2015 yılı Mart ayında mülki idare amirliğine başlayan Şenol Öztürk, 7 Mart ile 25 Aralık 2016 tarihleri arasında vekaleten Ordu’nun Gülyalı ilçesi kaymakamlığını sürdürmüştü. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu da kura törenine katılarak yeni görev yerlerinde kaymakamlara başarı temennisinde bulundu.

Ağasar’da Referantum Buluşması 

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve teşkilat üyeleriyle birlikte, Belediye Başkan Refik Kurukız'ı makamında ziyaret ederek referandum için bilgi alış verişinde bulundular. Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı MuratTopkara yaptığı açıklamada: "16 Nisan'da yapılacak referandumda, ilçemizde ve Türkiye genelinde evet oyu çıkması ve özellikle ilçemizde oy oranının yüksek çıkması için, birlikte çalışarak olumlu bir sonuç almalıyız. Bu konuda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız ilçemizde en yüksek "Evet" oyu olmak" dedi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: 

yaptığı açıklamada: "Referandumun ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını ve birlik beraberlik içinde referandumdan olumlu bir sonuç almayı temenni ediyoruz" diye konuştu. Ziyarete AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Alp'te katıldı. 

Erdoğan Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Mart Pazar günü Trabzon'a geleceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan 26 Mart 2017 Pazar Günü çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon'a gelecek. Erdoğan'ın 16 Nisan'da yapılacak Referandum ile ilgili bir miting yapması bekleniyor.

Vakfıkebir OSB’de Sona Doğru 

Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Vakfıkebir Belediye Meclis Üyesi Metin Ali Karadeniz ile birlikte Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundular. 

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlçemizin uzun yıllardır beklediği Organize Sanayi Bölgemiz ile ilgili çok önemli adımlar attık. Bu yıl içerisinde alt yapı çalışmalarına başlayacağız. İnşallah kısa bir sürede burada bacalar tütmeye başlayacak” dedi. 

Akdağ’a Clinart Dosyası 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Akçaabat Sivil Toplum Kurumları başkanları tarafından da karşılanan Akdağ'a Akçaabat'ta bulunan özel hastanenin durumu hakkında bilgi aktarıldı. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün'ün de hazır bulunduğu ziyarette bakana hastanenin önemi anlatıldı. 

İlçe Başkanı Akgün "Sağlık bakanımıza bu hastanemizin Akçaabat'ta önemli olduğunu ve en az 300 kişiyi istihdam yaptığını, içerisinde bulunan tıbbi cihazlar ile önemli bir sağlık kuruluşu olduğunu anlattık. Bakanımız ise Benimde yeni haberim oldu ,şimdi öğrendim, üzüldüm. Elimizden geleni yapacağız. Kapalı kalmasını istemeyiz. Özel sektörü teşvik edeceğiz” diye konuştu.

4 Nisan’da Giresun’da

16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu öncesi il mitinglerine start veren Başbakan Binali Yıldırım’ın 4 Nisan Salı günü Giresun’da miting düzenleyeceği belirtildi. Yıldırım, referandum için Giresunlulardan “EVET” oyu isteyecek. Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesi il il dolaşarak, evet desteği istiyor. Başbakan Yıldırım’ın 4 Nisan’daki durağı ilimiz Giresun olacak. Yıldırım’ın 4 Nisan Salı günü Osman Ağa Meydanı’nda Giresunlulara seslenmesi bekleniyor. 

Birlikte Başaracağız 
    
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve beraberindekiler, Belediye tarafından yapımı tamamlanarak faaliyete gecen yeni pazaryerini gezerek, pazarcıların istek ve sıkıntılarını dinledi. Yatırım ve hizmetlere halkın desteğiyle hız kesmeden devam edeceklerini hatırlatan Başkan Erener, “Halkımızın şahsımıza yönelik göstermiş olduğu ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu durum motivasyonumuzu daha da arttırıyor. Bizlerde ilçemiz ve vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah Görele için daha güzel işlere imza atacağız. Hep birlikte el ele vererek, tarihi anlara tanıklık edeceğiz” dedi.
 
Coşkun Başkan’ın Projesi
   
Çarşıbaşı ilçemizin sosyal yaşamına büyük katkı yapacak olan ve ilçenin çehresini değiştirecek olan pazaryeri ve çevresi projesi için önemli adımlar atılıyor. Kentsel dönüşümle birlikte yürütülecek olan proje ile ilçe yeni sosyal alanlar kazanacak. Projeye büyük önem veren Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz projeyi en ince ayrıntılarına kadar büyük bir titizlikle inceliyor. Son hazırlıkları yapılan projenin kısa bir zaman içerisinde başlaması bekleniyor.
 
Editör: TE Bilisim