EFSANEYE VEDA

Sürmene ve Araklı ilçesinde adı ‘efsane eşkıya Hüseyin’ olarak geçen Hüseyin Çelik hayatını kaybetti. Emekli olduktan sonra Araklı’da yaşayan Çelik,  Cesaretin, namusun, Silahın, Onurlu ve başı dik yaşamanın Sembolü idi. Koha hastalığı nedeniyle uzun bir süreden beri  yaşam mücadelesi verdi. Allahtan Rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

REKTÖRÜN BAYRAM MESAJI

Gümüşhane Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ramazan Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Rektör mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıp, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Etkisi halen devam etmekte olan Covid-19 salgını nedeniyle ülke olarak farklı bir Ramazan ayı idrak etmiş olduk. İftar sofralarında buluşamasak, yan yana olamasak da gönüllerimiz bir diyerek Ramazan Ayı’nın maneviyatını doyasıya yaşadık. Yüce Allah’tan dileğimiz, bu salgından bir an önce kurtulmak ve eski Ramazanlarda ve bayramlarda olduğu gibi hep beraber sevinç içerisinde bu günleri yaşayıp, kutlamaktır. Bu vesile ile başta Üniversitemiz personeli olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”

BU MUHTARI KİMSE DURDURAMAZ

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, mahallesindeki ihtiyaçlılar için dur durak demeden koşturuyor. Hayırseverlerden aldığı destekleri mahalle halkındaki ihtiyaçlılara elleri ile ulaştıran Sert, Cumhuriyet Mahallesinde ihtiyaçlı kimse kalmayacağını söyledi. Sert, son olarak da bir kamyonet sebze ve meyveyi mahallesindeki ihtiyaçlılara dağıttı.

KÖROĞLU KORKUTTU

Trabzon İl Genel Meclisi’nin son üyelerinden, mecliste yaptığı sert çıkışlarla hafızalarda yer alan Azmi Köroğlu, kalbindeki ağrıdan dolayı anjiyo oldu. Ahi Evren Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dr. Hüseyin Karal tarafından anjiyoya alınan Köroğlu’nun, bir damarı tıkalı çıktı. Hastanede tedavisi yapılan Köroğlu, sağlığına kavuştu ve Dr. Hüseyin Karal ile ekibine teşekkür etti.

ARZULARKABAKÖY'E YENİ HİZMET

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, kendisini adeta halka hizmete adadı. Tanış, beldede yapılacak çay bahçesi alanında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile incelemelerde bulundu.Tanış, "Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in katkıları ile Beldemizde yapımına başlanan Çay bahçesi alanında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen ve Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut ile incelemelerde bulunduk.

Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen'e çay bahçemize vereceği destekler için de teşekkür ediyorum. İnşallah bu pandemi dönemini de en kısa sürede atlatarak burada hep birlikte çay içip sohbet edeceğiz. Çay bahçemiz şimdiden hayırlı olsun" dedi.

AVCI YENİDEN TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in yeni yardımcıları belli oldu. Rize Milletvekili Muhammed Avcı yeni dönemde de Kandemir’in yardımcılığını yapacak. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da imzasıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in yardımcısı olarak 7 isim görevlendirildi. Rize Milletvekili Muhammed Avcı, önceki dönemde olduğu gibi Karadeniz Bölgesinden Sorumlu Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilirken, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yeniden Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına atanan Erkan Kandemir’in yeni dönemde görev alacak Teşkilat Başkan Yardımcıları ve görevlendirildikleri bölgeler şöyle: Muhammed Avcı: Karadeniz, Mustafa Köse: İç Anadolu, Halis Dalkılıç: Marmara Abdülkadir Özel: Akdeniz, Metin Bulut: Güneydoğu Anadolu, Abdullah Ağralı: Doğu Anadolu, Murat Baybatur :Ege. AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Karadeniz Bölge başkanı olarak yeni koordinatör ekibini de belirledi. Milletvekili Avcı, yeni koordinatör ekibini Karadeniz Bölgesi il başkanlarıyla tanıştırdığı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda “18 il ve 197 ilçede yeni ekibimizle ve teşkilatlarımızla beraber bir aile hukuku içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.

 “BAŞ TACIMIZSINIZ”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, hayat veren, büyüten, üreten, ailesi için çalışan annelerin ailelerin temel direği olduğunu vurgulayarak, "Baş tacımız olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Anadolu geleneğinde önemli bir yere sahip olan annelerimiz, hayatımızın her kademesinde destekleriyle hepimize en önemli yol gösterici olmuşlardır. Ailelerimizin temel direği olan annelerimiz, aynı zamanda girişimcilikleriyle de güzel örnekler oluşturmaktadır. Hayatımızın ilk öğretmenleri, sınırsız sevginin, fedakarlığın, sabrın ve merhametin sembolü olan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Kaybettiğimiz annelerimize rahmet diliyorum."

Editör: TE Bilisim