Nuhoğlu geçen hafta Trabzon merkezdeki gazetelere yönelik ilan dağıtımında rekor kırdıklarını söyleyerek, ‘Bu vesile ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza yerel basını destekleme noktasındaki büyük fedakarlıklarından ötürü teşekkür ediyorum’ dedi. Bizlerde Sayın Murat Zorluoğlu, BİK çalışanları ve nezdinde Trabzon müdürünü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TURALI’NIN SU SORUNU

Trabzon’un Tonya ilçesi Turalı Mahallesinden Ahmet Şener aradı. Şener su sorunu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ‘Bir yıldır su sıkıntımız var. Tonya belediyesine söylüyoruz, TİSKİ’yi işaret ediyorlar. TİSKİ geliyor ve çalışma yapıyor, suyu veriyor bir süre sonra borular yeniden kırılıyor ve kaçaklar başlıyor. Önümüz yaz su sıkıntısı daha da artmadan TİSKİ’nin bölgede geniş bir çalışma yaparak Turalı mahallesini yaza hazırlamasını istiyoruz. Şebekenin komple değişmesini istiyoruz. Çünkü dikiş tutmuyor.’

İSOĞLU GÖREVDE

AK Parti Bölge Koordinatörü Haydar Revi ile birlikte bir dönem il yönetimde çalışan Osman İsaoğlu AK Parti Ortahisar yönetimine seçildi. İsaoğlu marketin sahiplerinden olan Osman İsaoğlu Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi’nin talebi ile onunla birlikte çalışmaya başladı. Siyaetin hizmet etme sanatı olduğunu söyleyen Osman İsaoğlu bu yönde elinden geleni yapacağını ifade etti. İsaoğlu’nu kutluyoruz.

KADINLARA DURMAK YOK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Sürmen, Trabzon’da çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Sürmen, “Biz Ankara’dayız ama ilçeler yine sahada. AK Parti Sürmene İlçe Kadın Kolları teşkilatımız bugün pazar esnafımıza Ramazan ayı öncesi ikramlıklar hazırladılar. Ellerinize sağlık. AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Teşkilatımız bu yıl 4.olan Bereket Çarşısı’nı açtı. Askıda kıyafet uygulamasıyla açılan çarşıyı ziyaret edebilirsiniz. AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları teşkilatımız çok yakın zamanda açacakları anlamlı kütüphane için çalışmalarını tamamlamak üzere. AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Teşkilatımız bugün kadın esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettiler.

AK Parti Tonya İlçe Kadın Kolları Teşkilatımız pandemi döneminde azalan kan stoklarına can suyu oldular. Tebrik ederim. AK Parti İl Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanlığımız tedavi gören Barış’a süpriz doğum günü yaptılar. Gönülden kucaklaştılar. Tüm ilçelerimizin katılımlarıyla AK Parti İl Kadın Kolları Sosyal Poltikalar Birim Başkanı Sevinç Babaoğlu nezdinde aylık birim başkanları toplantısı gerçekleştirildi ve Ramazan Ayında yapacağımız çalışmaların programlanması yapıldı. Trabzon’un davası AK, yüreği AK kadınlarına durmak yok! yorulmak hiç yok!” dedi.

GENÇ’TEN ZİYARET

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Genç, “AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini yürütürken, Tonya'nın İskenderli Mahallemizi ziyaretimiz sırasında vatandaşlarımıza grup yolunun (İskenderli/Beşikdüzü) yapılmasıyla ilgili söz vermiştik. Hamdolsun söz verdiğimiz grup yolunun yapımı tamamlandı ve şimdi ise Tonya/İskenderli yolu hızı bir şekilde devam ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

CORA’DAN KAVANOZ’A ZİYARET

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Ortahisar (Merkez) ilçe önceki dönem başkanlarından Zeki Kavanoz’u iş yerinde ziyaret etti. Kavanoz’u Söğütlü Mahallesindeki ofis mobilyaları iş yerinde ziyaret eden Cora’ya siyasetçiler Yusuf Haldızoğlu ve Eyüp Kitapçı eşlik etti. Siyaset ve gündemle alakalı bir süre sohbet eden ekipte Kavanoz, misafirleri ile yakından ilgilendi.

OF SAADET’TEN AVUKATLARA ZİYARET

5 Nisan tarihinde kutlanan Avukatlar günü ile ilgili Of İlçemizde bulunan avukatları ziyaret eden Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı üyeleri, avukatların kendilerini ziyaret eden ilk siyasi partinin Saadet olduğunu söylediler. Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan salgına rağmen çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini söyleyen Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Adalet sistemimizin vazgeçilmez bir değeri olan, hakkın ve hukukun üstün olması için gayret gösteren tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Of İlçesinde hizmet eden avukatları mekânlarında ziyaret ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile İlçemizde bulunan avukatlara yaptığımız ziyaretimizde aldığımız teveccüh bizleri hem memnun etti, hem de eksikliğimizi bize hatırlattı. Avukat arkadaşlarımızın neredeyse hepsi ilk kez kendilerini siyasi bir partinin ziyaret ettiğini söylediler. Bu bizleri kendi açımızdan memnun ettiyse de avukatlarımız açısından üzdü. “ diyerek bu ziyaretlerin devamlı yapılması gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim