BAŞKANLARIN ZİYARETİ
 

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret eden Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim sohbet ettiler.
 
AKŞENER İZMİR’DE
 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu ve İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile birlikte Bayraklı bölgesinde enkaz kaldırma çalışmalarını yerinde izleyip AFAD ekiplerinden bilgi aldıktan sonra, ‘Burada tüm ekipler can siperhane çalışıyor. Büyük Türk Milletinin yüreği İzmir ile birlikte atıyor fazla söylenecek söz yok.’ dedi.
 
METİN MÜDÜR’Ü UNUTMADI
 

Bursa İl Jandarma Alay Komutanı Giresun eski Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek şeref defterini imzaladı ve memleketi Trabzon’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
 
SABAHTAN ZİYARET ETTİ DUASINI OKUDU
 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay’da birlikte projeler yaptığı, dostu Aygören Vadisi Dernek Başkanı Mehmet Çelik’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Başkan Boz, pandemiden dolayı cenazesine katılamadığı yakın dostu Mehmet Çelik’in cenazesinin sonraki günü sabah erken saatlerde Ayvalı Mahallesindeki mezarını ziyaret eti. Duasını okudu. Ailesini de ziyaret eden Boz, başsağlığı dileğinde bulundu.
 
ALTINTEPE’NİN DEDE ACISI
 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin dedesi Hüsnü Altıntepe hakka yürüdü. Altıntepe, çok sevdiği dedesini kaybetmenin acısını yaşadı. Hüsnü Altıntepe’nin cenazesi dün saat 14.00’de Akçaabat Demirci Mahallesi Çadırdağı mevkiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

EVLATLARINIZIN DUALARI SİZİNLE
 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi ve  kızının koronavirüse yakalanmasının ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Emniyet Müdürlüğü yaptığı paylaşımda, “Şu yeryüzü er meydanı. Gönül sevmez her meydanı. Allah’ım Soylu yiğitlere ver meydanı. Terörle mücadele. Uyuşturucuyla mücadele. Koronayla mücadele. Hainlerle Mücadele. Evlatlarınızın duaları sizinle.”
 
SMA HASTASI ALİ DEMİR’E UMUT
 

Trabzon’da Demir Ali Bebek için kermes düzenlendi.  Kermesin açılışına Trabzon Kızılay İl Başkanı Dr. Oğuz Kara, İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, Doğu Karadeniz Turizm Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Demir Ali Bebeğin dedesi Köksal Bayraktar ve çok sayıda hayır sever vatandaş katıldı. SMA TİP-1 hastası Demir Ali’nin bu hastalıktan kurtulması ve sadece ABD’de uygulanan gen tedavisi için 2,1 milyon Avro gerekiyor. Demir Ali için yurdun dört bir yanında başlatılan bağış kampanyasına Trabzon’da Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman da destek oldu. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, İyi Parti Trabzon Belediye Meclis Üyeleri Davut Çakıroğlu ve Neşe Ay, kampanyaya destek verdi.
Editör: TE Bilisim