İkisi de Trabzon beyefendisi ve iyi birer CHP’li. Doğru olana destek veriyor yanlışın karşısına çıkıyorlar. Trabzon’un sorunlarını yakından takip eden bu iki isim kamuoyunda da tuttu. Biraz daha tanınınırlığa ihtiyaçları olduğunu söyleyelim. Trabzon için ikisi de şans ve bundan sonraki siyasi yaşamlarında da kendilerine başarılar diliyoruz.
 
BAŞ AİLESİ ACILI
 

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Mehmet Baş’ın amcası ve kayınpederi Hacı Alaattin Baş vefat etti ve son yolculuğuna uğurlandı. Arkadaşımız Temel Baş’ın da babası olan merhum Baş Akçaabat’tan son yolculuğuna uğurlandı. Baş ailesinin acısını paylaşıyor merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.
 
KANSIZ TUGAY’DA
 

17.Komando Tugay Komutanı Albay Burak Yürüten’i makamında ziyaret eden Trabzon 18.Bölge Eczacılar Odası Yönetim Kurulu başkanı Ecz. Çetin Kansız ‘Ben de askerlik görevimi burada yaptım, gönlüm her zaman sizinle beraberdir. Her Türk asker doğar, her zaman yalnızdayız’ dedi.
 
PAKDEMİRLİ ARTVİN'E, KURUM RİZE'YE GELECEK
 
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 6 Haziran Cumartesi günü Artvin’e, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise 13 Haziran Cumartesi günü Rize’ye gelecek. Bakan Pakdemirli, Cumartesi günü Artvin’de saat: 15.00’da düzenlenecek törenle, Artvin, Rize ve Bayburt’ta DSİ tarafından yapılan yatırımların toplu açılış törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans sistemiyle katılması beklenen törenin Rize’deki programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı yer alacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 13 Haziran Cumartesi günü Rize’ye gelecek. Kurum, Çamlıhemşin, Hemşin ve Rize merkezdeki kentsel dönüşümlerle ilgili bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulunacak.
 
SÜRMEN’DEN KADINLARA ÇAĞRI
 
AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Sürmen açıklamalarda bulundu. Sürmen, AK Parti’nin yönetim kadrolarında yer almak isteyen kadınlara başvuru çağrısında bulundu.

Sürmen, “ Yönetim kadrolarımızda yer almak isteyen kadınlara 'online başvuru' çağrısı.  Partimizin temel ilkelerine uygun bir şekilde bizimle çalışmak isteyen kadınları; 'kongre.akkadin.org' sitemizden 'online başvuru' yapmaya davet ediyoruz. Başvuru formunu doldurdukları takdirde Trabzon il ve ilçelerinde yapılacak mülakatlara davet edileceklerdir. Yönetim kadrolarımızda yer almak isteyen kadınların; Partimizin temel ilkelerini biliyor olmaları, bir dava ruhuna sahip olmaları, kendi birikimlerini partimize aktarmaları, yönetimde aktif şekilde rol almaları, takım çalışmasına yatkın olmaları aranan şartlarımızdandır.” dedi.
 
USTA'DAN ALPER'E ZİYARET
 
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper'i makamında ziyaret etti.

Koronavirüs tedbirleri ve trafik denetimleri ile alakalı istişare yapan Usta ve Alper, yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Usta, "Emniyet Müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Süreç içinde yapılacak çalışmaların değerlendirmesinde bulunduk. Şoför esnafı de elini taşın altına koyarak kamu hizmeti yaptığının bilinci ile çalışmalarını sürdürdü. Müdürümüze de sağladığı kolaylıklar için müteşekkiriz" dedi.
 
AYVAZOĞLU’NDAN SELÇUK’A TEŞEKKÜR
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ihtiyaç sahibi ailelerin ev yapım ve onarımına yönelik barınma yardımlarının normalleşme süreci ve sonrasında da 40 bin lira olarak devam edeceğini söyledi. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, yapığı açıklama ile Bakan Selçuk’a teşekkür etti.
 
Ayvazoğlu, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin ev yapım ve onarımına yönelik barınma yardımlarında, üst sınırı 40 bin liraya yükselten karara imza atan ve  müjdesini veren Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
 
PATRON DEĞİL ŞOFÖR
 

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer, firma sahipliğinden çok şoförlük yapar.  TIR'a çıkar gider yükünü yükler gelir. O sırada da şoförünü istirahat ettirir. Hemen hemen her hafta ülkenin çeşitli bölgelerine yük yüklemeye gider. Önceki gün de şoförüne izin verdi ve İzmir'e yüke gitti. Gerek sosyal medyada gerekse bire bir çok seveni olan Özer'in İzmir'e geldiğini öğreneler ağırlamak için kendisine ulaştılar. Davetleri geri çevirmeyen Özer, "Ülkemin her bölgesinde insanın dostları olması, bir şeyleri paylaşmasından daha güzel ne olabilir ki" dedi.
Editör: TE Bilisim