Nurettin Gemici’nin bu başarısı kendisini şampiyonlar ligine taşımış. Anadolu Sigorta Kadıköy Bölge Müdürü, aynı zamanda hemşehrimiz olan Kamil Demirel, Bölge Müdürlüğü yöneticilerinden Kübra Yörük ile birlikte Nurettin Gemici’yi ziyaret ederek 2019 yılında Şampiyonlar Liginde yer almasından dolayı tebriklerini ilettiler ve Şampiyonlar Ligi kupasını takdim ettiler. Bizlerde Nurettin Gemici’yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 
Yüce Allah Sizi Islah Etsin
 

Vakfıkebir’de, Vakfıkebir Belediyesi tarafından yaptırılan yürüyüş ve bisiklet yolu sadece Vakfıkebirlilerin değil çevre ilçelerden gelen vatandaşların da kullandıkları önemli bir sosyal alan haline geldi. Yolun çekirdek kabuklarıyla sık sık kirletilmesi sonucunda Vakfıkebir Belediyesi yıkama araçları ile birkaç kez temizliğini yaptı. Ayrıca uyarı levhaları yazılarak vatandaşlar duyarlı olmaya davet edildi.  Ancak duyarsız vatandaşlar levhaları kopartarak  çekirdek kabuklarını yürüyüş yoluna atmaya devam ettiler. Bu durum Vakfıkebir Belediyesi’nin sosyal paylaşım sitesinde yaptığı bir paylaşımla dile getirildi. Yapılan o paylaşım yüzlerde beğeni ve yorum alarak halkın büyük desteğini aldı. İşte Vakfıkebir Belediyesi tarafından yapılan o paylaşım; “Yürüyüş ve bisiklet yolumuzun temiz tutulması amacı ile yazdırdığımız “lütfen yerlere çekirdek kabuğu atmayınız” uyarı levhasını kopartarak çekirdek kabukları ile kirleten vatandaşlarımız “Yüce Allah sizi ıslah etsin”…
 
Hakan Kocaman’ın Başarısı
 
AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ilçede Cumhur İttifakının seçimi kazanmasının mimarı olarak gösteriliyor. Çarşıbaşı’nda AK Parti’nin aday çıkarmayarak MHP’yi destekleyeceğinin açıklamasının ardından oluşan büyük tepkileri göğüsleyerek, toparlamak ve seçimi kazanmak herkesin yapabileceği bir iş değildi. Hakan Başkan, çok zor ve sıkıntılı bir süreci mükemmel yöneterek hem partisinin hem de Cumhur İttifakının bayrağını zirveye dikmeyi başardı. Olgunluk, güleryüz, samimiyet ve iyi yöneticilik vasıfları aynı anda çok kişide bulunamıyor. Başkan Hakan Kocaman bu özelliklerin tümünü sahip bir siyasetçi. Kocaman, seçimin ardından da hiç ara vermeden Çarşıbaşı’na hizmet edebilmek için koşuyor, koşuşturuyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile birlikte Ankara’ya giderek Çarşıbaşı’nda yapımı devam eden ve yapılması planlanan hizmetlerle alakalı Başkent’te ziyaretlerde bulundular. Başkanların bu gayretinin karşılık bularak Çarşıbaşı’nın hak ettiği hizmetleri alabilmesi en büyük temennimiz.
 
Sağıroğlu'nun  Ağır Misafirleri
 

Trabzon'un Yomra ilçe eski belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu'nu Trabzonspor Kulübümü başkanı Ahmet Ağaoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve dostları ziyaret etti. Bol bol Trabzonspor muhabbetinin yapıldığı ziyarette efsane başkan Sağıroğlu, kendisini ziyaret edenlere teşekkür etti. Sağıroğlu'nun ofisi gün içinde de hiç boş kalmıyor. Yakın dost ve arkadaşları ofisinde ziyaret ederek bol bol istişare yapıyorlar. Siyasette önemli olan gelip geçici olan makamlar bittikten sonra da dost ve arkadaş biriktirmektir. Sağıroğlu çok dost biriktirdi.
 
