Ak Parti’de Yüzler Güldü
 

Burası AK Parti Trabzon il merkezi.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ve Büyükşehir Belediye Bakanı Murat Zorluoğlu, Milletvekilleri Salih Cora ile birlikte Bahar Ayvazoğlu ve ilçe başkanları Bakan Turhan’la yararlı bir toplantının ardından Başkan Haydar Revi ile birlikte fotoğrafa böyle gülümsediler.
 
Necati Selvitop’un Anne Acısı
 

Şehit Necaettin Güner’in eşi, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Muhammet Güner, Organizatör TV Sunucusu Necati Selvitop ve Hülya Yavuz'un anneleri Melahat Bayram Güner tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. Melahat Bayram Güner, Kocaeli Çayırova Şekerpınar Deva Ulucamiler de kılınan cenaze namazın ardından Şekerpınar Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Merhume Melahat Bayram Güner’e Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
 
Ramis Başkan’ın Oğlu Nişanlandı
 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un küçük oğlu Çağrı Uzun, Ayvalık’ta düzenlenen bir merasimle Hande Soykan ile nişanlandı. Ramis Başkan’a ve mutluluğa ilk adımı atan genç çifte hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, Yüce Allah tamamına erdirsin diyoruz.
 
Plaketlerini Çolak’tan Aldılar
 

Türk Telekom Çarşıbaşı çalışanları Ramazan Yazıcı ve Alptekin Kurt emekliye ayrıldılar. Ramazan Yazıcı ve Alptekin Kurt’un emeklilikleri dolayısıyla bir veda programı düzenlendi.  Programa katılan Trabzon Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı Hasan Çolak, emekliye ayrılan Yazıcı ve Kurt’un plaketlerini vererek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
 
Nede Olsa Eğitim Gönüllüsü
 

Trabzon Açı Koleji Kurucu Müdürü Fatih Tütüncü, kaliteli eğitimin yanında okuldaki yenilikle de adından sıkça söz ettirir. Okulların sömestr tatiline girmesinin ardından ekibi ile kolları sıvayan Tütüncü, okulda bazı modernizasyonlarla öğrencilere sürpriz yaptı. Tütüncü, bizzat işlerin başında durdu, yeri geldi işçi gibi çalıştı, yeri geldi hamallık yaptı ve okulu 15 gün gibi kısa bir sürede ikinci yarı yıla hazırladı. Tütüncü ve ekibine ikinci dönemde başarılar diliyoruz.
 
Personel Alım İlanı İtiraz Süreci Bitiyor
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. Personel Alım İlanı başvuru sonuçlarına itiraz sürecinde sona geliniyor.  Başvuru değerlendirme sürecinin ardından uygun şartları taşıyan adayların listesinin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi'nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden duyurulmasının ardından başlayan itiraz süreci bugün (04.02.2020 Salı) saat 17.30'da son bulacak.  Gülbaharhatun Mah. Narlıbahçe Sok. No:2/5 Ortahisar /Trabzon adresindeki Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş.’ye şahsen ve yazılı olarak verilecek itiraz dilekçeleri komisyon tarafından tekrar değerlendirilip, sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacak. İtiraz değerlendirme sürecinin ardından mülakat ve uygulama sınav yerleri, tarih ve saatleri aynı internet siteleri üzerinden duyurulacak.
 
Eyüpoğlu Üreticiyi Uyardı
 

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, fındık üreticilerine uyarılarda bulundu.Fındıkta devlet destekli tarım sigortası için başvuru süresinin 10 Mart'ta sona ereceğini hatırlatan Eyüpoğlu, hava sıcaklığının bu yıl mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin fındık dallarında yeşermelere neden olduğunu belirtti.Eyüpoğlu, bu durumun fındık için iyi olmadığını ifade ederek, "Ziraat Odası olarak 10 bin fındık üreticisine uyarı mesajı attık. Özellikle mart ve nisan ayında don riskiyle karşı karşıya kalabiliriz. Yapabileceğimiz tek şey, ürünümüzü devlet destekli tarım sigortası kapsamında güvence altına almaktır. Çiftçilerimizin küresel ısınma etkisi ile oluşan mevsimsel değişikliği göz önünde bulundurarak ürünlerini güvence altına almaları kendi menfaatlerine olacaktır. İşinizi şansa bırakmayın, ürününüzü Tarım Sigortaları Havuzu ile güvence altına alın." dedi.
Editör: TE Bilisim