‘Sayın Çavuşoğlu’nu severim. Yakın bir akrabamın da sınıf arkadaşı. Kendisi Amerika ile Rusya’yı tarif ederken Büyük devletler diyor. Büyük sadece Allah’tır. Güçlü devletler diyecek. Bu konuda uyarım kendisine ulaşacaktır.’
 
Soylu’dan Başkanlara
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara’da, yapılan Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada ‘sizleri seçen insanlar sizlerden çok şey bekliyor. Devlet, Ankara’daki tüm yetkilerini taşraya devretmeyi düşünüyor. Biz bunu planlarken siz daha hızlı hizmeti vatandaşın ayağına götürmelisiniz’ dedi.
 
Komar 35 Yıl Geriye Götürdü
 
Trabzon’da uzun zaman halı sektöründe mağaza müdürü olarak çalışanAkçaköylü Engin Komar sıkı bir basın takipçisi aynı zamanda sadık bir TAKA okuru.
 
Her Trabzonlu gibi Trabzonspor sevdalısı. Kendisinde 1984 senesine ait gazete kupürleri var. Trabzonspor’un siyah beyaz şampiyonluklarını arşivlemiş. Akçaabat’ta Pierre Cardin, Engin Halı mağazasıyla 3 yılı aşkın süredir meslekte güven tesis eden Komar: ‘’İşimizi severek yapıyoruz. Bu alanda saygın kurumların da beğenisini kazanmak marka değeri katkısı. Spor tutkusu ise Trabzon’da yaşıyorsanız bundan kaçışınız yok. Bu sezon Trabzonspor’u beğeniyorum. 2011 sonrası yapılan haksızlık nedeniyle bir küskünlük oldu. Her şeye rağmen takımımızın yanındayız.’’ dedi.
 
Akçaabat’a Çare
 
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Orta Mahalle’de elektrik kesintileri arttı. Yağmur ve fırtınalı havalar özellikle ev hanımları için sıkıntı haline geldi.

Vatandaşlar, ‘Burası Turizmin merkezi. Azıcık yağmur yağsa, hafif bir rüzgar esse bizim burada elektrikler gidiyor. Kaymakamlığımıza, Valiliğimize çağrı yapıyoruz. Elektrik kesintileri canımızı sıkıyor, hayat kalitesini bozuyor, dayanıklı tüketim mallarımızı kullanılmaz hale getiriyor, çözüm bekliyoruz’ dediler.
 
Hemşehri Ziyareti
 

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, KTÜ Farabi Hastanesi Başekimliğine atanan Prof.Dr. Yüksel Aliyazıcıoğlu’nu, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.
 
Küçüktülü Valilikte
 

Trabzon Vali Vekili Nusret Şahin’i makamında ziyaret eden Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği Başkanı Dr. Eda Küçüktülü  ve yönetim kurulu üyeleri meme kanseri farkındalık ayı etkinliklerine destek veren Sanatçı Buray ve şef Berke Kurtbay’a plaket takdim ettiler.
 
Bakana İlçesini Anlattı
 

TBMM’deki makamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İlçenin okullarindaki çözüm bekleyen sorunlarını ve eğitimdeki hedefleri tek, tek bakan Selçuk’a arz etti

Gemiş Olsun Ali Ağabey
 

Trabzon’un Ankara’daki değerlerinden Ecz.Ali Ünal, rahatsızlandı ve Başkent Ünivresitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Dostları Ali Ünal’ı yalnız bırakmadılar. Saat sabah 10.00 ile akşam 20.00 arasında dostlarını bekleyen Ünal’dan iyi haber var. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Editör: TE Bilisim