Tarım, “Üst akla dikkat ettiğimizde, ilişki ve irtibatları yorumladığımızda, özellikle ülkemiz üzerine planlanan kaos ortamı çok vahşidir. Son kaleyi düşürmüş olsalardı milli direnç düşecek milliyetçi direniş inişe geçecekti. MHP saflarında uzun yıllardır girmiş olduğum mücadelemin ve duruşumun bedeli ağır ancak öteki dünyada ödülü dünyalık hiç bir şeyle ölçülemeyecek kadar ulvi ve değerli olduğuna inanmışımdır.

Ülkemiz için hayra dönmezse niyetimiz, değer kazanmazsa şahsiyetimiz, kıymeti hiç istemeyiz. İsmimiz mertlerle okunmuyorsa şöhreti de istemeyiz, takdiri de, mükâfatıda. Hayata sadece yüreği ile bakan insanlar, sadece gözleri ile bakan insanların göremediklerini görürler. Derdimiz sadece Türkiye’dir. İsrail kendi ağzından diyor ki! Türkiye’de 72 tarikat kurduk; Bizim masum dindarımız bir düşüsün ki neyin peşindeyim. İhanet ve husumet hangi kılıf altında olursa olsun biz ayrım yapmayacağız. Rengarenk planlarla boğuşuyoruz. Şahsen hiç bir kurgu ve kumpas bizi içine çekemez. Hiç tanımadığım bir insanın derdine üzülecek kadar insan olduğumuzu düşünüyorum. MHP kişisel beklentilerin ve kariyer planlamasının yeri değildir. Sandıktan geçmemiş ve yabancı güçlerin vesayeti altına girdiklerinden hiç şüphemiz olmayan siyasi organizmalara karşıda meşru hükümetimizi desteklememizin artık tartışılacak hiç bir yanı kalmamıştır. Yarın öleceğimi bilsem davamın güzelliklerini anlatacağım.” dedi.

KARAMAN ÜZDÜ

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman, corona virüs sebebiyle 61 yaşında hayatını kaybetti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü olan hemşehrimiz Sn. Ahmet Karaman‘ın vefatını teessürle öğrendim. Mekanı Cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

FARKINDALIK OLUŞTURDULAR

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Kadın Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Nuran Alim, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kalp Sağlığı Haftası münasebetiyle “Daha güçlü bir kalp için, daha çok yürü” sloganıyla yürüyüş gerçekleştirdi. Başkan Ak, etkinlikle alakalı olarak “’Halk içinde mûteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât gibi.’ Bu pandemi dönemi bize gösterdi ki sağlık en büyük nimetimiz.

Bize emanet edilen bu bedeni bizde en iyi şekilde korumalıyız. İçinde bulunduğumuz haftanın Kalp Sağlığı Haftası olması münasebetiyle ekibimizle birlikte Pandemi kuralları hassasiyetiyle ‘Daha güçlü bir kalp için, daha çok yürü’ sloganıyla yürüyüşümüzü gerçekleştirerek, insan sağlığının temeli olan kalp sağlığına dikkat çekmek istedik. Uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsak, sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor.

Kalp sağlığını korumada fiziksel aktivitenin yararları, özellikle yürüyüş yapmanın etkili olması konusunda toplum bilinci oluşturmada ön ayak olmak istedik. Kalp hastalıkları gibi bir çok hastalıktan korunmanın yolu fiziksel aktiviteyi yaşamımızın bir parçası haline getirmektir. Eldeki imkanlar doğrultusunda daha fazla hareket ederek, sağlık anlamında yaşantımızı daha kaliteli hale getirebiliriz. İnşallah alınan bütün tedbirler ve halkımızın da tedbirlere riayet göstermesi neticesinde şu an yükselişte olan tablo yeniden alt seviyelere inecektir. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgın sürecinin tüm izlerinin silinmesini temenni ediyoruz. Maske, mesafe, hijyen kuralları ve aşı ile inşallah vatandaşlarımızla birlikte yeniden özlenen zamanlara geri döneceğiz. Bu süreci hep birlikte başarılı bir şekilde yöneterek, salgından kurtulmak hepimizin tek temennisi. Bu arada bizler için her türlü koşulda gece gündüz demeden çalışan fedakar sağlık ordumuza da emekleri için minnettarız.” dedi.

