Ayvazoğlu, ““Gidemediğimiz yer, bizim değildir.”sözüyle hafızalarımıza kazınan “Süper Vali” Recep Yazıcıoğlu’nu vefatının 18. sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum. Elhamdulillah merhum Valimizin hayalini kurduğu gibi “gidemediğimiz yer kalmamıştır.” Dedi.

İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte, Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret ederek ilçemize yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle alakalı istişarelerde bulundular.

YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Vakfıkebir İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı görevine atanan Dr. Ozan Önen Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Dr. Ozan Önen’e yeni görevinde başarılar diledi. Dr. Ozan Önen 1992 yılında Adana da doğdu. İlk-orta ve liseyi Adana da tamamladı. Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Vakfıkebir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne atandı. Acil serviste 3  ay görev yaptıktan sonra 19/9/2019 da TSK tarafından görevlendirilerek “Barış Pınarı” harekatına katıldı.  Görevlendirmesi bittikten sonra Vakfıkebir’e döndü. Burada mecburi hizmetini tamamladı. Tonya Devlet Hastanesi, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi hastanelerde de görev yaptı. Dr. Ozan Önen Vakfıkebir Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaklaşık 2 buçuk yıl görev süresini tamamladıktan sonara Vakfıkebir Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı olarak atanarak görevine başladı.

VAKFIKEBİR’DE HÜZÜN

Vakfıkebir’in sevilen simalarından, Şeker Çimşit kalp krizi sonucunda yaşamını kaybetti. Vakfıkebir Belediyesinin emekli şoförlerinden olan Şeker Çimşit, Vakfıkebir Merkez Yeni Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mahallesi’nde toprağa verildi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, cenazeye katılarak Çimşit Ailesinin acısını paylaştı.

HAYIRLI OLSUN DEDİLER       

Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Aydın Kant, beraberinde hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Yahya Sağıroğlu ve hastanede araştırmacı olarak çalışan Süleyman Soylu ile birlikte, bir süre önce Vakfıkebir İlçe Müftülüğü görevine başlayan Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Müftü Şükür Küçük, VDH yetkililerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

GELECEK EMNİYETTE

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanlığı, Trabzon İl Emniyet Müdürü Kenan Aysdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve beraberindeki il yöneticilerinin katıldığı ziyarette Trabzon ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’a nezaketi ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

BAŞKAN HALKLA İÇ İÇE

AK Parti Akçaabat İlçe başkanı Ahmet Hüseyin Hüseyin Altıntepe, her Salı gününü ilçe halkına ayırır. Tüm işini gücünü erteleyen Altıntepe, parti binasında yaklaşık 4 saat ilçe halkının talep, öneri, istek, şikâyet ve temennilerini dinler. Notlarını alarak, çözümü icon görüşmeleri yapar. Altıntepe'nin halkla bire bir görüşmesi ilçe halkının da takdirini kazanıyor.

 “OY SAYIMIZ AZ OLDUĞU İÇİN DİKKATE ALMIYORLAR”

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Dereköy Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile uzun süreli sohbet ederek dertlerini dinledi. Seçimden seçime çalışma yapmanın hizmet olmadığını söyleyen İlçe Başkanı Muratoğlu, “Bizler Saadet Partisi Olarak bütün mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya gelip dertlerini dinliyoruz. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Dereköy Mahallesi gençleri ile bir araya gelip dertlerini, sıkıntılarını dinledik.

Eğitimden, ekonomiye, sosyal sorunlardan köydeki sorunlara kadar her sorunu dinleyerek bizlerin bu sorunlara karşı neler yapacağımız kendilerine ilettik. Kendilerinin bizlere mahalle ile ilgili ilettikleri sorunlar gerçekten çok basit ve kısa sürede çözülebilecek sorunlar. Fakat bu sorunları yapmamakta maalesef diretiyorlar.

Mahalleli gençler sözü esirgemeden bize her sorunu ilettiler. Bunlardan en ilginç olanı ise, ‘mahalleyi ziyaret edipte hangi mahallede olduklarını bilmeyen bir zihniyetin hizmet etmesi düşünülemez’ sözleri oldu. Oy sayısının az olduğu için mahallenin ismini dahi bilmediklerini bize ileten mahalleli gençler, ‘hiç çekinmeden her görüşmemizde sorunları çözeceklerini bize iletiyorlar. Fakat sadece sözde kalıyor. Herhalde oy sayımız az olduğu için bize dikkate almıyorlar’ diyen mahalleli gençlere, gerçek çözüm yolunun Milli Görüş zihniyetiyle çözüleceğini söyledik. “ diye ifade etti.

Editör: TE Bilisim