Üç kişi bir bankta oturup sohbet ediyor. Ne sosyal mesafe var ne eldiven ve maske ile kendini koruma. Vatandaşlar hala daha durumun ciddiyetinin farkında değil. Bu kadar ölüm varken. Bir musibetin başlarına gelmesini bekliyorlar heralde.
 
YENİ BAKANIMIZ YEMİN ETTİ
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına atanan Trabzon Oflu hemşerimiz Adil Karaismailoğlu, Anayasa gereği TBMM’de yemin ederek resmen göreve başladı.
 
5 BİN TL BAĞIŞLADI
 
Dernekpazarı eski İl Genel Meclisi Üyesi Eğitimci Yüksel Coşkun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya 5 bin TL bağışlayarak Trabzon'da da öncü oldu.
 
'EVDE KALALIM'
 

Bilim kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “bu çıkışı durduracağız ne olur evde kalalım uyarıları dikkate alalım testler hızlı yapılıyor bunun için vakalar erken yakalanıyor, Bunun için yükselme çok dik Güney Kore’nin de baştan yükselmesi dikti. Önlemi aldılar.”
 
EVDE KAL SERİNCE
 

AK Parti'nin duayenlerinden Sultan Göktaş, Of Serince Mahallesinin muhtarıdır. Serince'nin evde kalması için her türlü çabayı harcayan Sultan Göktaş, aynı zamanda da el broşürleri ve afişlerle uyarılarını gerçekleştiriyor.
 
BAKAN YARDIMCISI MI?    
 

Trabzon Büyükşehir belediyesi eski genel Sekreteri Davut Çakır’ın adı şimdide ulaştırma ve alt yapı bakan yardımcılığı için geçiyor. Bakan Adil Karaismailoğlu’nun İBB'de Ulaştırma Daire Başkanlığını yürüttüğü dönemde İmar Daire Başkanı olarak birlikte çalıştığı Karaismailoğlu’nun Halen kendinin bakanlığa atanmasıyla boş bulunan Bakan Yardımcılığına Of’lu hemşerisi Davut Çakır’ı getireceği Ak Parti kulislerinde yüksek sesle söyleniyor.
 
KARAISMAİLOĞLU ALPER DOSTLUĞU
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun İBB Ulaşım Daire Başkanı olduğu dönemde İstanbul’un trafikten sorumlu il emniyet müdür yardımcısı idi. Metin Alper, TS eski Başkan yardımcısı Ali Kemal Aktürk’ün damadı İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Koray Öztürk ile aynı dönemde UKAME’de birlikte çalışmış.
 
SAĞLIKÇILAR BAŞTACI
 
Türkiye’min bütün sağlıkçıları
Siz alkışı hak ettiniz biliniz
Moralinizi sakın bozmayın
TÜRK milleti sizi sevdi biliniz.
 
Hakkınız ödenmez parayla pulla
Size duacıyız manevi yolla
İnsana saygıdır sizde parola
Siz duayı hak ettiniz biliniz.
 
Yaptığınız hizmet kutsaldır sizin
Başımızın tacısınız siz bizim
Takdire şayandır sizdeki azim
TÜRK milleti sizi sevdi biliniz.
 
Usta şair Süleyman’dan selamlar
Can için uğraşan mübarek canlar
Sizi ancak insan olanlar anlar
Ana baba gardaş bacısınız siz
Her zaman başımızın tacısınız siz
Süleyman USTA
ESPİYE/ GİRESUN
 
YENİ SEZONU PLANLIYORLAR
 

Türk-İş İl temsilci 1 Nolu Yol-iş şube Başkanı Gökhan Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri işyeri temsilçisi Ersin Özer, Karayolları asfalt şantiyesini ziyaret ederek asfalt bütüm şefi Kamuran Çalış ile bir araya gelerek yeni asfalt sezonunda izlenecek yol haritasını masaya yatırıp görüş alışverişinde bulundular.
Editör: TE Bilisim