Türkiye’nin Mart ayından itibaren yaşadığı pandemi sürecinde de bölgenin en önemli Covid-19 testlerini başarıyla yapan, süreçte tedavilere ciddi katkı sağlayan ve en küçük bir soruna da mahal vermeyen Farabi’nin Başhekimi Aliyazıcıoğlu, yöneticilikteki kararlılığı, çözüm odaklı yaklaşımı ve uygulamadaki hakkaniyeti ile ile öne çıktı. Rektörlük müracaatını  YÖK’e yapan Aliyazıcıoğlu, ‘Karadeniz Teknik Üniversitemiz için hayırlısı olsun’ dedi.
 
BAŞKAN BALTA’YI ZİYARET ETTİLER         
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Samet Ali Yıldız, Vakıfbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Çebi, Vakıfbank Vakfıkebir Şube Müdürü Gökhan Akçay, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine Osmanlı Belgelerin ’de Vakfıkebir isimli kitabı hediye etti.
 
GEÇMİŞ OLSUN
 

Beşikdüzü siyasetinin önemli isimlerinden, Yeşilköy Beldesi Belediyesinin son Belediye Başkanı Zülküf Dilli geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdi. Rahatsızlığının ardından bir tedavi süreci başlatılan Zülküf Dilli’nin sağlık durumu iyi. Başkan Zülküf Dilli’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
BAŞKANDAN JEST
 

Trabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’dan ilçe halkına büyük jest. Koçhan, ilçede kısa sürede inşaatını bitirdiği ve kullanılmaya başlayan otoparkın, ay sonuna kadar ilçe halkının ücretsiz hizmetinde olacağını müjdeledi. Koçhan, “Kapalı Otoparkımızın sistem testi çalışmaları başladı. Vatandaşlarımız Temmuz ayı sonuna kadar otoparkımızı ücretsiz kullanabilirler. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
 
YATTARA PADİŞAH KAHVALTISI İÇİN TRABZON’A GELDİ       
       
 
Trabzonspor’un efsane futbolcularından İbrahima Yattara, padişah kahvaltısı için Trabzon’a geldi. Zigana Yörük Çadırı’nın padişah kahvaltısının ününü duyarak Trabzon’a geldi. Yakın arkadaşları ile kahvaltı yapan Yattara’yı tesis sahibi Turan Pervanlar bir an yalnız bırakmadı. Misafiri ile yakından ilgilenen Pervanlar, “Padişah kahvaltımızın ününü duyarak bizleri onurlandıran Yattara’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
ARSLAN’DAN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ
 

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapan, Recep Tayyip Erdoğan sevgisini her yerde dile getiren Mehmet Arslan, kongre takviminin açıklanmasının ardından değerlendirmede bulundu. Arslan, kongre sürecinin parti için hayırlar getirmesini dileyerek, bazı yerlerde genel merkezin aldığı kararlarda yumuşatmaya gidilmesinin faydalı olacağını söyledi. Arslan, “Genel merkezimizin her türlü kararına saygımız vardır. Siyasette aslolan diploma değil hizmettir. Nice ilk okul mezunları var ki profesörlere taş çıkartır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğündeki kutlu yürüyüşümüz 20 sene önce nasılsa o yoldan hiç sapmadan yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bu dava gönül davasıdır, biz her zaman davamızın emrindeyiz” dedi.

OTOBÜSÇÜLERDEN REKABET TEPKİSİ
 

Trabzon’da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmalardan, Doğu firmalarından bir tanesine büyük tepki geldi. pandemi sürecinde yaklaşık 3 ay çalışamayan otobüs firmaları şimdi de Doğu Anadolu Bölgesi’ne çalışan bir otobüs firmasının bilet ücretini yarı yarıya düşürmesine tepki gösterdiler. Normalde 100 TL olan Trabzon Van bilet fiyatının Van’da kendisini büyük firma olarak gören bir firmanın 50 TL’ye düşürmesine sert tepki gösteren bölgeye çalışan diğer otobüs firmaları otobüsçünün ekmeği ile oynamanın zavallılık olduğunu söylediler.
Editör: TE Bilisim