‘Çok değerli cumhuriyet halk partililer, bizler bu aday olma sürecimizi Of Cumhuriyet Halk Partisi örgütünde büyük değişim için yola çıktık. Artık bizler yenilenmeye değişime mecburuz. Of’ta cumhuriyet halk partili olarak kimlik siyasetinden çıkartmak için bu göreve talip olduk. CHP yönetimi olarak asla kimlik siyasetine düşmeyeceğiz. Bizler Of’ta özgüveni yüksek bir parti olmaya mecburuz. Partinin evlatlarına güvenmeliyiz ve sahip çıkmalıyız. Bu bağlamda tüm cumhuriyet halk partililerin bizlere sahip çıkmalarını ve delege arkadaşlarımızın bize destek olmalarını canı gönülden istiyoruz. En büyük projemiz parti içinde sevgi bağlarını güçlendirecegiz. Of’ta Partimize tam donanımlı parti binası tapusuyla beraber kazandıracağız. Üniversitesi olan bir ilçe olarak Oft’a alternatif ve başarılı olmak için sürekli sosyal aktiviteler yapan bir yönetim olacağız. Sevgi ve Saygılarımızla.’
 
Uraloğlu'na Gittiler
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiler. Cora Genel müdür Uraloğlu'na gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti.
 
MHP’de Tören
 
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı bugün saat 15.00’da Uzun Sokak Park Restoranda Trabzon Milliyetçi Hareket Partisine katılım ve rozet takma töreni yapılacak. MHP İl Başkanı
Bekir Sıtkı Tarım partilileri bu toplantıya davet etti.
 
Bayram Turan Ve Akçaabat
 
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon’da kongre heyecanı başlıyor. 147 Aralık Cumartesi günü Beşikdüzü’nde yaşanacak heyecanla başlayacak kongre maratonu 25 Ocak Cumartesi Maçka’da sona erecek. Akçaabat İlçe kongresi büyük yarışa sahne olacak. Bayram Turan ismi bir adım önde gibi duruyor. Teşkilata ve davaya her zaman sahip çıkan, sesi gür çıkan Bayram Turan’a destek çığ gibi büyüyor. Sivil Toplum Örgütleri, siyasiler ve yerel halkın yakından tanıdığı ve sevdiği Bayram Turan bu görev için biçilmiş kaftan.  28 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan Akçaabat kongresi heyecanlı geçeceğe benziyor.
 
Emniyete Ziyaret
 
Trabzon Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım Emniyet müdürü  Merthan Çelikdağ’ı ziyaret etti ve başarı dilediler.
 
Oyman Açıklıyor
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 19 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan Ortahisar İlçe Kongresi için ilk aday bugün sahaya iniyor. Trabzon siyasetini unutulmaz isimlerinden eski belediye başkanımız Suat Oyman’ın torunu olan 33 yaşındaki Makine Mühendisi Fatih Suat Oyman Ortahisar İlçe Başkanlığında düzenleyeceği basıp toplantısı ile Ortahisar İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayacak.
 
ÖRS Gündeme Getirdi
 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Uzman Çavuşların sorunlarını gündeme taşıdı, taleplerini Meclis Kürsüsünden dile getirdi.  Uzman Çavuşların Türk Silahlı Kuvvetleri ve Jandarma'nın belkemiği olduğunu vurgulayan Örs, "Vatan savunmasının sözleşmesi olmaz" diyerek uzmanların beklentilerinin karşılanması gerektiğini söyledi.
 
Yeni Başkan Erdal Uzun
 
İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan’ın istifasıyla boşalan İlçe Başkanlığı görevine getirilen, ismi açıkladı. İl Başkanı Kuvvetli açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
“İYİ Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığı görevinden işlerinin yoğunluğu nedeni ile 28.11.2019 tarihinde istifa eden  Dr. Muhammet Erkan’ın yerine İl Yöneticilerimizden Erdal Uzun atanmıştır.
Görevde olduğu süre boyunca her türlü zorluğa rağmen partimizin büyümesi için canla başla yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Dr. Muhammet Erkan ve yönetim kurulu üyelerine, bütün teşkilat mensupları adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra yönetimin dışında olsa bile sayın Erkan'ın partimize vereceği katkıdan kimsenin şüphesi olmasın. Dr.Muhammet Erkan’ın istifasıyla boşalan Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in onayı ile atanan  Erdal Uzun’a ve oluşturacağı yeni yönetim kuruluna bundan sonra ki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar il yönetim kurulu üyeliği,il başkan yardımcılığı, son olarak da il muhasipliği görevlerinde bulunan Erdal Uzun ve tüm dava arkadaşlarımızla hep birlikte el ele verip yapacağımız çalışmalarla İYİ Parti’nin iktidarına katkı vereceğimize inancım tamdır. Bu amaçla yapacağımız çalışmalarda yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.”
 
AK Partili Başkan İstifa Etti
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin İl Başkanı Şenol Alpaslan, basın toplantısı düzenleyerek il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin İl Başkanı Şenol Alpaslan, il binasında düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Alpaslan istifasının gerekçesi olarak "AK Parti İl Başkanlığı görevimden, içinde bulunduğum ekonomik durum nedeniyle zaman ayıramayacak olmamdan dolayı ve kongre sürecimizi başlaması ve yeni görev alacak arkadaşlarımızın önünü açmak adına ayrılmak isteğimi genel merkezimize iletmiştim. Olurlarını almak suretiyle bugün itibariyle il başkanlığı görevimden ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim