NİKAHLAR İÇİN GELDİ

TFF Yönetim Kurulu eski üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu Trabzon’da idi. Önce Radisson Blue otel’de Trabzonspor yönetim kurul üyesi AliHaydar Gedikli ve Gazeteci Ali Savaş’ın oğlunun nikahına katılan Hacıkerimoğlu ardından da Yıldızlı Hilton otelindki Trabzon il meniyet müdürü Metin Alper’in oğlunun nikahında yer alarak hediyesin takdim etti. Hacıkerimoğlu’na Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu da eşlik etti.

ALİ UZUN NEDEN ŞAŞIRDI?

Zonguldak eski Milletvekili Ali Uzun doğup büyüdüğü ilçesi Araklı’da Belediye Başkanı Recep Çebi ve Başkan Vekili Ekrem Reis, Başkan yardımcısı Burhan Akyıldız’a ‘Son 10 yılda ilçemizin bir denli değişmesi beni şaşıttı. szileri tebrik ederim’ dedi.

BANKOĞLU’NU KUTLADI

Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale Makine Mühendisleri Odası Başkanı Fulya Bankoğlu’nu yeniden seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İMZALAR ATILDI

Trabzon il Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu ve Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitü Müdürü Dr. Ercan Küçük arasında TUBİTAK 4008 Özel gereksinimli bireylere yönelik kapsayıcı toplum uygulamaları Projesi kapsamında ‘benim de Karadeniz’de bir balığım var’ projesi için protokol imzalandı.

AKÇAABAT MASADA

Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ederek ilçe genelinde başta Yıldızlı-Derecik-Akçaköy yolları olmak üzere karayollarının yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

USTAOĞLU’NA ZİYARET

Halk Bankası Bölge Müdürü Ömür Batur ve Şube Müdürü Emircan Yalmanoğlu Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi verip desteklerini talep etti.

AYDOĞDU DİPLOMAYI ALAMAMIŞ!

Köy Hizmetlerin efsane ismi Ali Kemal Aydoğdu ile eski mesai aradaşı Ali Savaş’ın oğlunun nikâhında karşılaştık. Aydoğdu, Erdoğdu-Soğuksu’da fındık alım satımı yapıyor. Aydoğdu 65 yaşını devirdi ve 67’ye doğru gidiyor. Sohbet ederken Aydın Gelleci’nin yararlandığı öğrenci affından açıldı ve ‘Bende 12 Eylül’de Gazi Üniversitesi 2.sınıftan ayrıldım dahası ayrılmak zorunda kaldım, bitirmek isterim’ dedi ve kutladı.

 ‘SİYASETİ BIRAKMADIM’

İYİ Partide il başkan yardımcılığı ve Orahisar ilçe başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra ayrılan Opr. Dr.Muhammet Erkan ile karşılaştık. Siyaseti bırakınız mı sorusunu sorduk. Erkan, ‘siyaseti bırakmadım ama hekimlerin, hele de operasyon yapan hekimler için siyaset yapmanın ne kadar zor olduğunu gördüm. bugün bunu Dr. Sezgin Mumcu da görüyordun. Siyaseyi bırakmadım sadece işime yoğunlaştım’ dedi.

BAŞKAN TOSUN KINADI

Değişim Partisi Trabzon İl Başkanı Murat Tosun, partisinin genel başkanı ve sekreterine karşı yapılan saldırıya sert tepki gösterdi. Başkan Tosun yaptığı açıklamada, “Türkiye Değişim Partisi genel Başkanı ve genel Sekreteri Teoman Mutlu’nun Yunanistan Atina Parlamentosu önünde basın açıklaması yaptıkları esnada bazı holigan gruplar tarafından sözlü ve fiili uğramış oldukları alçakça saldırıyı esefle kınıyoruz. Barış için Yunanistan’a giden genel Başkanımız ve genel sekreterimizin Türk milleti adına şanlı bayrağımızı indirmeye çalışanlara karşı daima savunacağımızı bu tip saldırılara boyun eğmeyeceğimizi kanımızın son damlasına kadar genel başkanımızın ve genel sekreterimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

YEMİŞLİ MAHALLESİ SUSUZ KALDI

Trabzon’un Sürmene ilçesi Yemişli Mahallesi bir haftadır su sıkıntısı çekiyor. Kimi zaman doğa gaz kimi zaman TİSKİ’nin altyapı çalışmaları sebebiyle mahalle halkı susuzluk yüzünden canından bezmiş durumda. TİSKİ ve Sürmene Belediye ekipleri birlikte hareket edip Yemişli Mahallesi’ndeki bu sorunu en kısa sürede çözmeli ki, bırakın bulaşık yıkamayı evlerde yıkanmaya su yok!

Editör: TE Bilisim