KAYA ERZURUM'U ARŞINLIYOR

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün gerçekleşek Erzurum programı öncesinde kenti araşınladı. Bir haftadır CHP milletvekilleri ile Erzurum'da olan Kaya, köylere de ziyarette bulunarak vatandaşlarla hasbihal oldu.

GÖREVLER İSTENMEZ VERİLİR

İYİ Trabzon Kurucu Üyesi, İYİ Partisi İl Başkan Yardımcısı STK Sorumlusu Ahmet Çakır, Büyükliman Bölge Temsilcimiz Tuncay Hacıfettahoğlu’nu ziyaret ederek gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çarşıbaşı’nda belediye başkan adaylığı ile ilgili sıkça adının konuşulmasını değerlendiren Ahmet Çakır, “İYİ Parti olarak bizler önümüzdeki genel seçimlere kilitlendik. Sahadayız çok çalışıyoruz. İktidara yürüyoruz. Hedefimiz hem Trabzon’da hem Çarşıbaşı’nda birinci parti olabilmektir. Bir taraftan Milletvekilimiz, bir taraftan İl Başkanımız bizler yoğun şekilde çalışıyor, Genel Başkanımıza yetişmeye gayret ediyoruz. Daha sonra yerel seçimleri gündeme alacağız. Bizde Görevler istenmez verilir. Ömrümün hiçbir döneminde görevden kaçmadım. Çarşıbaşı’nda çok yoğun bir ilgi görüyorum. Her kesimden insanlar bana Başkanım diye hitap ediyor. Bana oy versin vermesin herkesi seviyorum. Birbirine sarılmak zorundayız. Birbirimizin dertleri ile dertlenmemiz lazım” diye konuştu. Çarşıbaşı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ahmet Çakır, “Çarşıbaşı’nda Belediye Başkan’ımız sevdiğimiz bir kardeşimiz. Geçmişte beraber çalıştık. Elinden geleni yapıyor, çalışıyor. Ancak genel manada Çarşıbaşı’nın hak ettiği hizmetleri aldığını söylememiz mümkün değil. Daha iyi işler yapılabilirdi. Çarşıbaşı’na hizmet gelmesinden her zaman mutlu olurum. Kimse Çarşıbaşı’na benden daha iyi hizmet yapamaz da demesin. El elden üstündür” diye konuştu.

OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Duygu Sağlam ve müteşebbis heyet üyelerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda gündemdeki konular değerlendirilerek karara bağlantı. Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nde altyapı, elektrik şebekesi, yeni yol yapımı ve parsel dağıtım çalışmaları devam diyor.

VAKFIKEBİR HALK BANKASINA YENİ MÜDÜR

Vakfıkebir Halk Bankası Şubesine yeni atanan Müdür İlker Güler, şube çalışanlarından Hakan Aydıntan ile birlikte Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı makamında ziyaret ettiler. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Müdür İlker Güler’e ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

BIÇAKÇIOĞLU MEMLEKETİNDE

Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü’ne gelerek hemşerileriyle hasret gideriyor.  Belediye Meclisi Üyesi Önder Öztürk ile birlikte yaylaya giderken Tonya’da Gazeteci Hasan Bahadır’a uğrayarak çay için Orhan Bıçakçıoğlu zaman zaman Beşikdüzü Belediyesi ile alakalı whatsap aracılığıyla paylaşımlar yapıyor. Bir iddiaya göre önümüzdeki yerel seçimlerde Bıçakçıoğlu yeniden Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için kolları sıvayabilir.

WATER SPORT HAYAL VADİSİNDE

Trabzon'da doğa ile iç içe faaliyet gösteren Hayal Vadisi Restoran bünyesinde Water Sport hizmete girdi. Eşsiz manzarası ile Sera Deresinde hizmet veren işletmenin sahibi Hasan Yılmaz, misafirlerinin keyifli vakit geçirmeleri için Water Sport'u hizmete sundu. Yılmaz, "Trabzon'da ilkleri hayata geçirmenin mutluluğunu ve haklı onurunu yaşıyoruz. Misafirlerimiz de çok memnun.  Trabzon'a Hayal Vadisi farkıyla hayırlı olsun" dedi.

BU GÖRSEL ŞÖLEN KAÇMAZ!

Türk Yıldızları, Of Semalarında uçacak. Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi, gökyüzündeki milli takımımız Türk Yıldızları Of Belediyemizin ev sahipliğinde 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 14:00’te Of sahil alanı boyunca muhteşem bir gösteriye imza atmaya hazırlanıyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Sizleri de bu eşsiz gösteriyi izlemeye davet ediyoruz.” dedi.

HUZUR BULDUĞU YER

Trabzon'un başarılı iş insanlarından AR-HAL İnşaat Sahibi Yusuf Haldızoğlu ile dün karşılaştık. 'Bir yere gidelim' dedi. Beraber yola çıktık. Düzyurt Mahallesine gittik. Orada bahçesi ve bağ evi var. Bahçesine girdi, yetiştirdiği doğal ürünleri kontrol etti, sularını verdi. Haldızoğlu, "Burası benim huzur bulduğum yer. Bahçemde sebzelerimle iç içe olmak bana mutluluk veriyor. Üretmeliyiz" dedi.

Editör: TE Bilisim