşlerimizin yoğunluğundan fırsat bulduğumuz her an hemşerilerimizle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinleyip sohbet ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Trabzon-Rize Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (TRABRİKAB) Encümen Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla yapıldı.

MİLLETVEKİLİ ÖRS SORUNLARI DİNLİYOR

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Örs, vatandaşları dinliyor. Örs, “Akçaabat Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Sayın Ufuk Can’ı ziyaret ederek mahallenin sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk, esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geldik.” dedi.

Editör: TE Bilisim