AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nda Çarşıbaşı ilçesi Eylül ayında birinci oldu. Eylül Ayı Teşkilat Performans Sıralamasında Çarşıbaşı ilçesi ülke genelindeki 922 ilçe arasında birinci oldu. AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Ayşe Kuşan ve yöneticilerini tebrik ederek, Çarşıbaşı’na büyük gurur yaşattıklarını söyledi. İlçe Başkanı Kocaman, “Durmak yok çok çalışmaya devam” dedi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Trabzon Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sorumluluk bölgesinde Ortahisar İlçesinin merkezindeki bir çok nokta yer alan Gülbaharhatun Polis Merkezi Amirliği, tadilata alındığı bildirildi. Bu nedenle Polis Merkezinin 10 Ekim 2021 tarihine kadar geçici olarak Ortahisar Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğünde hizmet vermeye devam edeceği kaydedildi.

YEMENLİ ÖĞRENCİLER KTÜ’DE

Türkiye’deki Yemenli öğrencilere rehberlik eden, öğrencilerin talep ve beklentilerini karşılamaya dönük eğitsel, kültürel ve sportif faaliyetler yürüten Yemenli Öğrenciler Derneği’nin Trabzon Şubesi Başkanı Rafet Salih ve beraberindeki gönüllü öğrenciler, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı, makamında ziyaret etti. Ziyarette, Üniversite bünyesinde eğitim gören Yemenli öğrencilerin eğitim imkânları ile gerçekleştirilebilecek iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

TRABZON BAROSU’NDA SEÇİM ERTELENDİ

Trabzon Barosu’nun Olağanüstü Genel Kurulu bugün yapılan toplantıda çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Yeniden aday olan Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez, yaptığı açıklamada, “Çoğunluk sağlanamadığı için olağanüstü genel kurulumuz 10 Ekim 2021 tarihinde ertelenmiştir” dedi.

EREN UNUTULMUYOR

Osmaniye’de öğretmen, öğrenci ve hayırseverlerin katkısıyla yaptırılan kütüphaneye, şehit Eren Bülbül'ün adı verildi. Kadirli Cevdet Paşa Ortaokuluna, "imece" usulüyle kazandırılan kütüphaneye, farklı illerdeki vatandaşlar tarafından kitap bağışlandı. Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün adı verilen kütüphane, düzenlenen törenle açıldı. Öğretmen Ahmet Çiçek, törende, şehidin adını yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, "Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve hayırseverlerimizin desteğiyle kütüphanemizi tamamladık. Burada yeni Erenler yetiştireceğimiz için çok mutluyuz." dedi.

ÇEBİ’DEN ZİYARET

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İlçe Yöneticileri İlhan Bayrak ve Ertan Sert ile birlikte Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Recep Güzelyazıcı’ya ziyarette bulundu.

KAYA’DAN ZAM TEPKİSİ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, son dönemde vatandaşın belini büken zamları gündeme aldı. Kaya yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, “AKP gaz bulup, gaz çıkardıkça zamlar havada uçuşuyor.

Benzine zam, LPG’ye zam, Doğal gaza zam geldi; Elektriğe zam yolda, kara kış kapıda... Kötü yönetimin faturası vatandaşa çıkıyor!”

VALİ EPCİM BARO’DA

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile yeni yönetimini belirleyen Bayburt Barosu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Geçen yıl kuruluş çalışmalarına başlanan ve bir yıllık süreç sonunda resmileşen Bayburt Barosu hafta sonu gerçekleştirilen baro seçimleriyle yeni yönetimini belirledi. Baronun Gençosman Mahallesi Orhun Sokak üzerinde bulunan merkezinde yapılan seçimlerde Avukat Serkan Pekmezci başkan olarak belirlendi. Vali Cüneyt Epcim, göreve başlayan Baro Başkanı Pekmezci ile yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Baro Başkanı Pekmezci ile yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Vali Epcim, Bayburt Barosu’nun hayırlı olmasını temenni etti. Çalışmalarını bundan sonra Bayburt Barosu altında yürütecek üyelere ise çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim