ŞEHİR HASTANESİ EKİBİ VALİLİKTE

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu şehir hastanesinin yapacak olan Kalyon Üst Yapı Projeler Direktörü Özhan Özmen, Proje müdürü Toygun Keskin ve İnşaat Müdürü Atacan Atalar ziyaret ederek proje çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

KANUNİ TAM GAZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık Akçaabat Yıldızlı’dan başlayıp Çukurçayır ve Değirmendere eski Erzurum yolu girişinden liman kavşağına bir üst viyadük ile bağlanacak olan Kanuni Bulvarı’ndaki çalışmaları yerinde incelemelerde bulundular.

KOLCU, HSK ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Rize'nin İyidere ilçesinden olan Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı İbrahim Kolcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından HSK üyeliğine seçildi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, idari yargı hakim ve savcıları arasından HSK üyelikleri sona eren Halil Koç ve Mehmet Akif Ekinci ile Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı İbrahim Kolcu ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Faruk Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından HSK üyeliklerine seçildi. Karar, Anayasa'nın 159'uncu maddesi ile 6087 sayılı Hakimler ve Savcılar Kurulu Kanunu'nun 18'inci maddesi gereğince verildi.

GÜNEŞ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük toptan satış showromu Özgüneş, Akçakale’deki plazada ziyaretçilerini ağırladı. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş’i ziyaret eden Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası kuruluşu Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, gazetemizin reklam müdürü Tuncay Uçkun ve muhabiri Bahattin Baştürk, çay içerek bir süre sohbet ettiler.

ÇAY SOHBETİ

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, yardımcısı Şevket Çelik ile bölgede üyelerini sık sık ziyaret eder. Bölgenin en fazla üyesi olan bir sendikanın başkanı ve yardımcısı olmak da kolay değildir. Üyelerinin sevincini, üzüntüsünü paylaşıp her an yanlarında olurlar. Önceki gün de Kaplan ve Çelik’in yolu Büyükliman havzasına düştü. İşlerini bitirdiler. Dönüşte çok sevdikleri Hüseyin İskenderoğlu’na misafir oldular. Çaylarını içtiler, sohbet ettiler.

BAŞKAN DİREKSİYONDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP’li belediye başkanları Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile birlikte, bugün genel merkezde yapılacak toplantıya katılmak üzere başkent Ankara’ya gittiler. Karayolu ile seyahat etmeyi seven başkanlar, yol boyu güzel yerlerde durarak çaylarını içtiler. Seyahatte arabayı Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu kullandı. Kurukız ve Tarım’da arka koltukta seyahat ettiler.

KARAMAN, YENİDEN ÜAK YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Üniversitelerarası Kurul (ÜAK)’un 252. Genel Kurulunda yeniden ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Karaman, “Yönetim Kuruluna seçilmem konusunda destek veren, teveccühde bulunan Rektörlere ve Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Editör: TE Bilisim