Alanda Şen, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la konuşurken samimi bir ortam oluştu. Şen Arsin’le ilgili referandum sözünü de verdi: 

‘Sayın Cumhurbaşkanım Arsin yüzde 85 desteğe hazır’ dedi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’da ‘Başkan Arsinli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Her zaman destek verdiler. Selamlarımı ilet’ cevabını verdi. 

Ömer Tosun’a Torun Talimatı!

AK Parti’nin bir dönem İl Başkan yardımscısı ve İl Genel Meclisi üyesi Ömer Tosun dünkü miting öncesinde torunu Ömer Faruk’tan telefon aldı. ‘Dede mitinge gideceksen beni gel al Cumhurbaşkanımızı alanda dinleyeceğim’ dedi. Tosun torununu almaya gitti ki torun bayrağı hazırlamış. Birlikte alana geçtiler ve Tosun’un siyasete girmesini sağlayan Ali Rıza Akdeniz’le birlikte Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı dinlediler. Tosun, ‘Cumhurbaşkanımız ilk kez bu kadar zinde gördüm’ dedi ve güçlü Evet istedi.

Bakanın Ekibi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ekibi de arı gibi çalışıyor. Bakan’ın Danışmanı Erdem Sürmen ile basın danışmanı Selahatin Aydınlı televizyon programlarından mitinge kadar inanılmaz bir performans ortaya koydular. Özel Kalem çalışanları ile korumalar da hiçbir hata yapmadan Bakan Soylu’ya katkı sağlamaya devam ediyorlar.

Halk Bilsin

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen referandum çalışmalarına devam ediyor. Pekşen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada; “FETÖ terör örgütünün Bylock listesi devletin elinde. Neden liste yayınlanmıyor? Bylock liste yayınlansın halk bilsin kim terörist, kim değil” dedi.
 
Cumhurbaşkanım

Bugünler gelip geçecek, Türkiye seninle hep gülecek, İnsanlar hep evet diyecek

Üzülme sen Sayın Cumhurbaşkanım

Bu ülkede bir güneş gibi doğdun, İnsanların içine hep ümit doldurdun Nice ağlayanların yüzünü güldürdün Üzülme sen Sayın Cumhurbaşkanım.

Yaşlısı, genci hepsi senin sözüne bakıyor, Yaptığın güzel işlerde senin ayakta alkışlıyor, Bu millet sana sabahlara kadar dua ediyor, Üzülme sen Sayın Cumhurbaşkanım
Amerika Avrupa hepsi geliyor dize, Bu ülke halk olarak minnettardır size Biz varken üzemez sizi hiç kimse Üzülme sen Sayın Cumhurbaşkanım
Kaderi ilahidir önüne geçilmez, Yardan geçilir ama vatandaş geçilmez Bir insan bundan daha çok sevilmez , Üzülme sen Sayın Cumhurbaşkanım.

Eveti alıp çıkacaksın zirveye Alışmamıştır Türk Milleti yüksekten inmeye. Helal olsun sana bir değil bin külliye Üzülme sen Sayın Cumhurbaşkanım
Mehmet derki yolun açık olsun, Görmeyenler hep gerçeği görsün, Rabbim senden ebediyen razı olsun Üzülme sen Sayın Cumhurbaşkanım.  –Mehmet Gürsoy

Seviyesiz Program Karşısında Şok Oldum

Taka Gazetesi Köşe Yazarı Yasmin Korkut Oyuncu ve Sunucu Kadir Çöpdemir’e eleştirilerde bulundu. 

Korkut programın seviyesiz olduğunu dile getirerek; “ 30 mart 2017 perşembe günü iş sebebiyle İstanbul’a gidiyordum.  

Sabah yola çıktığımda radyoyu açtım güne müzikle devam etmek için. Süper FM'de Kadir Çöpdemir'in ara gazı adlı programına denk geldim. Gerçekten şok oldum duyduklarım karşısında. Bu insanlar ne yiyip içiyorlar da bu şekilde konuşuyorlar anlamakta zorluk çekiyorum. 

Ben bu denli seviyesiz ve hakaret içerikli bir programa nasıl olurda kimse duyarlılık gösteripte tepki göstermez asıl ona takılıp kaldım. Kamuoyuna mâl olmuş kişilerin bu hal ve hareketleri hiç hoş değil! 
Ben şahsımca şiddetle kınıyorum Kadir Çöpdemir’i. Kadını ve kadının vasfını olabildiğince aşağılamıştır. Yazıklar olsun bunu yapanlara. Yazıklar olsun buna sessiz kalanlara. Yazıklar olsun Kadir Çöpdemir” dedi.
 
Rumeysa Bebek Dünyaya Geldi

Taka Gazetesi çalışanlarından Tuncay Küçük’ün Rumeysa adını verdiği kızı İmperial Hastanesi’nde dünyaya geldi. Küçük, kızının doğum haberini sosyal paylaşım hesabı üzerinden duyurdu. Bizde Taka Gazetesi ailesi olarak Küçük ailesine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rumeysa bebeğe hayırlı ömürler diliyoruz, iyi ki dünyaya geldin diyoruz.

Bu Hukuksuzluk

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Olcayto AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun resmi kurumda referandum çalışması yaptığını belirterek; “Arkadaşlar bilindiği üzere Ayşe Sula Köseoğlu turizm okulunda kadınları toplayarak devletin resmi kurumun da ilim irfan yapılan yerlerde başkanlığa destek istemiştir. Bu hukuksuzluktur’ dedi. 
 
Editör: TE Bilisim