Vakfıkebir Buluşması
 

AK PARTİ il başkanı Haydar Revi tüm ilçe başkanlarını Vakfıkebir’de bir araya getirdi. İlçe belediye başkanı Muhammet Balta’nın da katıldığı toplantıda Yıl sonu yapılacak olan il ve ilçe genel kurulları masaya yatırıldı, belirlenecek olan strateji tartışıldı.
 
30 Yılın Ödülü
 

Özkan Öztürk. Trabzon Makine Mühendisleri Odasının 30 yıllık üyesi.  Öztürk 30 yılın anısına plaketi iş yerinde ziyaret edilerek odanın genel sekreteri Önder Durmuş tarafından takdim edildi. Öztürk yaptığı paylaşımda, ‘Bu nazik düşünceye teşekkür edilir’ dedi.
 
 ‘Akçalı’ Atanmalı
 
TES-İŞ Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu, ‘DSİ Bölge müdürlüğü için en ideal isim Halen bu görevi vekaleten yürüten Dr. Emre Akçalı’dır. İşçi, işveren ilişkisinin son derece düzenli yürüten ve kendisini çok güzel yetiştiren Dr.Akçalı asaleten atanmalıdır’ dedi.
 
Katmer Buluşturdu
 
Türk Telekom Trabzon Bölge Müdürü Muhammet Katmer’in yemeğinde İl Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, İlbank Bölge Müdürü Cafer Bilgin ve Gazeteci Hakkı Emiroğlu yer alırken, bir başka bölümde ise Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı İbrahim Kolcu, Daire Başkanları ile Bakanlık müfettişleri yer aldılar
 
Araklı’dan Öztürk’e Ziyaret
 

Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Birdal Öztürk’ü makamında ziyaret eden Araklı belediye başkanı Recep Çebi ve ekibi Spor sahaları ile ilgili bilgi verdi destek istedi.
 
Ankara Çıkarması
 

Yeniden Refah Partisi’nin Trabzon İl Yönetimi 20 araçla Ankara’ya çıkarma yapıyor. Tanıtma Başkanı Zeki İmamoğlu’nun organiz ettiği otobüsler gelin gbi süslendi. Büyük kongreye gidecek olan Yeniden Refah Partililer Genel Başkanları Fatih Erbakan’a tam destek verecek.
 
Ali Ağabeye Veda
 
Ankara merasim sokaktaki Trabzon Oflu Eczacı dostumuz ağabeyimiz Ali Ünal bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi görüyordu. Dün yaşama veda etti. Yarın ise Maltepe camiinden öğleyin son yolculuğuna uğurlanacak. Merhuma Allah’tan rahmet Ünal ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Köşk Ve Çay Ocağı
 

Dün Trabzon en eski Bakkal esnaflarından Yaşar Kayıkçı aradı. Ve anlattı, ‘Antalya’dan Trabzon’a dostlarımız geldi ve Köşk’e çıktık. Köşk’ün hemen arka tarafından bir çay ocağı ve oturma yeri var. Oraya geçmek istedik. 5 TL vereceksiniz dediler. Bizde Atatürk köşkünü daha önce gezdik arkada sadece çay içeceğiz’ dedik. Ama kabul etmediler ve bizi koymadılar. Misafirlerimize de mapcup olduk. Sayın Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bu soruna çözüm bulmalı.’
 
Çebi’den Karayollarına Ziyaret
 

Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, Karayolları’nın Çağlayan’da bulunan 105. Şube şefliğini ziyaret etti. Burada meslektaşı olan Makine Mühendisi Kamuran Çalış ile bir süre sohbet eden Çebi, karayolları ve belediye iş birliği ile Trabzon’a hizmet ettiklerini söyledi. Karayollarının araç takip sistemlerini inceleyip, Çalış’tan bilgi alan Çebi, aynı sistemin Ortahisar Belediyesi’ne kurulması için görüşmeleri yapacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim