İTİRAZ SÜRECİ DEVAM EDİYOR
 

Trabzon’da Akyazı dolgu alanına yapılması planlanan Trabzon Şehir Hastanesi’nin ihalesinin iptal edildiği iddia edildi. 22 Eylül’de yapılan, 1 milyar 99 milyon TL ile en uygun teklifi veren Kalyon İnşaat’ın kazandığı ihalenin, diğer firmaların yaptığı “yeterlilik” itirazı üzerine iptal edildiği bilgisi bazı basın yayın organlarında yer aldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora “Şu anda ihalenin iptali diye bir durum söz konusu değil. İhale komisyonu yapılan itirazları değerlendiriyor. Süreç devam ediyor.’ ifadelerini kullandı.
 
GÜLTEKİN’DEN ZİYARET
 

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ü TBMM’deki makamında ziyaret eden DOKAP Başkanı Hakan Gültekin takip ettikleri projeler hakkında bilgi verip destek istedi.
 
ÜSTAD’DA HOŞ SOHBET
 

Trabzonlu İş insanı Oktay Kaplan sahibi olduğu Üstad Pastanesi’nde ağır misafirlerini ağırladı. AK Parti Trabzon Milletvekili Sahih Cora, Av. Osman Cora, iş insanları Adnan Bayram, Eyüp Kitapçı, Haydar Çepni, Ahmet Tunç, Bülent Kongur, ASKF Yön. Kurlu Üyesi İsmail İnan, Mustafa Yılmaz Odabaş, Yomraspor Sekreteri Turgay Örgün ve Kaşüstü Hastanesi idarecilerinden Orhan Kaplan, masada buluştular. Ülke, vatan, millet ve bayrakla alakalı sohbet ettiler. Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ankara’da olduğundan düğününe katılamadığı Oktay Kaplan’ın kızı için mutluluklar diledi.
 
TELEKONFERANSLA TURİZMİ KONUŞTULAR
 

Trabzon’un turizminin gelişmesine büyük katkı sunan aslen Araklılı Gebze’de yurt içi taşıma firması bulunan Nurettin Aslantürk, her fırsatta kente gelerek turizmle alakalı çalışmalar yapar. Pandemiden dolayı Trabzon’a gelemeyince yakın dostları siyasetçi Dr. Seyit Hisoğlu, gayrimenkul brokırı Engin Yıldırım ve kişisel gelişim uzmanı Can Yıldırım ile telekonferansla turizm toplantısı gerçekleştirdiler. Covid-19 nedeni ile özlenen Karadeniz turizmi ile alakalı da değerlendirme yaptılar. Turizm için yoğun çaba sarf eden Aslantürk, en kısa zamanda turizmle alakalı çalışma yapacaklarını da dile getirdi.

COVİD 19’U YENDİLER
 

AK Parti Beşikdüzü eski İlçe Başkanı aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Harun Demirci ve eşinin Covid -19 testleri pozitif çıkmış evlerinde tedavi süreçleri başlamıştı. Harun Demirci ve eşinin tedavileri ve karantina süreçleri tamamladı. Demirci sürecin ardından bir mesaj yayınladı. Demirci mesajında şunları söyledi, “Geçirmiş olduğum Covid 19 hastalığımın ilk gününden itibaren tüm ilgilerini esirgemeyen başta Vakfıkebir Devlet Hastanesi ve Beşikdüzü Sağlık Grup Başkanlığının tüm personeline, gerek sosyal medyadan gerekse telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten eş, dost, akraba ve arkadaşlara ve birlikte görev yapmaktan onur duyduğum İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarıma ve müdürlerime gönülden teşekkür ediyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki hastalığımızı atlatarak bugün itibarıyla işimizin başına döndük” dedi.
 
VAKFIKEBİR’DE HÜZÜN
 

 Vakfıkebir’de uzun yıllar esnaflık, 1989 -1994 yılları arasında Belediye Meclisi Üyeliği yapan, İsmet Ömür Hakkın rahmetine kavuştu. Vakfıkebir Körez Mahallesi Muhtarı Hasan Ömür’ün babası olan İsmet Ömür bir süre önce yakalandığı Covid -19 hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Ömür, Körez Mahallesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
 
ÇARŞIBAŞI’NA ATAMA BEKLENİYOR
 

 AK Parti Çarşıbaşı İlçe kongresi çift aday nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Koronovirüs vakalarının artması sonucunda ilçe kongresinin yeniden yapılmasının zor olabileceği, önümüzdeki günlerde genel merkez kararı ile mevcut İlçe Başkanı Hakan Kocaman’ın yeniden atanarak kuracağı yeni yönetimle görevini sürdüreceği öğrenildi.

RAMİS BAŞKAN ÇALIŞIYOR
 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun kısıtlı imkanlarına rağmen hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Yeşilköy Mahallesi’nde yapılan yol bakım çalışmalarını inceleyen Başkan Ramis Uzun, bundan sonrada bütün engellemelere rağmen tüm gücüyle Beşikdüzü’ne hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim