CHP Rize İl eğitim Sekreteri nazım Rakıcı açıklamasında, “ Milli egemenlik mücadelemizin 100. Yılını kutlamak amacıyla CHP olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ödüllü resim, şiir ve beste yarışması düzenledik. Resim, şiir ve beste dallarında yarışma düzenleyeceğiz. Beste yarışması çocuklar ve büyükler kategorisi olmak üzere iki dalda düzenlenecektir. Resim, şiir ve beste yarışmasında ilk üç eser sahibi ile, Beste Yarışması Büyükler kategorisinde dereceye giren ilk üç eser sahibine para ödülü verilecektir” dedi.
 
CHP Rize İl Eğitim Sekreteri Nazım Rakıcı, yarışma ile ilgili bilgi almak isteyenlerin www.23nisan.chp.org.tr internet sitesine başvurabileceklerini kaydederek, “ Yarışmaya katılmak isteyenler eserlerini 6 Mart 2020 tarihine kadar CHP Genel merkezi veya il başkanlıklarına teslim edebilirler. Ödül törenimiz 23 Nisan 2020 tarihinde yapılacaktır.” dedi.
 
Geçmiş Olsun Dediler
 

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Vakfıkebir Belediye Meclisi Üyesi Erol Bahadır ve Vakfıkebir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bulut ile birlikte anjiyo olan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
 
Hakan Kocaman’a Destek Var
 

AK Parti İlçe Kongreleri için geri sayım sürüyor. Çarşıbaşı’nda başarı ile görev yapan Hakan Kocaman’ın göreve devam etmesi için her kesimden destek var. Seçim sürecinde ittifak kapsamında Çarşıbaşı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’ne bırakılmasının ardından ilçede yaşanan sıkıntılı süreci çok iyi yöneterek Cumhur İttifakının seçimi kazanmasında önemli bir payı olan Hakan Kocaman seçimin ardından da ilçenin hizmet alabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.
 
Diril Hayatını Kaybetti
 

DSP Rize Eski İl Başkanı Orhan Diril, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Diril, dün Öğle Namazını müteakip Sahil Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kaplıca Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.
 
Aykan Veda Ediyor
 

Sinop Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanan Trabzon Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Aykan, görev süresi içinde verdikleri destek için teşekkür etti. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Yavuz Selim Aykan’a yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.
 
“POMEM Çok  Önemli Bir Konumda”
 
Rize Valisi Kemal Çeber'i gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden sonra Rize POMEM Müdürü olarak görevlendirilen Kenan Şaban Süzgün karşıladı.

Ayrıca ziyarette Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve ilgili kurum amirleri de hazır bulundu. Vali Çeber gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Rize POMEM’in Rize için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “İlimiz için Rize POMEM çok  önemli bir konumda yer alıyor. Bu eğitim kurumu şuana kadar çok güzel hizmetler vermiştir. Bundan sonrada Emniyet Teşkilatının disiplin tüzüğüne uygun olarak nitelikli Polisler yetiştirilmesi, kaliteli hizmetler verilmesi konusunda, Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımızın desteği, POMEM Müdürümüz Kenan Şaban Süzgün’ün koordinesi ile verimli ve başarılı sonuçlar elde edeceğimize inancım tamdır.“ şeklinde konuştu.
 
Amaç Bilincin Artırılması
 

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay ve beraberindeki kurum yöneticileri, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ile görüştü. Trabzon Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, 24 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında 31'inci Vergi Haftası'nın kutlandığını ifade ederek, bu hafta kapsamında çeşitli etkinliklerle vergi bilincinin artırılmasına yönelik çalışmalar sürdüreceklerini vurguladı. TESOB Başkanı Metin Kara da ekonomik ve sosyal devlet anlayışında verginin önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek Vergi Haftası'nı kutladı ve çalışmalarında başarı dilekleri iletti.
Editör: TE Bilisim