Galibiyet sevinciyle bordo-mavi kombinle nöbete gelen Bülbül, bordo hırkası mavi eşarbı ile galibiyet sevincini kutladı. Bülbül’ü il eski yönetim kurulu üyesi Birgül Yılmaz, nöbette ziyaret ederek, eski anıları yad ettiler.

GERÇEK’İ ZİYARET ETTİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl eski başkanlarından Muammer Demeli, başkan yardımcısı Oktay Kaplan ve yönetimi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğünde daire başkanı olarak göreve başlayan İbrahim Gerçek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İl eski başkanı Demeli, geçmişte birlikte görev aldığı Gerçek’e, “Bugüne kadar aldığın tüm görevlerde nasıl başarılı olmuşsan, kişiliğine kefil olduğum arkadaşım bu görevinde de başarılı olacaktır. Allah mahcup etmesin” dedi.

TKDK’YI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, başkan yardımcısı, Eroğlu AVM’lerin Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veli Eroğlu ile birlikte Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon Şubesini ziyaret ettiler. TKDK Koordinatörü Şansal Aydoğdu ile IPARD 2 Programı ve TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğünün yürüttüğü yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

EBEDİ DOSTLUK

Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Büyükliman Yöresinden yetişerek il genel meclisi üyeliği, il genel meclisi başkanlığı, il başkanlığı, bakan yardımcılığı görevlerini başarıyla yerine getirdi. Sonra Allah nasip etti Trabzon Milletvekili olarak mecliste ülkemize ve ilimize hizmet etmeye devam ediyor. Muhammet Balta, hem Trabzon hem de Büyükliman Yöresi için büyük bir değer. Harun Demirci’de siyasi yaşamına AK Parti’de başladı. Partinin çeşitli kademlerinde yönetici olarak görev yaptı.

Daha sonra il genel meclisi üyesi olarak seçildi. Bu görevi ifa ederken belki de bir ilk olarak kendisine AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı sorumluluğu da verildi. Her iki görevi de büyük bir başarı ile yaptı. Daha sonra AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı olarak uzun yıllar görev yaptı. Çalışkanlığı, disiplini, partisine olan sevgisi ile AK Parti bayrağının Beşikdüzü’nde yükselmesinde büyük emeği geçti. Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti’den Beşikdüzü belediye başkan adayı oldu.

Seçimi kaybetmesine rağmen önemli bir oy oranına ulaştı. Milletvekili Muhammet Balta ve Harun Demirci siyasi geçmişlerinde yaşadıkları birlikteliğin yanı sıra çok iyi ki dost. Geçtiğimiz günlerde Milletvekili Muhammet Balta Vakfıkebir’e geldi. Harun Demirci kendisini ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler, gündemi konuştular, dertleştiler. Evet, görevler gelip geçiyor ama dostluklar baki kalıyor.

                                                    

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Milliyetçi Harekat Partisi Belediye Meclisi Üyesi Önder Öztürk’ün sosyal medyadan ‘Beşikdüzü’ne eş başkan atandı’ paylaşımı ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağı ve ortaya atılan iddianın tamamen yalan ve uydurma olduğuna yönelik bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

HAYIRLI OLSUN DEDİLER

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Meclisi Üyeleri ile birlikte, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Altın’ı ziyarete ederek, “Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Altın’ın ilçeye en güzel hizmetlerde bulunacağına inandıklarını ifade ederek yeni görevinde başarılar diledi. Vakfıkebir’in yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Muhammet Balta ve Belediye Meclisi üyelerine teşekkür etti.

İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küük, İlçe Müftülüğü Şefi Refik Altuntaş ile birlikte Beşikdüzü İlçe Müftüsü İhsan Öz'e iâdeyi ziyarette bulundu. Müftü Küçük, daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Müftü Öz'e makamında gerçekleştirdiği ziyarette bir süre baş başa sohbet ettiler. Din hizmetleri kapsamında müftülüklerin toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışma ve faaliyetleriyle ilgili konularda istişarede ve bilgi paylaşımında bulundular. Beşikdüzü İlçe Müftüsü İhsan Öz, ziyaretleri için Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve Şef Refik Altuntaş'a teşekkür etti.

2 YIL ÖNCE UZAKLAŞTIRILMIŞ

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde polisi şehit eden Kemal Efe T. Ülkü Ocaklarından 2 yıl önce uzaklaştırılmış. Ülkü Ocaklarında 2019 yılında 6 ay görev yapan Kemal Efe T.’nin, 6 ay görev aldıktan sonra disiplinsiz tavırları ve hal ve hareketleri dolayısı ile ocak ile ilişkisinin kesildiği öğrenildi. Gazetemizi telefonla arayan Ülkü Ocaklarında geçmişte görev alan bir isim, “Polisimizin acısını hepimiz yaşıyoruz. Şehidimizin makamı yüce olsun. Böyle bir olay ile Ülkü Ocakları arasında bağ kurulması bizi derinden üzmüştür. Bahsi geçen şahıs 2019 yılında okuduğu okulda kısa bir süre görev almış, disiplinsiz tavırları ve başına buyruk hareketleri nedeni ile yönetim tarafından ocak ile ilişkisi kesilmiştir. Biz büyük bir aileyiz. Ocağımıza çok sayıda genç teveccüh gösteriyor. Gelenlerin arasında art niyetli kişiler de olabiliyor. Bunları anladığımız zaman ocak ile ilişkilerini anında kesiyoruz. Bahsi geçen şahsın da 2 yıldır ocakta bir görevi bulunmamaktadır” dedi.

Editör: TE Bilisim