Özelleştirme sonrasında da görevine devam etti. Öyle ki adı bir beldede 3.5 kilometrelik bulvara verildi. Osman Aydın Artvin’de tam 30 yılın üzerinde görev yaptı. 2018 yılında da Çoruh EDAŞ’ın Trabzon müdürlüğüne atandı. Yatırımlar ve arızalar ona bağlı. Güzel bir ekibi var. Osman Aydın’ın en keyif aldığı an, ‘Elektriğim yandı müdürüm, teşekkür ederim’ sözünü duyduğu an.

Trabzon ve bölgedeki elektrik dığıtım bakım ve tahsilatı Aksa’da. Aksa’nın sahipleri de Rizeli hemşehrilerimiz. Yani bu bölgede görev yapanların sorumluluğu daha da fazla. Osman müdür de bunun bilincinde. Yanına gelen siyasetçi olsun, vatandaş olsun, elektriği kesilen olsun sabırla dinler ve ikna ederek odadan çıkartır. Osman Aydın iyi bir Trabzonsporlu. Artvin’de görev yaptığında bile Trabzon’a gelip Trabzonspor’un maçlarını izleyen bir taraftar. Geçen yıl maçları Aksa’nın locasından izlemiş.

Hamleler Sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kısa bir süre önce eski bakanlardan Mehmet Şimşek’le görüştüğü öğrenildi.

Ali Babacan’ın AKP’den istifa ederek yeni bir parti kuracağı ve Eski Bakan Mehmet Şimşek’in de bu harekete örtülü destek verdiği tartışmaları yapılırken, Ankara’da ilginç bir buluşma gerçekleşti. Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talebi üzerine Mehmet Şimşek, AKP Genel Merkezinde Erdoğan’la iki saate yakın bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan daha önce de Abdulkadir Aksu’yu Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı yapmış Bülent Arınç ile Cemil Çiçek’e de istişare kurulu üyeliği görevlerine atamıştı.

Gürsoy’a Ziyaret


KTÜ iktisat’ın efsane hocalarından Hasan Türedi’nin oğlu Murat Türedi Trabzon’da yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret ediyor . İktisatçı olan Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy’u ziyaret eden Türedi, yakın arkadaşı ve babasının öğrencisi olan Gürsoy’a yeni görevinde başarı diledi.

Teşekkür var..


Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü mahallesinde Trabzon üniversitesi ve Jandarma’nın üstünde kalan yolla ilgli bu sütunda yazı kaleme almıştık. Çamur deryası idi. Trabzon Büyükşehir belediyesi ile Akçaabat belediyesi neşteri vurdular. Ve anında çözüm herkesi son derece memnun etti. Haber merkezimizi arayan vatandaşlar teşekkürlerini ilettiler.

Aydın Doğan Ablasını Uğurladı

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın ablası Hikmet Ataman, son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşındaki Hikmet Ataman Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede iki gün önce hayatını kaybetmişti.

Hikmet Ataman'ın cenaze namazı Altunizade'de bulunan Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılındı. Cenazede Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan taziyeleri kabul etti. Cenazeye Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, Tuncay Özilhan, Ertuğrul Özkök, Okan Bayülgen ve Erol Evgin'in de aralarında bulunduğu sayıda kişi katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Hikmet Ataman'ın cenazesi Beykoz'da bulunan Kanlıca Mezarlığı'nda defnedildi.

Kamyoncular Yaslı

Trabzon’un Arsin ilçesinde faaliyet gösteren Kamyoncular Kooperatifi’nin sevilen yöneticisi Şahin Yılmaz yaşama veda etti. Cenazesi dün öğleyin Karaca mahallesinden son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşları cenaze merasiminde saf tuttu. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Moloz Eski Haline Mi Döndü?



Sözümüz hem Büyükşehir hem de Ortahisar belediyesine. Tamam Moloz’da bir yeniden yapılanma var ancak bir başıboşluk da başladı. Harfiyatlar ve çöpler yeterince kaldırılmıyor, işler yarım bırakılıp gidiyor. Şöyle gün ağarırken Moloz’a ekipler bir girsin. Hem temizlesin hem yıkasın hem de bazı toprak ve harfiyat dolması gereken yerler var oralar doldurulsun.
Editör: TE Bilisim