MUMCU HASTANELERDE

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Fatih Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Dr. İsmail Ulusal ve Başhekim Dr. Hasan Yener’den hasta ve poliklinik sayıları ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Mumcu, Fatih devlet hastanesindeki gelişimi de takdir etti.

PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİYOR

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ‘Patikle başla kitapla yaşa’ adlı projemizi hayata geçiren Okul öncesi öğretmenleri Şermin Ayhan, Dilek Şahin, Okul müdürü Selma Kılıç, Ercan Apaydın, Lütfü Akkol’u kabul ederek ‘hepinizi kutluyor Başarılar diliyorum’ dedi.

EK TEDBİRLER ŞARTTIR

CHP Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman 15-21 Nisan arasında kutlanmakta olan Turizm haftası sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada ‘Pandemi sürecinde turizm sektöründe faaliyet gösteren esnafımızın zor durumdan çıkartılması için ek tedbirler alınması şarttır’ dedi.

BOZ ZİYARETLERDE

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Trabzon’da Yeşilay gönüllülerini iş yerlerinde ziyaret etti. Ramazan ayında Yeşilay’a gönül veren esnafları işyerlerinde ziyaret eden Boz, hem Ramazanlarını tebrik etti hem de Yeşilay’a verdikleri destekler için teşekkür etti. Boz, “Gönüllülerimizle, üyelerimizle, yönetim kurulumuzla hep birlikte bağımlılıkla mücadele için canla başla çalışacağız. Hem ramazan hem de korona zararlı alışkanlıkları bırakmak için büyük bir fırsattır. Gelin bu fırsattan yararlanın ve vücudunuzu zararlı alışkanlıklardan koruyun” dedi.

MAHALLELER BAKKALIYLA GÜZEL

Trabzon’da bakkal kültürü güzel bir gelenektir. Mahalleler de bakkalıyla güzeldir. Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası da yaptığı kampanyalar ile vatandaşların alışverişlerini bakkallardan yapmaya teşvik ediyor. Oda bünyesinde kurulan Bakkalım A.Ş.’de bakkallara uygun fiyattan ürün tedarik ediyor. Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, ‘Mahalleler Bakkalıyla Güzel’ sloganı ile halkın büyük çoğunluğunu bakkallara yönlendirmeye devam ediyor. Ataman, “Halkımız alışverişini yerel esnaftan yapsın, bakkalına sahip çıksın kazanan Trabzon olsun. Mahallenin bakkalı hem kaliteli ürün satıyor hem de fiyatları uygundur. Ulusal marketlerle fiyat kıyaslaması yapan vatandaşımız tercihini bakkallardan yana kullanıyor” dedi.

DİNÇER’DEN ADANUR’A ZİYARET

Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Dinçer, Yomra Belediye Meclis Üyesi Tülay Adanur’u ziyaret etti. Hem inşaat mühendisi olarak hem de belediye meclis üyesi olarak meslektaş olan Dinçer ve Adanur, belediye çalışmaları ve inşaat ile ekonomi alanında uzun uzun sohbet ettiler. O anı da ölümsüzleştiren Adanur, fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

OF’TA DENETİM

Of Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Gülhanım Üstün ve Memur Samet Yüksel, Of’ta koronavirüse yönelik denetim gerçekleştirdiler. Of Kaymakamlığının oluşturduğu komisyon denetlemeler kapsamında of Temsilciliğimizi ziyaret ettiler. Taka Gazetesi olarak bizde Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’e ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

23 NİSAN’DABÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL SÜRPRİZLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORBEL iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel program gerçekleştirilecek. Pandemi dolayısıyla Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan programda Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Çocuk Korosu tarafından 23 Nisan’da çocuklara özel konser verilecek. Konsere katılım sağlayan öğrencilere Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de küçük sürprizleri olacak.

Editör: TE Bilisim