Trabzon Gümüşhane Derneği’nin Başkan Yardımcısı Erol Birsen, 3 dönem Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı yapan, ardından milletvekili seçilen ve İSTAÇ Genel Müdürü iken Kovid sebebiyle yaşamını yitiren Mustafa Canlı’yı ölüm yıldönümünde rahmetle minnetle ve saygıyla anarak ‘yeri dolmaz’ dedi.

GELECEK ÜYE YAPIYOR

Gelecek Partisi Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı Kahramanmaraş Caddesi sanat sokağına kurdukları üye standında vatandaşlara partilerin anlatıyor ve üye yapıyorlar. Gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını söyleyen yöneticiler ‘Türkiye’nin geleceği Gelecek Partisi’nde’ dediler.

ÇEBİ: MAHÇUP OLDULAR

Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ederek ilçedeki değişim ve gelişim ile ilgili aydınlatıcı bilgi aldı. Başkan Çebi, ‘Biz Araklı Sanayi sitesini yaparken hayvancılık da mı uğraşacaksınız diye bize soranlar, biz TOKİ konutlarını yaparken oraya kimi getireceksiniz diye soranlar, sahil projesini başlatırken bu kadar boş adamı nereden bulacaksınız diye soranlar mahcup oldular. Araklı değişim ve dönüşümü yaşadı’ dedi.

ERBAŞARAN’IN ÜZÜNTÜSÜ

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı iş insanı Yaşar Erbaşaran’ın okul arkadaşı can dostu Bekir Topal, küçük bir operasyon geçirdi. Gerek vakıf çalışmalarında gerekse işlerinde Erbaşaran’ın eli kolu olan her alanda yardımcı olan Bekir Topal, Medical Park Karadeniz Hastanesinde küçük bir bel fıtığı ameliyatı oldu. Erbaşaran, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Bektaşoğlu ve Recep Şen ile birlikte hastanede ziyaret ettikleri Topal’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiler.

ARSLAN’DAN GENÇ’E PLAKET

Trabzon’un Maçka ilçesi Güzelce Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanın Turan Arslan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Cami denetleme kurulu başkanı Süleyman Gümüş ile Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret eden Turan Arslan, camiye katkılarından dolayı plaket takdim etti. Arslan, “Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e camimize yaptığı katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

MİRZA PAŞA İLE SATRANÇ KEYFİ

AK Parti Ortahisar İlçe başkanı Selahaddin Çebi, ailesine de çok düşkündür. Çocukları ile vakit geçirmeyi çok sever. Çebi, hafta sonunu da çocukları ile geçirdi. Küçük oğlu Mirza Paşa ile zeka oyunu satranç oynadı. Satrançta Mirza Paşa, Selahaddin Çebi'den daha iyiydi. Oyunu da Mirza Paşa kazandı.

ŞANTİYEDE USTA SAHADA YÖNETİCİ

Trabzon’un inşaat alanındaki en önemli müteahhitlerinden Yusuf Haldızoğlu, aynı zamanda Yomraspor Kulübününd de basından sorumlu başkan yardımcısıdır. Abisi Hasan Haldızoğlu ile birlikte sahibi oldukları AR-HAL İnşaat ile birçok firma ile kamu kurumlarına taşeron olarak hizmet eden Haldızoğlu, şantiyeye gittiği zaman usta gibi şantiyede çalışır. Kulübünün maçlarını da kaçırmayan Haldızoğlu sahada iyi bir yönetici olarak takımının tanıtımı için iyi bir şekilde görev yapıyor.

DERVİŞOĞLU AVCILAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU 

Trabzon’un Of ilçesinden olan Bayrampaşa Millieğitim Şube Müdürü olarak devam eden ve başarılı çalışmaları ile gündeme gelen Cevat Dervişoğlu Avcılar İlçe milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Dervişoğlu'na yeni görev yerinde başarılar dileriz.

DERVİŞOĞLU KİMDİR?

1978 Trabzon Of doğumlu olan Cevat Dervişoğlu 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Dervişoğlu, Beyoğlu ve Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 2 yıla yakın süredir Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Cevat Dervişoğlu; Beyoğlu’nda görev yaptığı dönemden itibaren çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmiş, İstanbul Milli Eğitim camiasında adından sık sık söz ettirmeyi başarmıştı. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması konusunda Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle okullaşma oranını %150 artırmış, öğretmenlerin yüksek lisans eğitimleri için üniversitelerle protokoller yaparak bir çok öğretmene yüksek lisans fırsatı sunmuştur. Ara sınıflarda eğitim gören okumaz yazmaz öğrencilerin tespiti ve bu öğrencilerin okur yazar hale gelmesinde yaptığı çalışmalarla da gündeme gelmişti.

Editör: TE Bilisim