Kaliteli Topraklarımızı Boş Bırakamayız
 

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi'nde Engin  Erbaşaran'a ait bahçede doğru bakım ile bir erik ağacında yaklaşık 450-500 kg verime ulaştı. Akçaabat Ziraat lOdası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu iş adamı Yaşar Erbaşaran ile bahçeyi Ziyaret ederek Engin Erbaşaran,'ı tebrik etti. Başkan Eyüpoğlu "Burada görmüş olduğunuz tablo ilçemizin toprak kalitesini ve iklim koşullarının her türlü üretim için uygun olduğunun ispatı. Bu kadar kaliteli topraklarımızı boş bırakamayız tüm kurumların işbirliği ile çiftçilerimize destek ve koordinasyon ile üretim planlaması yaparak üretime destek olmalıyız" dedi.
 
Kurt’tan 15 Temmuz Mesajı
 

15 Temmuz dolayısıyla açıklama yayınlayan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3. Yılını idrak ediyoruz. Bundan 3 yıl önce Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içerisinde kümelenmiş üniformalı teröristleri ile hain terör örgütü FETÖ, ülkemizin geleceğine kast edip devletin yönetimini ele geçirmeye çalışmıştır. Milletimiz bu hain kalkışma karşısında Çanakkale Savaşında,İstiklal Harbinde olduğu gibi tüm fertleri ile tek yürek, tek bilek olmuş, ülkemizin bekası için fedakârca bir direniş göstererek iradesini darbecilere çiğnetmemiştir.  15 Temmuz bir diriliştir.  Cesaret ve bayrağın tank ve silaha; hürriyetin esarete, milletin anarşiye galibiyetidir. Bu galibiyet sonrası bize düşen en büyük görevmilletçe kazanılan tarihi demokrasi zaferini milli birlik ve beraberlik ile sürekli diri tutup çocuk ve gençlerimize aktarmaktır.   Böylelikle egemenliğimize kastedecek dahili ve harici tüm alçak girişim zihniyeti emellerine hiçbir zaman ulaşamayacağını anlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyor, Ülkemizin bekası için can vermiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize, uzun ömürler diliyorum.”
 
Çervatoğlu’nun Yanındayız
 
Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı 2. Yerel yönetim komisyon toplantısı 09 Temmuz Salı günü Fındıklı’da Tuncer Ergüven Sosyal Tesislerinde saat 14:00’da gerçekleştirildi. Toplantıda İl Başkanı Saltuk DENİZ, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. Çervatoğlu ve İlçe başkanı Kadirhan KADIOĞLU başta olmak üzere birçok meclis üyesi söz aldı. CHP İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu’nun açılış konuşmasını yapmasının ardından söz alan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz; “Yerel Yönetim komisyon toplantımızın 2.sini Fındıklı İlçemizde yapıyoruz. Bu toplantımızı burada yapmamızın en önemli nedeni de son günlerde Belediye Başkanımız Ercüment Ş.Çervatoğlu’nun’na karşı yapılan karalama kampanyalarına, provakatif girişimlere ve yalan haberlere karşı olarak Belediye başkanımızın her zaman ve her koşulda yanında olacağımızı göstermek. Hiç kimse Belediye Başkanımızı, Fındıklı halkıyla beraber, kurmuş oldukları meclisleri ve meçi çalışmalarıyla geleceğin Fındıklı’sını inşa etme çalışmasından vazgeçiremez. Yapılan saldırılar sadece Belediye başkanımıza değil Fındıklı halkına da yapılmıştır. CHP Rize İl Örgütü olarak her zaman Fındıklı Belediye Başkanımızın ve Fındıklı halkının yanında olacağız” dedi.
Editör: TE Bilisim