İKTİDAR MUHALEFET BİRLİKTE AÇTI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AKP ilçe başkanı Hüseyin Altuntepe, CHP ilçe başkanı Mustafa Pak ve Eski belediye Başkanı Şefik Türkmen Ressam Emine Doğa’nın hazırlayıp sunduğu ağaçların sesi adlı sergiyi birlikte açtılar.

AHMET KAYA YOMRA’DA

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Yomra ilçe Başkanı Ali Haydar Pekşen ekibi ile ziyaret ederek Kendisine yapılan saldırıyı kınadılar.

DOMATESLER TUNCAY KAPTANDAN

Trabzonlu TIR sürücüsü Tuncay Zozik, Mersin’den yüklediği domatesleri Rusya’nın St. Petersurg kentine götürdü. Özer Uluslararası Taşımacılık’ta çalışan Zozik, zorlu uğraşlar ve güzergahlardan sonra ulaştığı St. Petersburg’da boşaltım alanına aracı çekti. Thermo King dorsedeki domatesleri kasaları ile sergiye çeken Zozik, “Domates satmaya devam. Az kaldı parayı bulacam. Paletlerden domatesleri satıyorum” diyerek esprili göndermede bulundu.

TRABZON EKMEĞİ AĞRI’DA

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, teşkilat çalışmaları kapsamında gittiği Ağrı’da, yakın dostu Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı da ziyaret etti. Köseoğlu, Sayan’a, meşhur Trabzon ekmeğini de hediye ederek, bayatlamaması ile meşhur Trabzon ekmeğine adını da yazdı. Köseoğlu, “Trabzon ekmeğimiz Ağrı’da. Trabzonlu fırıncılarımız bu ekmek için uzun uğraş verdi. On gün boyunca bu ekmeği gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Afiyet olsun” dedi.

YARDIM SINAVINI BAŞARIYLA GEÇTİ

AK Parti Trabzon İl Tanıtım ve Medya Başkanı Numan Yardım, il başkanlığının organize ettiği teşkilat içi tanıtım ve medya eğitimlerini 18 ilçede başarılı bir şekilde tamamladı. Yadım, “Teşkilat eğitimlerimizi 5 günde 18 ilçemizde tamamladık. Teşkilatımızın heyecanı bizleri de çok mutlu etti. 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Durmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız, çalışacağız. Durmak yok yola devam” dedi.

GÖZDE ATASOY KOÇ’UN MESAJI

AK Parti Trabzon Büyükşehir ve Yomra Belediye Meclis Üyesi Gözde Atasoy Koç, geçtiğimiz günlerde noter vasıtası ile partisinden istifa etmişti. Atasoy, ardından Büyükşehir Belediyesi’nin meclis oturumunda ilk gün bağımsız sırada oturdu. İkinci gün AK Parti sıralarında oturan Atasoy Koç, whatsap durumundan da o fotoğrafı, ‘Sil baştan başlamak gerekir bazen’ yazarak paylaştı. Gözde Atasoy Koç, bu paylaşımı ile ne demek istedi, kime ne mesaj vermek istedi onu da yazacağız.

BAŞKAN GENÇ TALEPLERİ DİNLEDİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, mahalleleri ziyaret ediyor ve vatandaşları dinliyor. Genç, 3 No’lu Erdoğdu Mahallesini ziyaret etti ve Muhtar Mahmut Hayır’dan sorunları dinledi. Genç, “3 No’lu Erdoğdu Mahalle Muhtarımız Sn. Mahmut Hayır’ı ziyaret ederek mahallemizin sorunlarını ve mahalle sakinlerimizin taleplerini dinledik.” dedi. Muhtar Hayır, Başkan Genç’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim