ÖRS’ÜN SAĞLIK DURUMU İYİ

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Örs hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada durumunun iyi olduğu ifade edildi. Açıklamada, “Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs, bu akşam itibariyle taburcu olacak ve evde istirahate çekilecektir. Sayın Vekilimizin sağlık durumu gayet iyi durumdadır.”

İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanı Fulya Bankoğlu ve beraberindeki İl Koordinasyon Kurulu Üyeleri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Başkan Genç, “istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

TMO TRABZON ŞUBESİ’NDEN BORSAYA ZİYARET

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Trabzon Şube Müdürü Asuman Kotan beraberinde Müdür Yardımcısı Turgut Bingöl ve TMO Genel Müdürlüğü Fındık Dairesi Başkanlığı Biriminden Esen Gökçek ile Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile görüşen TMO yetkilileri 2021 sezonu öncesinde fikir alış verişinde bulundular.

HEDEFİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde 24 Şubat 2020 tarihinde başlatılan "Okullardan Yarınlara" Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde, Devlet-Hayırsever işbirliği ile Ordu’da 40. okul protokolü imzalandı.  Ordu’da göreve başladığı günden itibaren eğitim alanında ihtiyaç duyulan okul binalarının ilimize kazandırılması çabaları devam eden Vali Tuncay Sonel, 40’ıncı okulun yapım protokolüne de imza attı.   Bir yandan depreme karşı dayanıksız ve riskli okul binalarının yıkılacak olması, bir yandan tekli eğitime geçebilmek için gerekli olan okul binalarının Devlet-Hayırsever işbirliği ile ilimize kazandırılması için yoğun çaba sarf eden ve kısa sürede 41 okul binası yapımını hedefleyen Vali Tuncay Sonel, bu hedefine bir adım daha yaklaştı. Şahin Kuyumculuk sahibi Nedim Şahin ve ağabeyleri tarafından Cumhuriyet Mahallesine  12 derslikli okul yaptırılacak. Ordu'nun sevilen ve sayılan eşrafından olan merhum babası Nail Şahin’in adını taşıyacak olan okul için, bugün Valilik Makamında protokol imza töreni düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, göreve geldiği günden bu yana Ordu’ya Devlet-Hayırsever işbirliği ile 41 okul kazandırma hedefinin olduğunun altını çizerek, hayırsever iş insanı Nedim Şahin’e eğitime verdiği katkılardan dolayı Ordulular adına teşekkür etti. Vali Sonel, “Bugün, Ordu’muz için yine önemli bir gün. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş olduğu destekle, güçle hem devletimizin imkânlarıyla hem de hayırseverlerimizin katkısıyla Ordu’muz genelinde 40. okulumuzun protokolünü imzalıyoruz. Merhum Nail Şahin amcamız Ordu’muzun eşraflarından. Mekânı cennet olsun. Yetiştirdiği çok güzel evlatları var. Sebahattin Şahin, Nizam Şahin, Şahap Şahin abilerimiz olsun Nedim Şahin kardeşimiz olsun hepsi de yöremizin değerli esnaflarından, iş insanlarından. Allah razı olsun. Cumhuriyet Mahallemizde 12 derslikli ortaokulumuzu, merhum Naim şahin amcamızın adına yapacaklar. Kendilerine Ordu’muz adına, orada okuyacak çocuklarımız adına, gençlerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Hayırlı, uğurlu olsun, işlerinde de bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Allah sayılarınızı arttırsın” diye konuştu.

İPSİZ RECEP ANILDI

Rizeli Kuva-ı Milliye kahramanı İpsiz Recep, ölümünün 93. yıl dönümünde Rize Sahil Parkı’nda düzenlenen törenle anıldı. Rize Belediyesi tarafından organize edilen program, İpsiz Recep’in Sahil Parkında bulunan anıtı önünde yapıldı. Ölümünün 93. yıl dönümü anısına düzenlenen anma programına, Rize Vali Yardımcısı Bayram Sağır, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ardından Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından İl Müftüsü Naci Çakmakçı tarafından tüm şehitler ve milli mücadele kahramanlarının ruhu için edilen duanın ardından program son buldu.

KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

 Artvin Belediyesi Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi ve Barınağı, ülkede normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte 12 Haziran Cumartesi gününden itibaren kapılarını hayvan severlere yeniden açtı. Pandemi şartlarından dolayı, Merkeze giriş ziyaretçilere yasaklanmıştı. Kovid19 ile mücadele kapsamında normalleşme dönemin başlamasıyla birlikte, Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi ve Barınağı 12 Haziran Cumartesi gününden itibaren, hafta içi 13.00 – 16.00 saatleri hafta sonu ve resmi tatil günlerinde ise 12.00 – 16.30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

GÖNÜL SEFERBERLİĞİMİZ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ziyaretleri kapsamında AK Parti Of İlçe Başkanlığının yeni üye kayıt çalışmaları kapsamında kurmuş olduğu standı ziyaret etti. Başkan Sarıalioğlu, “AK Parti ailesi olarak yeni üyelerimizle büyümeye devam ediyoruz. AK Parti Of İlçe Başkanlığımızın yeni üye kayıt çalışmaları kapsamında kurmuş olduğu standı ziyaret ettik. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda gönül seferberliğimiz hız kesmeden sürüyor.” dedi.

Editör: TE Bilisim