Trabzon’da 10 yıl, İstanbul Kartal ve Kadıköy’de de 10 yıl olmak üzere 20 yıl süreye Tapu Sicil Müdürlüğü yapan, tapu ve kadastro teşkilatına 40 yılın veren Yakup Turgut, Trabzon Kültür ve Turizm il müdürlüğü görevini uzun süre yürüten İsmail Kansız, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin Genel Müdürü gazetci Nevzat Yılmaz ve Basın emekçisi, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Bülent Deveci Ortahisar’da Kanuni Parkında buluştu eskimeyen dostlar olarak geçmişin anılarını konuştular.

 ‘BU HİZMETLER YAKIŞTI’

Trabzon’da geride kalan hafta önemli hizmetlere imza atıldı. Ortahisar Belediye Başkanı  hizmete soktuğu Tünel Akvaryumu gezen İş insanı ve siyasetçi Macit Yavruoğlu, ‘Turizme canlılık getirecek muhteşem bir eser’ dedi. Cumartesi günü ayrıca kentin çeşitli yerlerine konulan Trabzonspor temalı otobüs duraklarını tek tek gezdi ve ‘İki başkanımız da çalışıyor. Trabzon için onlar şans’ dedi. Yavruoğlu şu mesajı ile bitirdi: ‘Yakışır yakışır Trabzon’a bu hizmetler şampiyonluk çok yakıştı.. Tebrikler bizden hizmet sizden. Başkanlara teşekkür.’

KADEM’İ AĞIRLADI

KADEM İl Temsilcisi Elif Yükünç ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi alıp desteklerini her plartformda vereceklerini belirttiler.

İSTANBUL BULUŞMASI

DSİ Bölge Müdürü Celalettin Şengül, Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Şişli Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenol, Safi Holding yönetim kurulu başkanı Cengiz Safi, Ak Partili yönetim kurulu üyeleri Mehmet Atmaca, Mehmet Aygün, Proje Medya inşaat Genel Müdürü Besim Sami Emiroğlu, Ortahisar Gazeteciler cemiyeti başkanı Hakkı Emiroğlu, Üsküdar Nakkaştepe restoranda bir araya geldi, Trabzon ve Trabzonspor sohbeti yaptılar.

MİLLETVEKİLİ ÖRS’TEN BARO’YA ZİYARET

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Erda Sinan Aygün, Trabzon Barosu'nu ziyaret etti. Örs, Trabzon Baro Başkanı Duygu Keleş Aydın ve yönetimi ile bir süre sohbet etti.

BAŞKAN ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı ve Sürmene ilçelerine bağlı toplam 27 mahalleye daha sağlıklı ve temiz içme suyu sağlayacak olan paket arıtma tesisi ve HES hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Çebi, “Araklı ilçemiz ve Sürmene’nin uzun süredir çözüm bekleyen su sorunu bitti. İlçemize ve Sürmene ilçesine içme suyu sağlayacak olan şebeke hattı yaklaşık 250.000 nüfusa cevap verecek şekilde planlanmış ve ayrıca rezerve hattıyla birlikte 1 milyon insana hitap edecek kapasiteye sahiptir. Yeşilyurtta kurulan, 200 milyonun üzerinde yatırım yapılan içme suyu arıtma tesisimiz hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ederken, Trabzon Milletvekillerimizden Sayın Muhammet Balta, Sayın Adnan Günnar, Sayın Bahar Ayvazoğlu, Sayın Salih Cora’ya, İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük’e, Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sayın Sezgin Mumcu’ya, Araklı Kaymakamımız Sayın. Kürşad Karaca’ya, AK Parti Araklı İlçe Başkanımız Sayın Şaban Bıyık’a, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize, Araklı bürokratlarımıza, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza, belediye personelimize, projenin hayata geçmesi için çaba sarf eden rahmetli Sayın Mustafa Cumhur’a ve emeği geçen herkese de ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

RİBEGEM’DEN GENÇLİK FESTİVALİ

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen 30 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Gençlik Festivali’nde Manga gurubu konserinin yanı sıra birbirinden eğlenceli etkinlikler ve söyleşiler düzenlenecek. Bütün etkinliklere katılımın tamamen ücretsiz olduğu festivalde Manga gurubu konseri, e-spor turnuvası, açık hava sineması, Ribegem Her Dem Müzik Gurubu konseri, çeşitli konferanslar ve gençlik buluşması gerçekleştirilecek. Gençlerin çok sevdiği Manga gurubu 4 Haziran Cumartesi günü Rize Sahil Dolgu Alanı Açık Otopark’ta saat 19.00’da dinleyicileriyle buluşacak. 4 Haziran Cumartesi günü Sahil Açık otoparkta festival alanı kurulup çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yöresel dinletiler, halk oyunları gösterisi, DJ performansları, Akrobatik Basketbol Show, genç müzik guruplarının performansları, Capoeira dans gösterisi yapılacak. Kurulacak olan stantlarda gençler, eğlenceli bireysel etkinliklere de katılabilecek. Alanda son olarak Manga konseri düzenlenecek.

Editör: TE Bilisim