Lojistik sektörünün efsane ismi Özer Uluslararası Taşımacılık yöneticisi Aydın Ateş, sağlık sektörünün Trabzon’daki efsane ismi Özel Trabzon 7M Hastanesi Başhekimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ayhan Çağılcı’yı ziyaret etti. Çağılcı’nın kardeşi Bülent Çağılcı ve hastane genel müdürü Tolga Sağlam’ında bulunduğu buluşmada keyifli sohbet edildi.

TALEPLERİNİ İLETTİLER

Trabzon Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu ve Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar,  AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu’yu ziyaret etti. Kozoğlu, Çay Kanununa değinerek “Ziyarette Meclise sunulan Çay Kanununda üreticilerimizin aleyhine olan maddelerin değiştirilmesi için kendisine Konuyu izah ettik ve hazıladığımız bilgi notunu da kendisine sunduk. Ayrıca kanun mecliste görüşülmeden önce bu düzenlemeler yapılırken çiftçilerin temsilcisi olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği'mizin görüşünün alınmasını talep ettik.” dedi.

ŞEHRİ KONUŞTULAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fatih Suat Oyman, İlçe Sekreteri Abdurrahman Yıldız, Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Başkan YardımcıSI Emek Şimşek TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesini ziyaret etti. Oyman, “Ziyaretimizde önceki dönem Şube Başkanı Sn. Prof. Dr. Hakan Karslı, Bölüm Başkanı Sn.Prof. Dr. Nilgün Sayıl ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Üniversitede bölümlerin durumları yanında şehrimizdeki projeler üzerine istişarede bulunduk. Başkan Sn. Kürşad Bekar ve Sayman Sn.Emre Özçelik nezdinde tüm yönetime kuruluna misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genel Kurullarının hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

NACAR TRABZON’DA

Millet Partisi Genel Başkanı Sayın Cuma Nacar, bugün Trabzon’a geliyor. Cuma Nacar, büyük bir konvoyla Trabzon’da şehir turu yaparak 3 günlük yoğun programına başlıyor. Nacar, "Türkiye'nin Problemleri, Çözüm Yolları ve Muhteşem Türkiye" konusunda Karadenizlilere hitap edecek.

Nacar, Trabzon programı hakkında özetle şöyle dedi: "Trabzon'dan başlatacağımız ‘Muhteşem Türkiye’ yürüyüşünü bölgesel toplantılarla Türkiye'nin bütün bölgelerinde sürdüreceğiz. Hedefimiz; millî ahlakın, millî kültürün ve millî ekonominin koruyucusu ve yaşatıcısı olacak olan millî iktidar, millî devlet ve ‘Muhteşem Türkiye’ hedefidir. Türk Milleti’nin her bireyiyle, her topluluğuyla, her sivil toplum kuruluşu ve her partisi ile bir araya gelerek, ‘Muhteşem Türkiye İttifakı’ etrafında kenetlenerek Türkiye'yi Muhteşem Türkiye hedefine yöneltmek hedefimiz olacaktır."

ÖZER’’İN GURUR GÜNÜ

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer, gururlu günlerinden birini daha yaşadı. Özer’in oğlu Ahmet Hakan Özer, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden başarı ile mezun oldu. Özer, oğlunu mezuniyetinde yalnız bırakmadı ve yanında yer aldı. Özer, “Allah vatana millete hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin” dedi.

ARSLAN’IN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ

İş dünyasının önde gelen isimlerinden siyasetçi Mehmet Arslan’ı dün sahibi olduğu otomotiv firmasında önemli misafirleri ziyaret etti. Trabzon İmam Hatip Lisesi mezunu olan Arslan’ı, okuldan sınıf arkadaşı Levent Türkmen ile, Arslan’ın yeğeni, aynı zamanda Kesişme İyiki Varsın Eren filminde şehidimiz Eren Bülbül’ü canlandıran Rahman Beşel ziyaret ederek sohbet ettiler. Duygulu geçen ziyarette filmle ilgili de hatıralar yeniden canlandı.

İLK MAAŞ VAKFA

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, hayırsever kişiliği ile hep ön plana çıkar ve yarışın her zaman hayırda olacağını söyler. Erbaşaran ailesi de hayır yapmayı çok sever. Erbaşaran’ın yeğeni Atakan Erbaşaran, aile şirketleri olan Erbaşaranlar Şirketler Grubunda işe başladı. İlk maaşını da alır almaz amcası Yaşar Erbaşaran’ı vakıfta ziyaret etti ve maaşını vakfa bağışladı. Vakıf Başkanı Erbaşaran, “Yeğenimle gurur duyuyorum. Bir aylık maaşını vakfımıza bağışladı. Biz de bu bağışı en iyi şekilde değerlendirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

ÜRETMELİYİZ

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu, iş seyahati için bir haftadır Avrupa’da bulunuyor. Ofluoğlu, bir izlemini aktararak, “Bir haftadır Avrupa da bulunuyorum . Alman devleti radyolardan doğal gaz ,az kullanın ,tasarruf edin deyip duruyor .Ayrıca öyle denildiğinden çok daha fazla enflasyon artışı var .Gıda fiyatları yüzde 30 ile yüzde 100 arasında artmış durumda .Kiralar ve Ev fiyatları bizdeki gibi çok artmış. Tek farkları oturmuş bir sistem yıllar evvel bitirdikleri alt yapı ve üst yapı yatırımları ve tabi ki dünyada kabul gören markaları var .Sadece Köln bölgesinde 6-7 termik santral ve yüzlerce RES (Rüzgar Enerji Sistemi) gördüm. Ülkemiz bu günleri de atlatacak yeter ki çalışalım ,üretelim ve Dünyada adı geçen  markalar oluşturalım” dedi.

Editör: TE Bilisim