CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan gazeteci Melik Yiğitel, programa Trabzonspor forması ve kasketi ile çıktı. Sunucu Hande Fırat'ın da oldukça şaşırdığı programda Melik Yiğitel, "Antalyaspor maçının düdüğü çaldığından beri böyleyim. 4 tane formam var, değiştire değiştire giyiyorum." yanıtını verdi.

HÜSEYİN ÖRS KTÜ’DE

İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, KTÜ’de bayramlaşma törenine katıldı. Örs yaptığı açıklamada, “Mezunu ve öğretim üyesi olmaktan gurur duyduğum Karadeniz Teknik Üniversite'nin bayramlaşma programına katılarak, meslektaşlarım ve idari personel arkadaşlarımla bayramlaştık. KTÜ mezunları ve sevgili öğrencilerimizin bayramı kutlu olsun. Bu vesile ile verdikleri kanun teklifinin TBMM'nin 20 Mayıs 1955 günkü toplantısında "6594 sayılı Karadeniz Teknik Üniversitesi kuruluş kanunu" olarak kabul edilmesi ile şehrimize üniversitemizi kazandıran, dönemin Trabzon milletvekili Mustafa Reşit Tarakçıoğlu ve arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.”

VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Ercan Çiçek'in Trabzonspor vasiyetini arkadaşları yerine getirdi.48 yaşında Kalp krizi sonucu 2021 yılında vefat eden evli ve 3 çocuk babası olan Çatalpınar Belediyesi muhasebe birimi memuru Ercan Çiçek Belediye çalışanı arkadaşları ve ailesi tarafından belan kabristanlığında kabri başında dualarla  anıldı. Çiçeğin vasiyeti üzerine mezarına Trabzonspor bayrağı örtüldü. Çiçeğin arkadaşları “rahmetli koyu bir Trabzonspor taraftarı idi,hep bir şampiyonluğunu görsem derdi,ara sıra tatlı atışmalarımız olurdu ama ömrü şampiyonluğu görmeye yetmedi,sohbetlerimiz esnasında ‘eğer ben şampiyonluğu göremeden ölürsem ve şampiyon olursak mezarıma şampiyonluk bayrağını getirin’ diye vasiyet etmişti,bizde rahmetlinin bu isteğini yerine getirmek istedik,kendisine rahmet diliyoruz” diye konuştu.

KUCAKLAŞTILAR

Pandeminin etkisi tüm dünyada olduğu gibi Trabzon’da da hissedildi. 2 sene 4 bayramdır herkes evindeydi. Toplu bayramlaşmalar yapılamadı. Pandemi dönemi etkisini azaltınca bayramlaşmalar da yapılmaya başlandı. Siyasi partiler, meslek örgütleri, STK’lar 2 senenin özlemini giderdiler. Birbirleriyle kucaklaştılar. Bayramlaşma programları, bayram boyunca sürdü. Trabzon halkı da en çok çifte bayramı yaşadıkları için birbirlerini tebrik ettiler.

KANBEROĞLU FARKIYLA

Trabzon’un tek yerli firması Kanberoğlu Turizm, Ramazan ayının son günü ve bayram boyunca halkın yanında oldu. Firmanın sahibi Aydın Kanber, bayram sürecinde hiçbir yolcunun mağdur olmaması için günlerce ekibi ile toplantı gerçekleştirdi. Yoğunluk yaşanacağını tahmin ettiği hatlara ilave seferler düzenleyerek vatandaşların, sevdiklerine rahat ve konforlu ulaşmalarını sağladı. Kanber, “Burada amacımız para kazanmak değil, vatandaşımıza hizmettir. Yoğunluk yaşanacağını tahmin ettiğimiz güzergahlarda ilave seferlerle halkımızın mağdur olmaması için ulaşımlarını sağladık. Kanberoğlu sizi sevdiklerinize ulaştırır. Trabzon’un firması olarak Trabzonlu ve bölge halkına ne kadar hizmet etsek azdır” dedi.

BAŞKANIN AMCA ACISI

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, amcası Ahmet Kurukız’ı kaybetmenin acısını yaşadı. Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Mustafa Kurukız'ın da babası, Ahmet Kurukız ilçenin Kasımağzı Mahallesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ARZULARKABAKÖY BAYRAMLAŞTI

Gümüşhane Merkez ArzularKabaköy halkı bayramlaştı. Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış katılımı ile düzenlenen bayramlaşma programının ardından Şehit, gazi yakınları ile hastalar ziyaret edildi. Belediye başkanı Tanış, “Mübarek Ramazan Bayramının bütün İslam âlemine ve Yüce Türk Milletine bolluk, bereket ve sağlık, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim. Bu Mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle dünyanın her yerinde mazlumların yardımına koşan ve canlarını bu topraklar için veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Başta belde halkımız olmak üzere , Türk ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hep birlikte, sevgi dolu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bayramınız kutlu olsun. Allah büyüklerimize başımızdan eksik etmesin. Rabbim Nice bayramlarda beraber olmayı naip eylesin” dedi.

ALİ UYKUR KUTLADI

İYİ Partili iş insanı Mehmet Ali Uykur, Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutladı. Trabzonspor, Antalyaspor ile 2-2 berabere kalsa da bordo-mavili ekip için 1 puan yetti. Trabzonspor evinde oynadığı karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluğunu ilan etti. İYİ Partili iş insanı Mehmet Ali Uykur da Trabzonspor’un şampiyonluk sevincini kutlayarak şu mesajı yayınladı: “Trabzon kenti, Trabzonsporlular bu şampiyonluğu çok uzun zamandır bekliyordu. Birçok sene şampiyonluğu sonuna kadar kovaladılar bazen son anda kaybettiler ama sabrın sonu selamettir. İnandılar, çalıştılar, daha çok çalıştılar ve mutlu sona kavuştular. Hak ettiler ve kazandılar. Trabzonspor 2021-2022 yılının şampiyonu oldu. Bir Diyarbakırlı ve ve Galatasaraylı olarak şampiyon Trabzonspor'u kutluyorum. Bu şampiyonluk tüm Trabzon’a Eren Bülbül’e armağan olsun. Tebrikler Trabzonspor”

Editör: TE Bilisim