Demir, ziyaretleri kapsamında Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. Demir, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile bir araya geldi. Emniyet Müdürlüğü ziyaret ile ilgili, “ Hoş geldiniz komutanım. Giresun Jandarma Bölge Komutanımız Tuğgeneral Erhan Demir, Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulundular.” paylaşımında bulundu.

 
TRABZON’U KONUŞTULAR
 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, makamında Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, başkan vekili Salim Avcu ve Soğuk Demirciler Odası Başkanı Aslan Enez’i misafir etti. Bir saate yakın görüşen başkanlar, Trabzon’u konuşarak kent ile ilgili istişarelerde bulundular. Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, başkan Genç’e misafirperverliği için teşekkür ederek, “Trabzon’umuz ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Şehrimiz adına önemli projelerimiz olacaktır inşallah” dedi.
 

 
ÇALIŞMALARI ELE ALDILAR
 
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile bir araya geldi. Dün gerçekleşen ziyarette Başkan Ekim, “Akçaabat’ımızla ilgili konular hakkında toplantı gerçekleştirdik.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
ŞEHİT AİLELERİNDEN ZİYARET
 
Çarşıbaşı Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Sevgi, Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın, Vakfıkebir Çavuşlu Mahallesi Muhtarı Kemal Bayraktar, TiSKİ’de görevli Selim Kaya ve Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı ziyaret etti. Başkan Muhammet Balta’yı makamında ziyaret eden şehit yakınları Vakfıkebir Çavuşlu Mahallesi ve Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi sınırlarında bulunan Şehit Hüseyin Özkan’ın kabrine yol çalışması yapılmasıyla ilgili istişarelerde bulundular.
 
 
GÖREVE SARAL ATANDI
 
Müdür Hüseyin keleş’in yaş haddinden emekliye ayrılması nedeniyle boşalan Of İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne, kurumda Ziraat Mühendisi olarak görev yapan Sedat Saral atandı. Yaklaşık 19 yıldır Of İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde görev yapan Saral, çok sayıda projede de aktif olarak görev aldı.
 

 
GÜMÜŞHANE'NİN İLK KADIN KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI                            
 
Gümüşhane tarihinde ilk kez bir kadın kaymakam Şiran ilçesine atandı ve görevine başladı. Geçtiğimiz hafta görevine başlayan Şiran Kaymakamı Fatmagül Dalmış, Vali Kamuran Taşbilek'le birlikte ilçede gerçekleştirilen geniş kapsamlı koronavirüs denetimine katıldı.Denetimin ardından Vali Kamuran Taşbilek'in makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunduğu Dalmış, Gümüşhane mülki sınırları içerisinde görev yapacak olan ilk kadın kaymakam olma unvanına da sahip. Konuyla ilgili bilgi veren Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, geçmişte Gümüşhane'de kadın Vali Yardımcısının görev yaptığını fakat ilk kadın Kaymakamın Şiran Kaymakamı Fatmagül Dalmış olduğunu söyledi.
 

 
BAŞKAN GÜRSOY DUYURDU
 
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, doğalgaz çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Gürsoy, “Arsin Yeşilyalı Mahallemizde doğalgaz altyapı çalışması gecikmeli de olsa başladı. Vatandaşlarımıza sabır ve anlayışları için teşekkür ediyor görevi başındaki arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

 
KAŞIKÇI YAŞAMA VEDA ETTİ
 
İYİ Parti Artvin eski İl Başkanı Necat Kaşıkçı,  kalp krizi sonucu yaşama vefat etti. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, paylaştığı mesajda “İYİ Parti Artvin eski İl Başkanımız Necat Kaşıkçı’nın kalp krizi sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim