Aygün’ün Ayasofya’daki Bosch Aygünler Mağazasındaki ziyarete AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca, TTSO Meclis Üyesi, Özel Trabzon 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Sebat Sürücü Kursları Kurucusu Aydın Özkurt, iş adamı Adnan Bayram ve Engin Çakır’da hazır bulundu. Aygün, misafirleri ile yakından ilgilenirken, hem ticaret hem de yerel ve genel siyasetle alakalı uzun uzun sohbet ettiler.
 

 
YAYLADA SOHBET BAŞKA OLUR   
 
AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Sultan Murat Yaylasında çıktı. Yaylayı çok seven, her fırsatta kendini yükseklere atan Terzioğlu, yaylanın soğuk suyunu içti, yayla sakinleri ile sohbet etti. Terzioğlu, "Sultan Murat'ta güzel bir sohbet karesi" diyerek fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.
 


 “YANILTMAYA KİMSENİN HAKKI YOK”
 
Artvin Kemalpaşa eski Belediye Başkanı Sadık Şahin, mevcut Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’ in ÇAYKUR’ un kapasite artırımının gömülü radyasyonlu çaylar nedeniyle sorun teşkil ettiğini söylemesi üzerine tepki gösterdi. Şahin, “Siyasetçi hakikati söylemekle mükelleftir. Kemalpaşalıyı yanıltmaya kimsenin hakkı yoktur. Haddi de olmamalıdır. Devlet Kemalpaşa'ya kapasite artırımıyla adeta yeni bir fabrika kazandıracakken bunu "Radyasyonlu alana yapıyorlar." gerekçesiyle geçmişte olduğu gibi bugün de engellemek en hafif tabirle Kemalpaşa'ya ihanettir. 35 yıl önce vuku bulan bir dış kaynaklı reaktörün patlamasıyla radyasyonlu bir miktar çayın gömülmesini bahane ederek fabrikaya mani olmak üreticiyi özel çay fabrikalarının inisiyatifine terk etmektir. Bilim insanları bu alanın artık bir tehlike arz etmediğini söylerken bir başkan nasıl olur da iş demek, aş demek olan bir kazanca ilkel zamanlardan kalma bir dille gerekçe uydurur. Bu dil hizmet üretecek bir dil değildir. Kemalpaşa'nın sorunları yerine Kemalpaşa'nın kazanımlarını baltalamak başkana yakışmıyor. Sahilde halkın oturup dinleneceği parklar, saifiye alanlar oluşturmak yerine gerçeklerden uzak işlerle mesai tüketmek bir anlamda kendini de tüketmektir. Ben Kemalpaşalıya hizmet götürmüş eski bir belediye başkanı olarak buna itirazım var. En az 50-60 kişinin iş sahibi olacağı, kotaya, kontenjana kolaylık sağlayacak fabrikaya yeni bir fabrika eklenmesine engel olmak "istemezükçü" zihniyetin tipik bir yansımasıdır. Halkımız bu aymazlığı affetmeyecektir.”
 

 
BAŞHEKİM BAHÇEDE STRES ATTI
 
Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, pandemi sürecinde bir dakika olsun hastaneden ayrılmadı. 7/24 hastanenin başında olan Türedi, ekibi ile var gücü ile çalıştı. Süreç içerisinde hiç yorulmadan hastaları iyileştirmek için mücadele veren Türedi, dün Yomra İlçesindeki köyünde fındık bahçesine girerek, fındığını hasat etti. Bahçede stres atan Türedi, ‘Fındık toplarken dinlendiğimi hissedeceğimi hiç düşünmezdim’ dedi.
 

 
ÇALIŞMALARI KONUŞTULAR
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve İl Başkan Vekilimiz Hasan Dilekoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Uğur Korkmaz’ı ziyaret etti. Ayvazoğlu, çalışmaları konuştuklarını ifade ederek “ İl Başkan Vekilimiz Hasan Dilekoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Aldülhamit Özdaş’ın refakatinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Uğur Korkmaz’a gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde müdürlüğümüz marifetiyle şehrimizde yürütülen çalışmalar ve yapımı planlanan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.  Araklı-Çamlıktepe sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için Araklı’da yapımına devam edilen ve büyük oranda yapımı tamamlanan toplu konut projesinde son durumun ve afetzedelerimizin bu süre zarfındaki barınma ihtiyaçları için verilen desteklerin takipçisi olmaya devam ediyoruz. Nazik ev sahipliğinden ötürü Uğur Beye teşekkür ediyorum.” dedi.
 


“ALBAYRAK’IN YANINDAYIZ”
 
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a destek verdi. Gürsoy, “ IMF hayranlarına inat batı sevicilerine inat faiz lobilerine inat içeride ve dışarıda bu ülkenin batmasını dört gözle bekleyen kan emicilere inat Berat Albayrak’ın yanındayız.” Dedi.
 

     
UZUN GÖREVE BAŞLADI
 
Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Kaymakamı olarak görevlendirilen Mehmet Ali Uzun görevine başladı.
Ayağının tozuyla koronavirüs (Covid-19) salgını için alınan önlemler kapsamında Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel ve beraberindeki denetim ekibiyle ilçe esnafına ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Uzun, esnaf ve vatandaşları alınan yeni önlemler hakkında bilgilendirildi, evde kalmaları, maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine uymaları istendi.
 

 
YILMAZ VEDA ETTİ
 
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İl Jandarma Komutanlığı’ndan Karabük İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Bahtiyar Yılmaz onuruna veda yemeği düzenledi. Kafkasör Yaylası’ndaki İl Özel İdare Genel Sekreterliğine ait Sosyal Tesislerde sosyal mesafe kuralına riayet edilerek düzenlenen veda yemeğine Vali Yılmaz Doruk’un yanı sıra İl Garnizon Komutan Vekili Piyade Yarbay Yaşar Aydın ile İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen katıldı. Vali Yılmaz Doruk, burada yaptığı konuşmada, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz’a teşekkür ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.
 

 
 
 
Editör: TE Bilisim