Bazı şikayetlerini gidermek için Anjio olan Cemil Usta’ya ilk geçmiş olsun diyen isim ise Hastanenin Genel Müdür yardımcısı Turan Saka idi. Saka, ‘Allaha şükür akçabatımızın değerinin tüm damarları açık ve sağlam’ ifedelerini kullandı. Bizlerde Cemil Usta’ya geçmiş olsun diyoruz.
 
TACETTİN ÇEBİ NEREYE GİTTİ?
 
TAKA Gazetesi’nin Ankara temsilcisi Tacettin Çebi ailece Trabzon’a geldi ve Araklı’da annesinin elini öptü.  Daha sonra Trabzon Kuzey Göz hastanesini ziyaret ederek Dr.Ali Miraç Yavruoğlu’na başsağlığı diledi.
 
 Yavruoğlu ile brilikte Akçaaabat Doğanköy’deki babasının mezarına çıktı ve dua etti. Almanya ve Hollanda seyahatlerinde Harun Yavruoğlu ile oda arkadaşlığı yapan aralarında muhteşem bir dostluk olan Çebi’ye teşekkür ediyor ve Yavruoğlu’na bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.
 
ÖRS BELEDİYEDE
 

Arsin belediye başkanı Sait Gürsoy‘u makamında ziyaret eden İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, il başkanı Azmi kuvvetli, Yomra belediye başkanı Mustafa bıyık, MHP Arsin ilçe başkanı Orhan Sarı ve eski meclis Üyesi Ali Sağır  Arsin belediyesinin çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
 
KIRAN’DAN ÇAĞRI VAR
 
İYİ Partide kongreler devam ederken Hüseyin Kıran’dan açıklama geldi. Kıran’ın açıklamasının özeti şöyle:  ‘Artık partiyi büyütmenin, geniş kitlelere yaymanın, iktidar alternatifi olduğunu herkese göstermenin zamanı gelmiştir.

Genel Merkez yöneticilerinin bir kısmı ulusal kanallarda bulduğu şansı iyi değerlendirmiş, partinin ivmesini olumlu yönde yukarı doğru çevirmiş, halkın teveccühünü kazanmaya başlamıştır. Yıllardır iktidarın yanlışlarına, 2016’dan beri Devlet Bahçeli’nin yanlışlarına nasıl muhalefet ediyorsam, bu yanlışları düzeltmesi için destek verdiğim parti içi demokrasi sınırları içerisinde kendime göre hatalarını eleştirmem demokrasi gereğidir. Zaten bu özelliğim demokrasi, fikir, vicdan ve ifade özgürlüğünün savunucusu olmamdandır.’
 
EMİN SEVİNÇ’İN GÜZEL TELAŞI
 

Arsin Belediye Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Emin Sevinç, hukukçu olan kızı Şeyma Nur’u evlendiriyor. Şeyma ile birlikte Serdar Sezgin İzmir’de yeni bir hayat kuracaklar. Genç çiftin nikah töreni 27 Haziran Cumartesi akşam saat 18.00’da Arsin Nisa park düğün salonunda gerçekleştirilecek. Çiftleri tebrik ediyor ve Allahtan mutluluk diliyoruz.
 
MOTORLARA UYARI
 

Trabzon’da 6 ayrı alandan kim çıkartma ruhsatı alan kum Motorları şehirde denize girilen yegane yer olan Ortahisar ilçesi Yalıncak sahilinde Adeta şehrin dibinden kum çıkartıp satarak cinayete davetiye çıkartıyorlar.
 
ERBAŞARAN’DAN SANAYİDE SABAH SOHBETİ
 

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı İş insanı Yaşar Erbaşaran, Akçaabat Yaylacık Sanayi sitesindeki esnaflarla hem sabah sohbeti etti hem de esnafın çayını içti. Yaylacık Mahallesinde akar yakıt istasyonu bulunan Erbaşaran, sabah işe gitmeden önce sanayi esnafına uğrayarak çayını yudumladı. Aynı zamanda Akçaabatlılar Vakfı Başkanı da olan Erbaşaran, sanayi esnafıyla da Akçaabat’a yapılacak yatırım ve projelerle ilgili de istişarede bulundu.
 
BAŞKANLARDAN İNCELEME
 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediyesi’nin Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı, Yeşilvadi ve Sayvan Mahallerini ziyaret ettiler. Burada yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen başkanlar, mahallede yapılacak yeni çalışmalar ile ilgili de muhtarlar ve mahalle halkı ile istişarede bulundular.
 
BOZ’U ZİYARET ETTİLER
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şaban Bülbül, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın ile Yeşilay Denetleme Kurulu Başkanı Hayri Öztürk, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Mimar Köksal Boz’u ofisinde ziyaret ettiler. Yeşilay’ın çalışmaları ile ilgili değerlendirme yapan ekip, çalışmalarda gerek belediye gerekse inşaat mühendisleri olarak üstlerine ne düşüyorsa yapacaklarını söylediler.
Editör: TE Bilisim