‘İki Başkanımızın Trabzon’a yaptığı hizmetleri görmemek ancak göz arızası ile anlatılabilir. 58 yaşındayım ve Trabzon böyle hizmet almamıştır. Trabzon’un dört bir yanı şantiye haline dönmüştür. Trabzon merkeze yaptıkları hizmetleri İlçe ve köylere de yapmalarını bekliyoruz. Başkanlarımızı inşallah Ankara’da görürüz. Zorluoğlu’nun özellikle kent merkezinde şehir içme suyu ve kanalizasyon şebekelerini değişmesi büyük cesarettir. Sayın Zorluoğlu’nu hem de Sayın Genç’i artık 10 yaşındaki çocuklar da tanır hale gelmiştir. Benim temennim onları Ankara’da artık milletvekili ve Bakanlık koltuklarında görmektir.’

TARİH ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, ‘Tarihsel gerçekler Beklentiler uğruna yalanlarla değiştirilemez, Bizim şanlı tarihimizde asla soykırım yoktur, Hiçbir zaman somut bilgi ve belgeye dayanmayan bu yalanı ortaya çıkartanlarla tarih önünde hesaplaşacağız’ dedi.

KORAY AYDIN TEPKİLİ

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı teşkilat başkanı Koray Aydın ‘ABD Başkanı Biden’in ülkemize soykırım iftirası atması asla kabul edilemez. Başkan Biden önce aynaya baksın ne görürse onu Söylesin, Tarihi tarihçilerimize bırakalım Tarih kesinlikle siyasilerin oyuncak değildir’ dedi.

 “MİLLETE GİTMEYE DEVAM”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, esnafı ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. Milletvekili Örs, “OF İlçemizde, İlçe Başkanımız Sayın Avni Karamustafaoğlu ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla esnaf ziyareti yaptık, vatandaşlarımızla görüştük. Vatandaşın derdinde milletin emrindeyiz.” ifadelerini kullandı.

ASLANTÜRK’E HAYIRLI OLSUN

Aslen Trabzonlu olup Kocaeli Gebze’de lojistik üzerine faaliyet sürdüren Nurettin Aslantürk, sahibi olduğu Aslantürk Lojistik Firması’nın 2021 yılı yatırımlarını gerçekleştiriyor. Yeni yatırımlar için Aksaray’a giden Aslantürk, burada Mercedes-Benz Türk Fabrikasından, firması için 2021 model araçları teslim aldı. Aslantürk, “Aslantürk Lojistik filomuza yeni araçlarımız hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin” dedi.

BAŞKAN KARANTİNADA BOŞ DURMUYOR

Trabzon'un Düzköy İlçe Belediye Başkanı Yılmaz Ankara, Koronavirüs temaslı olduğundan dolayı evinde karantinada. Başkan Ankara, karantina sürecinde evinde de yoğun mesai harcıyor. Mahallelerin imar planları ile ilgili evinde çalışma yapan Ankara, çalışmasını sosyal medya hesabından takipçileri ile de paylaşmayı ihmal etmiyor. Ankara, "Düzköy Merkez 6 mahalle ve Çayırbağı 5 mahallemizin İmar haritaları Belediyemiz tarafından imzalanmıştır. Sırada Çal mahallemizin imar çalışmaları var. İlçemiz mahallelerinde inşaa faaliyetlerinin hızlanması, düzenlenmesi ve kolaylaştırma sağlanacaktır. Orta Mahalle, Büyük Mahalle, Yeni Mahalle, Düzalan Mahalle, Cevizlik Mahalle,Tepecik Mahalle ile birlikte Çayırbağı Orta Mahalle, Çayırbağı Yusuflu Mahalle, Çayırbağı Zeleha Mahalle Çayırbağı Doğankaya Mahalle, Çayırbağı Gülcena Mahalle İmza kapsamındadır. Mahallelerimiz ve ilçemiz adına hayırlı olsun" dedi.

ANNE BABA DUASI ALDI

Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, hafta sonunu doğduğu topraklar Gümüşhane'nin Torul İlçesine bağlı Altınpınar Köyünde geçirdi. Annesi ve babası ile iftarını yapan Özer, annesinin mutfağında elleri ile hazırladığı yemeklerle orucunu açtı. İftarını yaptıktan sonra bir süre anne ve babası ile sohbet eden Özer, Trabzon'a döndü.

MÜMİN BAŞKAN DENETİMDE

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçe Belediye ekipleri 3 gün sokağa çıkma yasağını verimli değerlendirdiler. İlçede yoğun asfalt mesaisi yapan belediye ekiplerini ziyaret eden belediye başkanı Mumin Nuhoğlu, ekibe kolaylıklar diledi. Nuhoğlu, "İlçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında hiç boş durmadın. İlçemizde sıcak asfalt çalışmamızı gerçekleştirdik. Yollarımız halkımıza hayırlı olsun" dedi.

“GEREKEN CEVAP VERİLMELİDİR”

Türk Ocakları Gümüşhane Şubesi, ABD Başkanı Joe Biden’in 1915 Olayları Hakkındaki iftirasını kınadıklarını bildirdi. Açıklama şu şekilde:

“Yüzbinlerce Türk'ün katledilmesini görmeyen Haçlı zihniyetinin, tarihî gerçekleri ve uluslararası hukukta soykırım suçunun mahiyet ve tanımını tamamen görmezden gelerek Türk milletine soykırım iftirası atmasını Türk Ocakları olarak reddediyoruz. ABD Başkanı Biden'ın 1915 olaylarını “Ermeni soykırımı” olarak adlandırması, dostlukla da müttefiklikle de bağdaşmaz. Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz. Soykırımlarla kurulmuş bir devlet olan ve sözde demokrasi getirmek için coğrafyamızı kan gölüne çeviren, yüz binlerce masumun kanına giren, milyonları vatanından eden ABD'nin kimseye ve hele Türk milletine insanlık dersi vermek haddi değildir. Türk milletine soykırım iftirası atarak hakaret eden ABD dâhil herkese gereken cevap verilmelidir.”

Editör: TE Bilisim