Fatma Hanım Kızını Evlendiriyor

Sağlık Bakanlığı müşavirlerinden kurumun  Fatma annesi Fatma Aktaş  19 Ekim akşamı Ankara Kavaklıdere’de Hilton otelinde Kızı Hatice’yi evlendiriyor. Şimdiden mutluluklar diliyoruz.

Başkan Balta’dan Açıklama

 Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta aşırı kuraklık nedeniyle Vakfıkebir ve tüm yöredeki ilçelerde yaşanan su sıkıntısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.  
“Su dağıtımının Vakfıkebir Belediyesi olarak bizim sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen yaşanan mağduriyetleri giderebilmek için büyük gayret gösteriyoruz” diyen Başkan Muhammet Balta, “550 litre olarak hesaplanan su miktarı 115 litreye kadar düştü. Bu suyun üstlere çıkması için basınçlı olarak gelmesi ve yukarıdaki depoları doldurması lazım. TİSKİ’de çalışan personelimiz geceleri suları kapatarak bu depoları doldurmaya çalışıyorlar. Ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ancak bu Vakfıkebir’e özel bir sıkıntı değil genel bir sıkıntıdır. Tüm yöredeki ilçelerimizde aynı sıkıntı var. Bölgemizde yaşanan kuraklık nedeniyle su sıkıntıları yaşanıyor. Bu sorunun kesin çözümü baraj yapmaktır. Bu konuyu hem TİSKİ Genel Müdürlüğüne hem de Bakanlığımıza ilettik. Onlarda bu konuda çalışma başlattılar ” dedi. Başkanımız Muhammet Balta ayrıca kendilerine gelen talepler doğrultusunda tankerle birlikte mahallelere su gönderdiklerini ifade etti.

AK Partide Kongre Günü

AK Parti Trabzon il kongresi 23 Eylül 2017 Cumartesi Of ilçe kongresi, Saat: 10.30 Of Gün Batımı Düğün Salonunda, Saat: 13.00 Çaykara İlçe Kongresi  Çaykara Halk Eğitim Merkezi salonunda, Saat: 18.00 Köprübaşı kongresi Kapalı Spor Salonunda yapılacak. 24 Eylül 2017 Pazar günü Saat:10.30 Sürmene kongresi Humurgan Düğün Salonunda, Saat:13.00 Akçaabat kongresi Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek.

Yeni Emniyet Müdürü’nden Ziyaret

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şevki Pekdemir Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret etti. Daha önceki görev yerinin Hakkari olduğunu orada da güzel işlere imza attığını söyleyen Pekdemir, “Trabzon, Akçaabat ve Çarşıbaşı bölgelerinden sorumluyum. Akçaabat’ta görev yapmak ise benim için güzel bir deneyim olacaktır.” dedi. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir’e görevinde başarılar diledi.  

Öztel’e Anlamlı Ziyaret

11 Ağustos’ta Maçka’da yaşanan hain saldırıda Astsubay Kıdemli Başçavuş Serhat Gedik ile 16 yaşındaki Eren Bülbül şehit olurken Oflu Polis Memuru Namık Öztel ise yaralanmıştı. KTÜ Tıp Fakültesi’nde devam eden tedavisi tamamlanan Gazi Polis Namık Öztel, Of’un Darılı Mahallesi’ndeki evinde istirahat ediyor. Of Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Müdürleri Vehap Kurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Gazi Öztel’i evinde ziyaret ederek kendisine çiçek takdim ettiler. Gaziler Gününün de içinde olduğu Yeni Eğitim ve Öğretim Haftasını yaşadıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Bu vatan şehit ve gazilerimizin büyük fedakârlıkları sayesinde bizlere emanettir. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Kitap Okuma Yarışması Düzenlenecek

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında ilki 2016'da gerçekleştirilen yarışmanın beğeni kazandığı ifade edildi. Açıklamada, yarışmaya katılacak öğrencilerin, soruları İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan seçilen Türkçe, edebiyat ve sınıf öğretmenlerinden oluşan komisyon tarafından hazırlanacak ve seviyelerine göre üç kitaptan sorumlu tutulacakları sınava girecekleri belirtildi. Yarışmada her sınıf seviyesindeki birincilere Büyükşehir Belediyesince yurt dışı seyahati, ikincilere bilgisayar, üçüncülere tablet hediye edileceği vurgulanan açıklamada, mansiyon ödülüne layık görülen ilkokul öğrencilerinin bisiklet, ortaokul ve lise öğrencilerinin ise Çanakkale gezisi ile ödüllendirileceği aktarıldı.
Editör: TE Bilisim