KAYMAKAMIN ACISI

İkzidere Kaymakam Murat Akyüz’ün babası Mehmet Akyüz hakkın rahmetine kavuştu. Maçka Esiroğlu’ndaki cenaze namazına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka AK Parti ilçe başkanı Sedat Kongur ve sevenleri katıldı.

DP’DE KAYA YENİDEN BAŞKAN

Demokrat Parti Beşikdüzü İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Hasan Kaya yeniden başkanlığa seçildi. Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar’ında katıldığı kongre Pandemi önlemleri çerçevesinde yapıldı. Hasan Kaya Başkanlığında oluşturulan Demokrat Parti Beşikdüzü İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Dilli, Adem Aydın, Uğur Günaçtı, Mezun Dilli, Köksal Algan,  Sultan Dilli.

BAŞKAN BALTA’YI ZİYARET ETTİLER

Trabzon Tapu Kadastro 9. Bölge Müdürü İrfan Hacımemişoğlu, Müdür Yardımcısı Mehmet Limandal ve Vakfıkebir Tapu Müdürü Sinan Öztürk, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta misafirleriyle yakından ilgilenerek ziyaretleri için teşekkür etti.

KOCAMAN EKİBİ İLE TOPLANTI

AK Parti Çarşıbaşı ilçe başkanı Hakan Kocaman, yeni yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim kurulunu oluşturduktan sonra ilçe için hız kesmeden çalışmalara start veren Kocaman, parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ekibi ile çalışmalara başlayacağını dile getiren Kocaman, "Ya Allah Bismillah. Yeni Oluşan Yönetimimizle İlk Toplantımızı Gerçekleştirdik. Allah Bizi; Bize güvenen Parti Büyüklerimize ve kıymetli hemşehrilerimize mahcup etmesin" dedi.

 ÖNCE İYİ BİR BABA

Trabzon'un Maçka İlçe belediye başkanı Dr. Koray Koçhan, ilçeye yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettirir. İlçe için yoğun mesai harcayan başkan Koçhan, eğitime de çok önem verir. Tarihi bilgiyi de çok seven Koçhan, ikinci üniversite olarak da Tarih Bölümünde eğitimine devam ediyor. İyi bir baba da olan Koçhan, tüm yoğun mesaisine rağmen ailesi ve çocuklarını ihmal etmez. Her akşam çocukları ile zeka geliştirici oyunlar oynayan Koçhan, aileye zaman ayrılmasının önemine de vurgu yaptı.

“IŞIĞA TUTTUK HİÇ BİRİNİZİN İÇİNDE ATATÜRK YOK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “liderimiz sokakta değiliz ve olmayacağız diyor. Birileri mutlaka olmalısınız diye gayret gösteriyor. İçine FETÖ ve PKK kaçkınlarının bütün girişimleri başarısız kalmışken Amerika’nın başına gelenlerden eş zamanlı cesaret alanların en son çalıştıkları ders ise MHP’yi sertleştirmek, sokağa indirmek, kontrolden çıkmasını başarmak, hasretini çektikleri karanlığın Türkiye’ye yeniden hakim olmasını sağlamaktır. Bu mümkün değildir. Çok arzu ettiğiniz projenizde sokakta sonucu bilek ve yürek tayin edecekse bu Milliyetçi harekette fazlasıyla mevcuttur. Bundan en fazla zararı geçmişte yaşadıklarımızdan ders çıkarmış bir ülkücü hareket siyaset sahnesindedir. Biz Devletin kendisiyiz, Devlet bizi sever biz devletimizi çok severiz. Namuslu bir hikâyemiz var ve bizi hiç bir güç satın alamaz yıldıramaz. Hepinizi kağıt paraya benzetiyorum. Işığa tuttuk hiç birinizin içinde Atatürk yok hepiniz sahtesiniz.” İfadelerini kullandı.

GENÇ GÖREVE BAŞLADI

Rize Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı ve ÇAYKUR Derepazarı Tersane Çay Fabrikası Müdürü Murat Genç, Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak Bulut’un yerine atandığı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine başladı

AYDOĞDU BİLGİLENDİRDİ

MHP Beşikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu’yu ziyaret etti.

Aydoğdu, “Ziyaret sırasında kendilerine IPARD 2 Programı ve TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğünün yürüttüğü yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundum. Nazik ziyaretleri için şahsım ve kurumum adına kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

Editör: TE Bilisim