Hem Ortahisar hem de il Başkanlığı için önemli mesafeler kat eden Çebi’yi ziyaret eden Semerciler Esnaflarından Engin Karcı kendisine başarı dileklerini iletti. Karcı, ‘Selahattin Başkanım siyasetin her alanında yer aldı. Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Başkan yardımcılığı, Araklı il genel meclisi üyeliği, Ortkahisar Belediye Başkan vekilliği ve belediye başkan yarımcılıklarını yaptı. İl başkanlığına çok ama çok yakışacaktır.’ dedi.

USTA MİLLİ EĞİTİMDE

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu ve ona bağlı Karadeniz Federasyonu Genel Başkanlığını yapan Hakan Usta Trabzon il milli eğitim müdürü Hızır Aktaş’ı ziyaret etti. Koronavirüsü yenen Aktaş’a geçmiş olsun dileklerini ileten Hakan Usta, yapacağı gençlik projeleri ile ilgili de bilgi alışverişinde bulundu ve Aktaş’ı başarılarından dolayı tebrik etti.

KUMBUZOĞLU VALİLİKTE

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret eden TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu Memleketinde bulmaktan duyduğu memnuniyeti belirtirken hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

BAKAN GELDİ MESAFE UNUTULDU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, önceki gün Trabzon’daydı. Selçuk, Kentte bir dizi programlara katıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın her fırsatta dile getirdiği mesafe kuralı bakanın Trabzon programında hiçe sayıldı. Platformda fotoğraf çekimi sırasında aralarında santim bile boşluk bırakmayarak fotoğraf karesinde yer aldılar. Vatandaşlar da sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflara, “Acaba koronavirüs siyasetçilerden muaf mı” yorumunu yapıtlar.

ASLAN’DAN ARSLAN’A ZİYARET

AK Parti Trabzon İl başkan adayı iş insanı Enes Aslan, yaklaşık 3 aydır teşkilat mensuplarını şehir içi şehir dışı fark etmeden ziyaret eden. Aslan önceki gün partinin emektar teşkilat mensuplarından il eski yöneticilerinden Mehmet Arslan’ı sahibi olduğu otomotiv iş yerinde ziyaret etti. Çaylarını yudumlayarak uzun uzun sohbet ettiler. Gündemi değerlendirerek, yerel ve genel konularla alakalı istişarede bulundular. Arslan, Enes Aslan’a görevinde başarı dileklerinde bulundu.

YORULMADAN ÇALIŞMALIYIZ

AK Parti Trabzon İl eski yöneticilerinden Av. Mesut İskenderoğlu, partili partisiz herkesin sevdiği bir isimdir.

Avukatlık kariyerindeki başarısı, arabulucu olmasından dolayı bir çok davayı mahkemeye gitmeden çözüme kavuşturması ve iş bitiriciliği ile herkesin takdirini kazanan İskenderoğlu, aynı zamanda davasına ve liderine de yürekten bağlı bir isimdir. AK Parti’deki gelişmeleri yakından takip eden İskenderoğlu, cumhurbaşkanı genel başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke için gece gündüz demeden var gücü ile çalıştığını söyledi. Yerel teşkilatların da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hızına ayak uydurmak için çalışma yapmaları gerektiğini ifade eden İskenderoğlu, “Şu andaki kongre sürecinde görev alan başkanlarımız ve yöneticiler partimizi seçimlere götürecekler. Onun için durmadan çalışacak, zaman ayıracak ve yorulmayacak yöneticilerin görevde olması gerekmektedir” dedi.

 “BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZ DEVLETİN İMKANLARIYLA TEDAVİ EDİLMELİDİR”

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Erbay, “Milli Piyango’nun satılmayan biletlerinden Varlık Fonu’na devredilen 75 Milyon TL'nin SMA hastası çocuklarımıza  harcanması için yapılan çağrı sloganik olmaktan öteye bir çağrı değildir.  Söz konusu miktar en fazla 5 evladımızın tedavisini ancak karşılayacaktır.  Türkiye SMA hastalığı ile mücadele eden çocuklarını tedavi ettirmek için Milli Piyango'dan gelen paraya ihtiyaç duymamalıdır.  Koşulsuz, amasız bir şekilde başta SMA olmak üzere hastalıklarla mücadele eden bütün çocuklarımız devletin imkanlarıyla tedavi edilmelidir.

Türkiye bunu yapabilecek büyük ve şefkatli devlet refleksini bir an önce göstermelidir.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim