Bir saatlik programda Güngör’ün sorularını cevaplandıran Dr. Fatih Erbakan, özellikle ükonomik sıkıntılara ve dış politikadaki yanlışlara değinerek ‘Rahmetli Başbakanımız, babam Prof. Dr. Sayın Erbakan'ın dönemindeki tarım ürünlerine, memura, işciye verince % 100 üzerindeki artışlar ve denk bütceye değinerek’ bu sistemden örnekler verdi. Yollarının basanının yolu olduğunu ifade eden Fatih Erbakan ‘Acil, büyük kaos yaşamadan seçime gidilmeli’ dedi. İl başkanı Mustafa Durmuş ve yönetimine de teşekkür eden Erbakan, Trabzon teşkilatını çok başarılı bulduğunu da söyledi.

LATİFOĞLU ZİYARET ETTİ

Trabzon İl Göç İdaresi Müdürü Ramazan Latifoğlu Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret edip çalışmaları ile ilgili bilgi verip desteklerini istedi.

YETİM’İ KUTLADI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 17. Komando Tugay Komutan Vekilliğine atanan Albay Murat Yetim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup Komando hatıra defterini imzaladı.

BÜYÜKŞEHİRDEN ŞOFÖRLERE MÜJDE

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Şoför esnafının büyükşehirden talepleri ile sıkıntılarını Başkan Zorluoğlu ile istişare eden Başkan Usta, dönüşüm sürecini de konuştu. Usta, “Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile dolmuş dönüşüm sistemimizi istişare ettik. Başkanımıza piyasada şu anda araç bulunmadığını, 100 adetin üzerinde sıfır araç sipariş edildiğini yılbaşına kadar 20 araç teslimi yapılacağını anlattım. İkinci el temiz aracın piyasada fazla olmadığını olan araçların da aşırı pahalı olduğunu anlattım. Başkanımız da anlayışla karşıladı. Kendisine destekleri için teşekkür ediyorum. Araçlarımızı en kısa sürede değişeceğiz” dedi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, önceki akşam Akyazı’da oynanan Trabzonspor-Gaziantep karşılaşmasını Faroz Taraftarlar Grubu ile tribünden izledi. Taraftar grubunun davetini kırmayarak tribüne giden Çebi, taraftarları Meydan Parkından da otobüsle stada uğurladı. Taraftarlar Başkan Çebi’nin hem kendilerini uğurlamasını hem de maçı onlarla birlikte izlemesinin gurur verici olduğunu ifade ettiler.

DERNEĞE YENİ ÜYE

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi üye çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Derneğin merkezini ziyaret eden Gazi Temel Aksu, dernek başkanı Gazi Ahmet Tezcan tarafından derneğe üye yapıldı. Dernek Başkanı Tezcan, “Biz büyük bir aileyiz. İnandığımız davada yürümeye devam ediyoruz. Derneğimiz her geçen gün büyüyor ve güçleniyor. Şehit ailelerimizin talepleri doğrultusunda girişimlerimizi yapıyoruz” dedi.

GÜNE BAŞLADILAR

Özel Trabzon 7M Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ayhan Çağılcı, CEO Mustafa Kalkışım, , Başhekim Yardımcısı Dr. Timur Beg ve Başhemşire Alev Erkan toplantı ile güne başladılar. Hastanenin genel durumu ile ilgili toplantı ile güne başlayan hastane yönetimi, hastanenin çalışmaları ile ilgili de durum değerlendirmesi yaptılar.

İTTİFAK ZİYARETİ

Trabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Cumhur İttifakı ortağı MHP İlçe Başkanı Muharrem Koç ve yönetimini ziyaret etti. Cumhur ittifakının çalışmalarını MHP heyeti ile paylaşan Koçhan, “Maçka İlçemizde cumhur ittifakı ile çok güzel çalışmalar yaptık. Allah başarılı çalışmalarımızın da devamını nasip eylesin. Birlikte ilçemize çok daha güzel çalışmalar yapacağız inşallah” dedi

BAŞKAN ÇEBİ’DEN TEŞEKKÜR

Araklı Belediyesi Başkanı Recep Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çebi, “Eski Araklı-Dağbaşı yolu ve okullarımızın olduğu bölgede yayalarımızın yürüyüş yollarını Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile yapmaya başladık. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim