Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere 9 Temmuz Cuma günü Diyarbakır’a gitmesi planlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 günlük Rize programı kapsamında Diyarbakır’dan Rize’ye gelmesi ve pazartesi günü Rize’den ayrılması bekleniyor.

ZORLUOĞLU ALPER’E BAŞARI DİLEDİ

7 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazete’de yeni atama kararları paylaşıldı. Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper de ataması gerçekleştirilen isimlerden biri oldu. Sudan’a atanan Alper’e Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, başarı diledi. Zorluoğlu, “ Emniyet Müdürümüz Metin Alper Bey’e kıymetli hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 “ÜZÜNTÜ VERİCİ”

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’in görev yerinin değişmesi sonrası CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’dan açıklama geldi. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’in şehir tarafından çok sevildiğini belirtti ve açıklamasında ‘’Gerçekten çok şaşırdık hiç beklemiyorduk böylesine başarılı böylesine halk tarafından sevilen saygı duyulan Metin Alper gibi vatanperver bir insanın bir gecede görevden alınması Üzüntü verici. Neden oldu nasıl oldu bilinmiyor fakat bilinen bir gerçek var artık bu hükümet bu iktidar ülkeyi yönetemiyor işini seven halkın sevdiği insanlar görevden alınırken aksi insanlar maalesef ödüllendiriliyor. Gerçekten üzüntü verici bir durum Metin Alper Bey’e yeni görevinde başarılar dilerim. Yeni emniyet müdürü Kenan Aydoğan’a da hayırlı olsun.’’ İfadelerine yer verdi.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Sosyal Güvenlik Müdürleri Derneği ile özel 7 M Hastanesi arasında Sosyal Güvenlik Müdürler Derneği üyelerinin hastanedeki tetkik, tedavi ve muayenelerinde eş, çocuk, anne ve babaların indirimli faydalanmaları konusunda anlaşma yapıldı. Söz konusu anlaşmayı özel 7 M Hastanesi Genel Müdürü Uğur Şahintürk ile Sosyal Güvenlik Müdürleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Hasan Çolak imzaladı. Törene hazır bulunan özel 7 M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt yapılan bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diledi.

PLAJI ÖZELLEŞTİRECEĞİZ

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta belediye plajının özel sektör eliyle işletilmesine karar verdiklerini söyledi. Başkan Balta, “plajın ihalesini belli şartlar koyarak gerçekleştireceğiz. Kontrolünü biz yapacağız. Bu şekilde hizmet kalitesinin daha da artacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımız şu anda plajımızı yoğun bir şekilde kullanıyorlar. Onlara çağrım yapılan bu hizmeti korumaları ve bilinçli bir şekilde kullanmalarıdır” dedi

İMDAT HOCANIN SAĞLIK DURUMU İYİ

 Dut ağacından düşmesi sonucunda kaburgalarında kırıklar oluşan Vakfıkebir Devlet Hastanesinin efsane doktorlarından İmdat Çıtlak’ın KTÜ Farabi Hastanesinde yapılan tedavisinin tamamlanarak Vakfıkebir Devlet Hastanesine gönderileceğini öğrendik. Sağlık durumu iyi olan İmdat Hocamıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Trabzon Şube Başkanı  Ahmet Tezcan ve yönetim kurulu üyeleri TBMM'de İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü ziyaret etti.  Örs, “Gazilerimizin ve şehit ailelerimizin sorunlarının takipçisi olacağız.” dedi.

VALİ USTAOĞLU’NDAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Düzce’ye gelen Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte yapımı devam eden Mutfak Sanatları Merkezi’ni ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, Mutfak Sanatları Merkezi’nin Düzce mutfağı için önemli bir kazanım olacağını söyleyerek Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

Düzce’nin zengin mutfağını içinde barındıracak olan ve kısa bir süre sonra açılacak olan “Mutfak Sanatları Merkezi” şimdiden misafirlerini ağırlıyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çeşitli temaslarda bulunmak üzere şehre gelen Düzceli Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na Mutfak Sanatları Merkezini gezdirdi. Çalışmaların sona gelindiği merkezi çok beğendiğini ifade eden Vali Ustaoğlu şehre önemli bir değer daha kazandıran Başkan Özlü’yü tebrik etti. Vali Ustaoğlu; “Görevimiz nedeniyle her ne kadar memleketimizden ayrı yaşasak da şehrimize yapılan hizmetleri yakından takip ediyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldik ve yapımı devam eden bu güzel merkezi yerinde gezme fırsatı bulduk. Gerçekten çok güzel düşünülmüş bir proje. Buranın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yeniden ziyaret etmek istiyorum. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde de yakın çalışma fırsatı bulduğumuz başkanımıza memleketimize kazandırdığı önemli projeler için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim