Bekar şu mesajı geçti: ‘Bir dönem AK Parti il yönetiminde beraber görev yaptığım, değerli dostum ve kardeşim Selahattın Çebi’yi makamında ziyaret ederek, yeni atandığı önemli, önemli olduğu kadar da  bir o kadar zor görevi için hayırlı olsun dileklerimizi ifade ederek kendisine başarılar diledik.

Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceği ve başarılı olacağına güvenimiz tamdır. Aldığı görevleri, görev anlayışı ve sorumluluğu içinde yerine getiren kardeşimiz Selahattın  beye tekrar başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.’
 
Sağıroğlu Kayınpederini Uğurladı
 
Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu’nun kayınpederi, eski yönetici ve divan kurulu üyesi Ali Zafer Özdemir’in ağabeyi Selahattin Özdemir vefat etti. Merhum Selahattin Özdemir’in cenazesi 2 Temmuz Salı (Dün) günü İskenderpaşa Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip kaldırıldı. Allah’tan rahmet diliyoruz.
 
Vakfıkebir – Harmancık Kardeşliği
 
Bursa İli Harmancık İlçesi Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında konuşan Harmancık İlçesi Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, Karadeniz Bölgesini çok beğendiğini ve insanlarını çok sevdiğini ifade ederek her yıl bölgesi ziyaret etmeye çalıştığını söyledi.

Başkan Ataş ayrıca Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın çalışmalarını da yakında takip ettiğini belirtti ve Başkan Balta’yı başarılı hizmetlerinden dolayı kutladı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, Harmancık İlçesi Belediye Başkanı Yılmaz Ataş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kemençe maketi hediye etti.
 
Hacca Gidiyorlar
 

Beşikdüzü’nün iki sevilen siması hacca gidiyor. Uzun yıllar AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı görevinde bulunan, son yerel seçimlerde de partisinden Belediye Başkan adayı olan Harun Demirci ve bir dönem futbolda fırtınalar estirerek 3. Lige kadar yükselen Beşikdüzüspor’un efsane Başkanı Harun Topal, İslam’ın beş şartından birisini yerine getirecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Ziyaretler yaparak akraba, dost ve arkadaşlarından helallik isteyen iki değerli Başkan’a hayırlı yolcuklar diliyoruz. Yüce Allah ibadetlerini kabul etsin.
 
Görele'ye Atandı

 
Vakfıkebir İlçe Vaizi Osman Öztürk, vaizler için uygulanan rotasyon (yer değişikliği) nedeniyle Giresun’un Görele ilçesine atandı. Vakfıkebir ilçesinde toplam 8 yıl 3 ay görev yapan Vaiz Osman Öztürk, camilerdeki vaaz ve irşad görevinin yanısıra ilçe müftülüğü bünyesinde gerçekleştirilen dini, sosyal ve kültürel faaliyetlerde de aktif rol alarak etkin ve faydalı hizmetlerde bulundu.

Vaiz Osman Öztürk; 1972 yılında Giresun'un Çanakçı ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çanakçı'da okudu. Çanakçı Kur’an Kursu'nda 1 yıl eğitim gördü. 1998 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1998-2000 yılları arasında Çanakçı’ya bağlı köylerde vekil öğretmenlik yaptı. 2001 yılında İmam-Hatip olarak Beşikdüzü ilçesi Dolanlı Mahallesi Yeşiltepe Camii'ne atandı. 2003 yılında Akçaabat Dini Yüksek İhtisas Kursunu kazandı. 2006 yılında kursunu tamamladıktan sonra sırasıyla Kırklareli Vize, Artvin Hopa ve Vakfıkebir ilçeleri vaizliği görevlerinde bulundu.
 
Patron Startı Verdi

 
Trabzon'da iki kişi ortak dahi olamazken onlar kardeşten de öte ortaklar. Arhal Inşaatın ortaları Yusuf Haldızoğlu ile Recep Arslan, işlerini de planlı programlı yürütüyorlar. Egodan uzak bir şekilde ticaretlerini yapıyorlar. Yusuf Haldızoğlu, dün eline aldı butonları ve inşaatın döküm startını verdi. Hayırlı olsun.
 
Giresun Okuyor
 
Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘’Benim Şehrim Okuyor’’ adı altında düzenlenecek olan kitap okuma etkinliği başlıyor.

Kültürel çalışmalar düzenleyen Giresun Belediyesi yaz mevsimi boyunca her hafta Salı günü Atatürk Meydanı’nda saat 19.00-20.00 arasında kitap okuma etkinliği düzenleyecek. Yapılacak kitap okuma etkinliğine şehrimizin yazarları da katılarak destek verecek. 2 Temmuz Salı günü ilki düzenlenecek okuma etkinliğine kitapseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor.
 
Editör: TE Bilisim