‘Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği yöne bakıyor ve onun ayağını bastığı yere basıyoruz. Genel başkanımızın tecrübeleri bize en iyi yol göstericidir’
 
Demirel’in İzinde
 
Eyüp Demir. Rize’nin güçlü siyasetçilerinden. Çizgisini hiç kırmadı. Aradı sitem etti: ‘Çoban ateşine neden odun atmazsınız.’  Türkiye’de önemli bir ekip Demirel’in izinde yürüyor. Onu unutturmuyorlar. Her 3 ayda bir farklı bir kentte toplanıyorlar. Adana ve Çanakkale buluşması yaptılar. Demir, bu buluşmadan ne çıkacak sorusuna, ‘Türkiye’nin geleceği çıkacak’ cevabını verdi. Başarılar diliyoruz.
 
CHP Arsin’de Beklemede
 
Trabzon’un Arsin ilçesinde nefesler tutulmuş ve adayların açıklanması bekleniyor. Son gelen bilgilere göre bugün ya da Salı günü  iktidar partisinin Belediye başkan adayı da açıklanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Arsin örgütü de sürekli olarak partide istişare yapıyor. Özellikle diğer partilerin adaylarını nekleştirmesini bekliyorlar. Dün Hasan Sungur ile konuştuk. Sungur, ‘Dinamik bir yapımız var. Bizler de yerel seçimlere asılacağız’ dedi. Arsin’de İYİ Parti CHP ittifakı da olabilir. CHP İyi parti adayını destekleyebilir.
 
Çukurçayır’da Sarı Sesleri
 
Trabzon’un Ortahisar İlçesinin en büyük mahallerinden Çukurçayır Mahallesinin muhtar adayı Mahmut Sarı, mahallede çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Ekibini de güçlü isimlerden oluşturan Sarı, Ocak ayı itibariyle de saha çalışmalarına başlayacak. Mahalle halkına mahalleyi birlikte yönetme sözü veren Sarı, “İşimiz gücümüz Çukurçayır. Bizim projemizde mahalleyi birlikte yönetme var. Her mahallede seçtiğimiz temsilcilerimizle azalarımıza gerekli sorumluluğu vereceğiz. Mahallemizde sosyal tesis yapılıp, gençlerimizi sosyal aktivitelere yönlendireceğiz. İlçemizin en büyük mahallesiyiz. Mahallemizde ne bir banka şubesi ne de emniyet birimi var. Belediyenin de bir birimi yok. Öncelikle mahallemize bunları kazandıracağız” dedi.
 
Bu Başhekim Çok Aranacak
 
Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz, akademik kariyerine devam etmek için hastane başhekimliği görevinden istifa etti.

12 Şubat 2017 tarihinde hastanede başhekim olarak göreve başlayan Hülya Kılıç Yılmaz, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde akademik kariyerine başlamak üzere dün görevinden ayrıldı. Hastaneye atandığından itibaren hastanede bir çok güzel işlere imza atan Hülya Kılıç Yılmaz, personel ayırt etmeden en alt personelden en üst personele kadar herkesle iyi ilişkiler kurdu. Hastaneyi Trabzon’da ki ilkler arasına sokan başhekimin ayrılması hastanede hüzünlü karşılandı. Başhekim Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz’a akademik kariyerinde başarılar diliyoruz. Trabzon sizi çok arayacak.
 
Yıl 1984
 
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Trabzonlu hemşehrimiz Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’da lise eğitimini gördüğü 1984 yılından fotoğrafına ulaştık.

Özel Köşk Lisesi mezuniyet balosunda okul arkadaşları ile çekilen fotoğrafında daha 18 yaşına bile gelmeyen Ekrem İmamoğlu’nun arkadaşları ile mutluluğu.
 
LC Waikiki Aile Buluşmaları
 
Türkiye'nin farklı şehirlerinde anne-babalara çocuk yetiştirmenin sırlarının anlatıldığı “LC Waikiki Aile Buluşmaları” devam ediyor. Hürriyet Gazetesi aile-çocuk yazarı Ömür Kurt'un moderatörlüğündeki LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın sekizincisi bugün Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Saat 14.00’te başlayacak buluşmada, Hürriyet Kitap tarafından yayınlanan 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi'nin uzmanlarından Dr. Şirin Seçkin ve LC Waikiki’nin reklam yüzü İrem Helvacıoğlu ile birlikte “Mutluluğun temeli çocukluk” konusu konuşulacak. Hayatımızın ilk altı yılında yaşadıklarımız, yediklerimiz içtiklerimiz, deneyimlediğimiz her şey, yaşamımızın geri kalanını etkiliyor. Bu nedenle anne karnından başlamak üzere, doğum ve sonrasındaki beslenme tarzımız, anne-baba ve çocuk iletişimi, oyun, dil becerileri, sevgi iletişimi gibi gelişimsel özellikler hayati önemde. LC Waikiki Aile Buluşmaları’nın Trabzon durağında Dr. Şirin Seçkin bir çocuğun, yetişkin bir birey olduğunda da temel mutluluğu sürdürmesi için gerekenleri açıklayacak. Sağlıklı beslenmeden oyuna, aile içi iletişimden teknoloji kullanımına kadar pek çok konu masaya yatırılacak.
 
Akgün’ün Yerine Altıntepe
 
AK Parti’de Akçaabat’ta yeni ilçe başkanının kim olacağı sorusu cevap buldu. Mevcut Başkan Emre Akgün’ün Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevden ayrılmasının ardından boşalan koltuğa Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ahmet Hüseyin Altıntepe atandı. Görev tebliği için Ankara’ya giden Altıntepe burada görev Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı tarafından görev tebliğ edildi.

Görev tebliğ kağıdını alan Altıntepe, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Tebliğ törenine, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, eski ilçe başkanı Emre Akgün ve bazı yönetim kurulu üyeleri da katıldı. Altıntepe Başkanlık  belgesini AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Kandemir'in elinden aldı.
Editör: TE Bilisim