Göğsünde ağrı hisseden Çakıroğlu, hastaneye kontrol amaçlı gittiği hastanede yapılan kontrollerde anjiyo yapılmasına karar verildiği sırada kalp krizi geçirdi. Doktorların anında müdahalesi ile durumu normale dönen Çakıroğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sayın Çakıroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar diliyoruz. Allah uzun ömürler versin.

ZİYARETLER BAŞLADI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret eden Ak Parti il başkanı Dr.Sezgin Mumcu ve Yönetim kurulu üyeleri kongre sürecinde verdikleri destekten dolayı Teşekkürlerini ilettiler.

ÇORUH EDAŞ’TAN KIŞ MÜCADELESİ

Ağır kış koşullarının etkili olmaya başladığı Karadeniz bölgesinde, doğal afet ve acil durumlar için önceden planladığı üzere hızla toplanan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. “Kriz Merkezi”, kar yağışının etkili olmaya başladığı tarihinden itibaren gelişmeleri anlık olarak takip ederek ilave personel, ekipman ve araçlarla desteklediği ekipleriyle bölge genelinde oluşabilecek arızalara karşı seferberlik halinde çalışmalarına devam ediyor.

Çoruh EDAŞ, belediye ve il özel idare kurumları ile koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarını, kapalı yolların açılma haberini takip ederek bölgenin dört bir yanında gece gündüz, dağ bayır demeden yoğun kar yağışı ve fırtınaya karşı aralıksız sürdürüyor. Öte yandan karın yoğun olduğu ve araçların ilerleyemediği bölgelere yaya olarak ulaşım sağlamaya çalışan Çoruh EDAŞ Ekipleri, zorlu arazi şartları ve ağır hava koşullarında kesintisiz enerji için canla başla mücadele ediyor.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, hava muhalefetine bağlı olarak bölge genelinde meydana gelebilecek arızalara karşı tüketicilerin 7/24 hizmet veren “186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi” aracılığıyla talep, öneri ve şikâyetlerini iletebileceklerini, tüm başvuruların anlık olarak takip edildiğini belirtti.

ALİ BABACAN GELİYOR

AK Parti’de 4 kez milletvekilliği yapan ve iki kez bakanlık görevi üstlenen Ali Babacan AK Parti’den ayrıldıktan sonra Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurmuştu. Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Trabzon’da da yapılandı. Resmi belgelerini Siyasi Partiler Masası’na teslim eden DEVA Partisi’nde il başkanı olarak Kubilay Çiçek görev yapacak. Önümüzdeki hafta içerisinde Karadeniz Bölge Sorumlusu Metin Kaşıkoğlu Trabzon teşkilatını ziyarete gelecek. Genel Başkan Ali Babacan’ın da yapılacak il kongresine katılması bekleniyor. Öte yandan il teşkilatı basın mensuplarıyla tanışmak için bir organizasyon hazırlığında…

BÜLBÜL YILLARDIR YÖNETİMLERDE AKTİF

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Canan Bülbül, 9 senedir AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyeliği yaparak, en uzun kadın yönetici unvanını aldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’ın il başkanlığı döneminde 2012 yılı Mayıs ayında aktif siyasete başlayan Canan, Haydar Revi ile de 2 dönem yöneticilik yaptıktan sonra Sezgin Mumcu’nun kongresinde de yeniden yönetimde yer aldı. Aktif çalışması, koordinatörlük görevlerindeki başarısı, ev ev dolaşarak partiye oy kazandırması ile ön plana çıkan Bülbül, yeni dönemde de parti için aktif çalışacağını dile getirdi.

BÜYÜKLİMAN YAŞLI BAKIM EVİ İSTİYOR

CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve beraberindeki ilçe yönetimi, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı ziyaret ederek Büyükliman bölgesine yaşlı bakım evi talebinde bulundu.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı ziyaret ederek bölgenin sorunlarını konusunda istişarede bulunan CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Vakfıkebir ve çevre ilçelerde yaşlı vatandaşların büyük zorluk içinde yaşamlarını sürdürdüğünü ve yaşlı bakım evi yapılmasının elzem bir konu olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Balta'dan bu konuda destek isteyen Keskin, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir çok ilçe belediyesine talep gelmesi halinde destek veriyor. Bu talep kendisine iletilmesi halinde Vakfıkebir ilçemize yaşlı bakım evi yapılması noktasında destek vereceğinden eminiz. Devlet kanalı ile de bu bina yapılabilir. Yaşlılarımız perişan haldeler, onlar bizim kıymetlerini bilmemiz gereken insanlar, bizim onlara sahip çıkmamız lazım onları görmezden gelemeyiz. Bu sebeple yaşlı bakım evini Vakfıkebir sınırları içinde istiyoruz" ifadelerini kullandı.  

ASKERE GİDECEKLER DİKKAT

 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü askere gidecekler için numune alım programını açıkladı. 22-24 Şubat 2021 Celp Dönemi PCR Numune Alım programı kapsamında 22-23-24 Ocak 2021 tarihlerinde Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde numune alım işlemi yapılacağı açıklandı. Numune randevusu için 0534 350 0749 veya 0462 333 0037 numaralı telefonların aranması gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, numune alınan alanlarda oluşabilecek bulaşın önüne geçmek için randevu alınmadan randevu alanına gelinmemesi, Numune alanına randevu saatinden en erken 20 dakika önce gelinmesi ve randevusuz kişilerden numune alımı yapılmayacağı uyarısında bulunuldu.

DİJİTAL TIR RİZE YOLUNDA

Türkiye'nin gelecek vizyonuna katkıda bulunma amacıyla başlatılan proje kapsamında, dijital ve teknolojik deneyim ve uygulama alanlarıyla donatılmış "Dijital Tır", 52 ili ziyaret edecek. İlk durağı olan Edirne'de vatandaşları ağırlamaya başlayan "Dijital Tır", Eylül ayında Rize’de olacak.

Editör: TE Bilisim