‘Ben Muammer Polat, Aslen Trabzon Araklı, doğma büyüme Ankaralıyım. 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel seçimde Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Milletvekili Aday Adayıyım. 15 Temmuz Gecesi Beştepe Kavşağında hainlerin yaptığı helikopter saldırısı sonucu yaralanarak gazilik mertebesine erişme şerefine nail olan bir kardeşiniz olarak,  780 bin kilometrekare içerisinde ülkemizin müdafası ve özgürlüğünü, 2. Kurtuluş zaferimizi tüm dünyaya kanımızla ve ruhumuzla duyurduk. 15 Temmuz topyekün bir vatan müdafasıdır, Ankara İstanbul bizim için ne ise; Diyarbakır Batman Hakkari odur.’

Yomra’da Müteahite Saldırı

Trabzon'un Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesi'nde saat 11.00'de meydana gelen olayda, Çağla Yapı İnşaat firmasının sahibi Hikmet Keleş, sigara içmek için bürosunun önüne çıktığı sırada, tanımadığı 2 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırganlar daha sonra bir araca binerek oay yerinden uzaklaştı. Keleş aldığı darbeler nedeniyle başından yaralanırken, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı ve delil topladığı bilgisine ulaşıldı.

Anneler Gününü Kutladı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hatice Öztürk anneler günü sebebiyle açıklama yaptı: ‘Hepimiz günlük yaşamın yoğunluğu içinde çoğu zaman istemeden de olsa ihmal etsek te hangi yaşta, hangi makamda ve mevkide olursak olalım yaşadığımız her dertte ve sıkıntıda ilk yüreği sızlayan, ilk gözyaşı dökenin, ilk dualarını yollayanın annelerimiz olduğunu bizzat yaşayıp görmekteyiz. Peygamberimiz (sav); “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadisinde de belirtildiği gibi,Annelerimiz hem inancımıza hem de kültürümüze göre bizim baş tacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren, çocukları için fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, hayat boyu yol göstericimiz olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm Annelerin Anneler Gününü kutluyorum.’

Biz Sorduk Eroğlu Cevapladı

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı İlyas Eroğlu’na sorduk, Trabzon halkı sizi ne kadar tanıyor? Cevabı, ‘50 yıldır bu kentte yaşıyorum. Sahip çıkmadığım hemşehrim yoktur. Trabzon beni çok iyi tanır ve bilir’ cevabını verdi.
Peki MHP davasının içindeki yeriniz, ‘Benim MHP davasındaki yerim Erzincan mahkemelerinin dosyalarında, Mamak mahkemelerinin iddianamelerinde vardır. Haksızlığa uğrayan tüm ülkücülerin yanında ben olmuşumdur. MHP davasının içinde bulunanlar benim kardeşlerimdir’ cevabını verdi.

Gümüşhane Barajlar Şehri Oldu

Orman Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu nun İSKİ ve DSİ Genel Müdürlüğü ve Orman Su İşleri Başkanlığında yakın çalışma ekibindeki uzun zaman görev yapan 1 Kasım Genel Seçimlerinde Gümüşhane Milletvekili seçilerek siyasette yer alan çok kısa zamanda çok büyük hizmetlere imza atan Cihan Pektaş ‘Gümüşhane barajlar kenti oldu. Turizm pastasından hak ettiği payı alacaktır. Bunun emarelerini görmeye başladık’ diyor.

Fatih Doğan Ödülünü Aldı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin yılın başarılı yılın  gazetecileri yarışmasında birincilik ödülü alan TRT Trabzon Televizyonu haber merkezinde Muhabir Fatih Doğan şehir dışında olduğu için ödülünü alamamıştı. Trabzon Gazeteciler Cemiyetin ziyaret eden Doğan’a ödülünü Başkan yardımcısı Nevzat Yılmaz takdim etti. Yılmaz, Fatih Doğan’ı kutlayarak, ‘sizi ve kurumunuzu tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum’ dedi.

Dolaylı’ya Boz Mu Geliyor

Trabzon’da Ortahisar’a bağlı Dolaylı mahalle muhtarlığı konusunda süreç başladı. Mevcut muhtarın aday olmaması halinde gözler Hasan Boz’a çevriliyor. Mahallenin önde gelenleri Boz’a baskı yaparken Boz da ‘Eğer mevcut muhtar aday olmaz ise harekete geçerim. Ama mevcut muhtar aday ise aday olmam’ dediği bilgisne ulaşıldı.

Vatandaş Çözüm İstedi

Trabzon’da vatandaşlara büyük bir hizmet sunan Hamamizade ihsan Bey Kültür Merkezi’nde vatandaşlar asansörü kullanamamaktan şikayetçi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere katılmak için gelen vatandaşlar araçlarını otoparka park ediyor ancak asansörü kullanmalarına izin güvenlik tarafından izin verilmediği için yürümek zorunda kalıyorlar. Vatandaşlar açıklamasında; “Araçlarımızı etkinliğe geldiğimizde park ediyoruz 2 kat aşağıda otopark ancak asansörü kullanamadığımız için yürümek zorunda kalıyor Kültür Merkezi’nin dışından. Buna yetkililerimizin çözüm bulsun” dediler.
Editör: TE Bilisim