Önce yönetim kurulu üyesi olduğu Özel Trabzon 7M Hastanesi'nde ardından KÖTÜ Farabi Hastanesinde uzun bir süre tedavi gören Çakır, tedavisinin ardından evde istirahate çekildi. Çakır'ı yakın dostları Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz ile Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

DOST MECLİSİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, partisinin Trabzon'da sahada olan en aktif milletvekilidir. Cora, vefalıdır, siyasette yol arkadaşı yaptığı isimleri unutmaz, sık sık ziyaret eder çayını içer hal hatır sorar. Bu özelliği ile de partili partisiz herkes tarafından çok sevilir. Cora, birlikte siyaset yaptığı, hemşehrisi, abisi Mehmet Arslan'ı Söğütlü'deki iş yerinde ziyaret etti. Çaylarını yudumlarken yerelden genele bir çok konuyu da gündeme aldılar.

YAYLADA ÇAYLAR BAŞKANDAN

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, geleneklerine de çok bağlıdır. Hafta sonunu mutlaka annesinin yanında yaylada geçirir. Çebi, bu bafta sonu fa Sürmene Seslikaya (Mincana) yaylarındaydı. Annesi ile bol bol vakit geçirdi. Sonra yaylada çay ocağına geçti hemşehrileri ile hasret giderdi. Siyasi çalışmalardan uzak yayla havasının tadını çıkardı. Başkan Çebi, hemşehrilerine çayları kendi elleri ikram ederek, "Yaylamızda geleneklerimize bağlı şekilde yaşantımızı sürdürüyoruz. Çaylar benden" dedi.

“ÜLKEMİZİN KAZANIMLARINI HERKES GÖRECEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “Bu gün Türk toplumunun en önemli önceliğinin ekonomik sorunlar olduğunu bilmeyen kimse yoktur. Sadece siyasi kazanç hesabıyla olayları yorumlayan bir Cumhur İttifakı olsa sarı öküz hikâyesinde olduğu gibi verip kurtulabiliriz.

İstenen Devletimizin anahtarıdır, istenen kukla bir Kürt devletidir, istenen çocuklarımızın geleceği ve milletimizin namusu olan bayrağımızın inmesi ile ezanımızın susmasıdır. Cumhur ittifakını oluşturan Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisinin durduğu yerin kıymetini milletimizin belli bir kesimi şimdilik çok fazla anlayamamış olabilir. 10 veya 15 yıl sonra ülkemizin kazanımlarını hayatta olan herkes görecektir. İşte o zaman herkes şunu diyecektir; Ya olmasaydın MHP. Ya olmasaydın Devlet Bahçeli.” dedi.

EMNİYETE YENİ BİNA

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ortahisar Pelitli mevkiinde taban alanı 1000 metre² olan altı katlı yeni idari bina yaptı. Pasaport ve ehliyeti nüfus il müdürlüklerine, araç kayıt tescili noterlere devir ettikten sonra Asayiş hizmetlerini Ortahisar ilçe emniyet müdürlüğünün yürüttüğü Büyükşehirde il Emniyet Müdürlüğü Pelitli’de yeni ve modern Teknolojilere sahip binasında hizmet vermesi bekleniyor.

 “EN BÜYÜK HEDİYE ÖRNEK BİREYLER OLABİLMEKTİR”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ailesi için büyük fedakarlıklara katlanan babaların en büyük mutluluğunun evlatlarının topluma yararlı birer birey olarak yetiştiğini görmek olduğunu vurguladı. Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, "Her çocuk için babası arkasında duran, sırtını dayayabileceği bir dağ, her sıkıntısında sığınabileceği bir limandır. Ailesi için hayatın tüm zorluklarına göğüs geren babalar, çocuklarını hayata hazırlamakta ve zorluklara karşı mücadelelerinde onlara örnek olmalıdır. Bir babanın en büyük mutluluğu çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve çocuklarının ülkesine, topluma faydalı, her anlamda yetişmiş bireyler olduklarını görebilmektir. Babalarımızın değerini bilelim, her fırsatta sevgimizi, ilgimizi gösterelim. Çocuklar olarak babalarımıza vereceğimiz en büyük hediye faydalı ve örnek bireyler olabilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyorum, saygıyla selamlıyorum. Ölenlere rahmet diliyorum."

ALİM’E GEÇMİŞ OLSUN

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, futbol oynarken sol ayak tendonunda kopma meydana geldi. Başkan Alim, ameliyat olacak. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, ASKF Stadı'nda İl Yönetim Kurulu ile Merkez ilçe yönetim kurulu arasında oynanan futbol maçında büyük bir talihsizlik yaşadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında boş pozisyonda topa vurmak isterken ayağında büyük bir acı hisseden Başkan Alim, ambulansla Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tetkikleri yapılan Başkan Alim'in sol ayak tendonunda kopma meydana geldiği belirlendi. Ayağı alçıya alınan Başkan Alim'in ameliyat edileceği öğrenildi.

BAŞKAN, VATANDAŞLARLA HAZIRLIKLARI KONUŞTU

Arsin İlçesi her pazar ev hanımlarının kendi ürettikleri doğal ürünleri satışa sundukları Pazar yeniden vatandaşlarla buluşacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, vatandaşlarla buluştu ve çalışmaları konuştu. Başkan Gürsoy, “Pandemi sonrası Holefter ve Ligene Organik Köy Pazarımızı açma hazırlıklarını üretici köylülerimizle konuştuk. En kısa sürede pazarımızı sizlerle buluşturacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim