Trabzon’da hafta içi ve sabahları en yoğun olan yerlerden birisi Tiyatronun önündeki Erdoğdu kavşağı. Bu kavşakta bir polis memuru durur ve akışı hızlandırmak için yoğun çaba harcardı. Ancak son dönemde  Tamamen iş trafik lambalarına bırakıldı. Sabahları o bölgede uzun kuyruklar oluşuyor.  Trabzon İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan o bölgeye işi bilen ve akışı hızladıracak bir trafik polisi yerleştirebilir mi? Trabzon’daki vatandaş ve esnafların talebi bu.

BAŞKAN SÜRMEN’DEN ÖZDEMİR’E ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve yönetim kurulu üyeleri, Yomra İlçe başkanlığına atanan Abduladir Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Sürmen Hanımefendiyi partimi binamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan yönetim listesini açıklayan Başkan Özdemir’in görev dağılımı hafta içi yapacağı öğrenildi.

AK PARTİ’DEN ÇALIŞTAY PROGRAMI

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca Teşkilat Çalıştay Programı düzenlendi. Akpınar’da düzenlenen Teşkilat Çalıştayı’na, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Akçaabat Be Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri katıldı. Yaklaşık 6 saat süren toplantıda, partinin Akçaabat’taki durumu ve 2023 seçimlerine hazırlık yapıldı. Toplantı ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Adnan Günnar “Milletimize hizmet yolunda durmadan üretmeye ve çalışmaya, her zaman milletimizin hizmetinde olmaya, geleceğin Türkiye’sinin inşası için yorulmadan çalışmaya, aşkla koşmaya devam edeceğiz ” dedi.

DÜZKÖYLÜ MUHTARLARDAN VALİYE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon’un Düzköy İlçesinin mahalle muhtarları Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na başsağlığı dileğinde bulundu. Doğankaya Mahalle Muhtarı Mümin Surul’un başkanlığındaki muhtarlar bir süre önce babasını kaybeden Vali Ustaoğlu’na başsağlığı dileğinde bulundular. Doğankaya Mahalle Muhtarı Mümin Surul ,Aykut mahalle muhtarı Muhammet Topaloğlu , Alazlı Muhtarı Mehmet Ergün ,Zeleha Muhtarı Şeramet Karal,Gökceler Mahalle Muhtarı Erdal Lermioğlu,Cayırbağı Orta Mahalle Muhtarı Hüseyin Ocak , Gülcena Mahalle Muhtarı Erol Aydın , Düzköy Küçüktepe Muhtarı Ahmet Silvioğlu, Vali Ustaoğlu’nu makamında ziyaret ederek taziyelerini ilettiler.

KANBER DOSTLARI İLE BULUŞTU

Trabzon'un tek yerli firması olan ve bünyesindeki araçların tamamı sirketin özmal aracı olma özelliği ile Türkiye'de tek olan Kanberoglu Turizm Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kanber, Tokat Niksar'dan gelen otobüs kaptanı dostları Bilal Karataş ve oğlu Ahmet Karataş ile Trabzon'da hasret giderdi. Tokat'ın Niksar ilçesinden Trabzon'a öğrenci getiren Bilal Karataş ve oğlu Ahmet Karataş'ı uzun süre sonra gördüğünü dile getiren Kanber, "Bilal kardeşimle dostluğumuz uzun bir süre Trabzon'a geldiler. Ben de burada onları görünce sohbet edip hasret giderdik. Hepimiz aynı yollarda çalışıyoruz. Kader ortağıyız. Allah hepimize kazasız yolculuklar nasip etsin" dedi.

7 İL BAŞKANI ORTAK AÇIKLAMA YAPACAK   

Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi tarafından Değirmendere Bölgesinde yapımına başlanan yeni Terminal Binası ile ilgili Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt’un başlattığı karşı hareket ortak basın açıklaması ile devam edecek.  Hatırlanacağı üzere Kurt, Değirmendere Bölgesinin sel ve taşkın riski taşımasından yeni terminal binasının yerinin uygun olmadığını ifade ederek Trabzon’da bir çok siyasi parti il başkanı ile görüşme gerçekleştirmişti. 
Bu görüşmelerin akabinde İl Başkanlarının yarın saat 13:00’da Değirmendere Yeni Terminal Binası alanında bir basın açıklaması yapacağı kaydedildi. 
 Ortak açıklamaya CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Patisi, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti il Başkanlarının katılmasının beklendiği kaydedildi.

BEKAR’IN MİSAFİRLERİ

Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar bölgede hizmet veren meslektaşlarını makamında ağırladı. Başkan Bekar’ı, TZOB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Perşembe Ziraat Odası Başkanı Aslan Soydan, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran ve Düzce Cumayeri Ziraat Odası Başkanı İhsan Keleş ziyaret etti. Bekar, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken bölgedeki tarım masaya yatırıldı.

NEVZAT DEMİR YASA BOĞDU

Milli Selamet Partisi Rize kurucularından ve İl başkanlarından Mali Müşavir Nevzat Demir, hayatını kaybetti. Demir’in hayatını kaybetmesi nedeniyle üyesi olduğu Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından taziye mesajı yayımlandı. Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMMO) tarafından, yayımlanan taziye mesajında Mali Müşavir Nevzat Demir’in hayatını kaybetmesi nedeniyle duyulan üzüntü ifade edilerek, “Odamız üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nevzat Demir, vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve meslek camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

İSTİFA DEPREMİ

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 2014 yılından beri Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Recai Demir, yönetimiyle birlikte “Büyük Birlik Partisi Muhsin Başkanımızın partisi olmaktan çıkmıştır, çıkarılmıştır” diyerek görevinden istifa etti.

Editör: TE Bilisim