BAŞKAN SÜRMEN’E DURMAK YOK

AKP Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, ziyaretlerini sürdürüyor. Sürmen, “AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe koordinatörü Merve Babur Karaağaç ile bugün Vakfıkebir’de güzel bir gün geçirdik. Vakfıkebir Halk Eğitim Müdürü Cemile Kahyaoğlu nezdinde bugün harika ürünlerin üretildiği takı atölyesini ziyaret ettik. Geri dönüşüm broşları harikaydı.

Kadın Esnaf ziyaretlerimizi Vakfıkebir ilçemizde de sürdürdük. Mübarek Ramazan aylarını tebrik ettik. Trabzon’un değerlerinden olan ve üretime devam eden Kadınlar Üretiyor Kooperatifi Başkanı Aygün Akar ve yönetimini satış ofisinde ziyaret ettik. Çok keyifli bir sohbet oldu. Güzel çiçeklerimizle çat kapı ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Eşlerini beklerken bizleri karşılarında gören hanımların tepkileri harikaydı. Üyelerimize doğum günü sürprizi yaptık. Hülya ve Buket Hanıma mutlu ve sağlıklı nice ömürler dileriz. Son olarak AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanımız sayın Ahmet Uzun ve Vakfıkebir İlçe Belediye Başkanımız sayın Muhammet Balta’yı ziyaret ederek güzel dileklerde bulunduk. Emeği geçen AK Kadın Vakfıkebir ekibine çok teşekkür ederiz.

ÖRS ESNAFI DİNLEDİ

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, sahada ziyaretlerini ve çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Örs, esnafı ziyaret etti ve sorunları dinledi. Örs, “Esnaf Kardeşimiz diyor ki; Gübre fiyatı geçen seneden bu seneye yüzde 50 ile yüzde 70 arttı. 40 liraya sattığım zeytinyağını adam 80 lira toptan diyor bana.” dedi.

“BÖLGEMİZE BÜYÜK KATKI SUNUYORSUNUZ”

Rize Valisi Kemal Çeber, Rizeli sanatçı Davut Güloğlu’nu makamında kabul etti. Valilik Makamında sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Çeber, Davut Güloğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Karadeniz Bölgesi doğasıyla, insanıyla çok renkli bir yapıya sahip. Bu renkli yapı da yöremiz sanatçılarına yansımış durumda. Sanatçılarımız bölgenin bu özellikleri ile beraber çok güzel eserler ortaya koymakta ve bölgemizi bizlere daha güzel tanıtmaktalar. Davut Güloğlu da tüm Türkiye tarafından sevilen ve bilinen bir sanatçı. Kendisine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü teşekkür ediyor, gelecek çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı. Rizeli sanatçı Davut Güloğlu’da, ziyarette gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerini kabul ettiği için Vali Çeber’e teşekkür etti.

KALİTELİ EĞİTİM ADINA İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

Karadeniz Bölgesi’nin eğitim kalitesini artırmak ve YKS’ye hazırlanan öğrencilerin motivasyonlarını yükselterek sınav tecrübesi kazanmalarını sağlamak amacıyla; Doğu Karadeniz Bölgesi illerinde eş zamanlı olarak “Üniversiteye yolculuk” adlı proje yürütülüyor. Söz konusu projenin ‘YKS son prova’ adlı etkinliğini gerçekleştirmek üzere yapılacak deneme sınavı ve değerlendirme alanlarında iş birliği ve ortak çalışma protokolü Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile proje yerel ortağı Giresun Belediyesi arasında imzalandı. Giresun Milli Eğitim Müdürü Sayın Ertuğrul Tosunoğlu, protokole imza koyan Giresun Belediye Başkanı Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na Giresun eğitimine verdikleri destekler dolayısıyla teşekkür ederek, bundan sonra da iş birliğinin devam edilmesi dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise eğitime destek vermeye devam edeceklerini ve böyle bir projenin içerisinde bulunmaktan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Proje kapsamında, Giresun Belediyesi öğrencilere sınav zamanı kalem, silgi, kalem traş gibi kırtasiye gereçleri dağıtacak.

Editör: TE Bilisim