Trabzon Ticaret Borsası Genel Sekreteri Nazlı Genç tüm dünyada çeşitli etkinliklerle haftanın kutlanması amacıyla yaptıkları çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek, fındığın etrafında dönen dünya figürlü logo tasarımının da büyük beğeni aldığını söyledi. Dünya Fındık Haftası nedeni ile ilk organizasyon da 9-14 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.

KARACA VE ÇEBİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca ve Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçede bayram öncesi kurban pazarında incelemelerde bulundular. Başkan Çebi, “hey maşallah Kaymakamımız Sayın Kürşad Karaca ile kurban pazarımızdayız. Sıkı pazarlıkların yaşandığı pazarda, hayvan sahiplerine ve hemşehrilerimize bereketli alışverişler diledik.” dedi.

“BU YOL İKTİDAR YOLU”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) her ilde ve ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekilleri Trabzon’da her ilçede ziyaret gerçekleştirdi ve vatandaşları dinlediler. CHP Ortahisar İlçe Başkanı  Fatih Suat Oyman, “40 Milletvekilimizle 18 ilçesinde eş zamanlı olarak Trabzon’umuza kocaman sarıldık. Emin adımlarla yürüyoruz, bu yol iktidar yolu! Ortahisar’da ilk durağımız Pelitli mahallemiz oldu; her bir mahallemiz gibi bu mahallemizi de çok önemsiyoruz. Pelitli’de değişim yaşanacak, Cumhuriyet Halk Partisi, Ortahisar’a çok yakışacak!”

GÜL, GİRESUN MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen görevde yükselme imtihanında başarı göstererek terfi eden Tekirdağ Milli Emlak Müdür Yardımcısı Musa Gül, Giresun Milli Emlak Müdürlüğüne atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce düzenlenen görevde yükselme imtihanında başarılı olarak terfi edip, Giresun Milli Emlak Müdürlüğüne atanan Tekirdağ Milli Emlak Müdür Yardımcısı Musa Gül için veda töreni düzenlendi. Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu ve Milli Emlak Müdürü Metin Korkmaz, Milli Emlak Müdür Yardımcısı Musa Gül'ü başarılarından dolayı tebrik ederek, plaket vererek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜRSOY, AŞIYA DAVET ETTİ

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, “Ailece 2. Doz Covit Aşımızı yapıldık. Merkez Ulucammi Avlusunda sağlık ekiplerince Aşı kampanyası yapılmaktadır. Bütün vatandaşlarımızı Aşıya Davet ediyorum. Sağlık ekiplerimiz teşekkür ediyorum.” paylaşımında bulundu.

 “FİDANLAR GELECEĞİNİZE ANI KALSIN”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları başkanı Satu Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin planlamasıyla, İlçe koordinatörü Gülsüm Malkoç İmamoğlu ile çocuklarla uçurtma etkinliği düzenlendi.  Ardından fidanlar dağıtıldı.  Etkinliğe katılan il Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, “Uçurtmalar hayallerinize, fidanlar geleceğinize anı kalsın.” dedi.

USTA’DAN USTAOĞLU’NA ZİYARET

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

OFLULAR TEK YÜREK OLDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Of Belediye Meydanı'nda vatandaşların katılımıyla anma programı düzenlendi.  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve meclis üyelerinin katılımı ile şehit ailelerini ziyaretle başladı. Öğle namazında Of Çarşıbaşı Büyük Camisi'nde şehitler için hatmi şerif okutuldu. Daha sonra Of Belediyesi'nde Türkiye Geçilmez temalı fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Serginin açılışından sonra 15 Temmuz Anı Defteri'ne dilek ve temennilerini yazan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz hain darbe girişiminin 5'inci yıl dönümündeyiz. Değil beş yıl bin yıl geçse de unutmayacağız unutturmayacağız. Ezanımızı susturamayacak, bayrağımızı indiremeyecek bu aziz milletimizi ve vatanımızı bölemeyecekler. Aziz milletimizin evlatları 15 Temmuz'da kahramanlık destanı yazarak emperyalistlere ve onların maşalarına, göğsümüzde herdaim canlılığını muhafaza eden iman gücünü bir kez daha göstermiştir. Bu vesile ile başta 15 Temmuz şehitlerimizi; vatan, bayrak ve tüm mukaddesatımız için toprağa düşmüş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun." Akşam saatlerinde ise vatandaşların katılımı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hep birlikte yapıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türkiye düşmanlarının sonsuza dek amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim