Ancak bu tarihten sonra gerek yaylalarda gerekse de mezerelerde ve köylerde yapımlar devam etmiştir. Çünkü Pandemi’nin de etkisi ile köylere ve yaylalara yönelik önemli bir kaçış vardır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, bölgede ve Trabzon’da da bu evler yapıldı. Birçoğu da İmar affı sebebiyle parasını yatırıp yapı kullanma belgesini aldı.

Şimdi bu binalardan Türkiye’de, bölgede ve Trabzon’da her ilçede olmasına rağmen sadece iddialara göre uzaydan çekilen görüntülerle Arsin ve Hayratta harekete geçilmiş ve yıkım tebligatları yapılmaya başlanmıştır! Dernekpazarı’nda da tespitler yapılmış ancak tebligat yapılmamıştır. Tüm bölgede balıkçı damları var ama hiçbiri yıkılmıyor! Arsin’deki balıkçı damları da yıkıldı. Tüm bölgede imar affı sırasında devam eden ve bitirilen binalar var onlar da yıkılmıyor, Arsin’de 90 ev ve kat için tebligat yapılıyor! Sizin gücünüz Arsin ilçesi ile Hayrat ilçesine mi yetiyor? Arsin ve Hayrat asla yalnız değildir. Bunu bilin. Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü bu kritik 2023 seçim sürecinde bu işlere girmesin. Bu millet zaten yeterince bedel ödedi, bir de evini kaybetmesin.’

ÜNAL’DAN ZORLUOĞLU’NA ZİYARET

AK Parti Gelen Başkan yardımcısı Mahir Ünal Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzonla ilgili Genel Başkan yardımcısı Ünal'a brifing veren Başkan Zorluoğlu birde sürpriz yaptı. Yeni kız çocuğu olan Ünal'a Trabzonspor zıbını ve küçük çocuğuna ise Trabzonspor forması hediye etti.  Genel Başkan Yardımcısı Ünal ise bu nazik hediyelerin ardından siz iki çocuğumu şimdiden Trabzonsporlu yaptınız. Hem kardeş sehiriz hemde Trabzonsporlu olacaklar.

KÖKSAL ÖZTÜRK TRABZON’DA

İstanbul Küçükçekmece Adliyesi Ağır Caza Hakimi Turan Ahmet Taşkaya ile memleketleri olan Trabzon’a gelen Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk İş Adamları Hakkı Saral, Aydın Saral, Gazeteci Ömer Saral, Sefa Dönmez tarafından hava alanında  karşılandı. Bir dizi ziyarete geldiğini söyleyen Trabzon Platformu Başkanı Öztürk “bölgemiz güz aylarında çok güzel oluyor yazın  yoğunluktan gelemediğim memleketimizi ziyaret  etme fırdatını buldum  bölgemiz için neler yapabiliriz onu araştırıp kışın turizim için ne gerekiyorsa yapmamız kazım diyek Trabzon platformu başkanı Köksal Öztürk memleketimiz güzel herşeye layık” dedi.

BIYIK ERENLER’DE AĞIRLADI

AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu’nu, ilçenin Erenler Mahallesindeki evinde ağırladı. AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere bir gün öncesinden kente gelen Akbaşoğlu, Araklı’da ilçe başkanı Şaban Bıyık’ın misafiri oldu. Erenler Mahallesinde sohbet ettiler. Ülke ve yerel siyasetle alakalı istişarelerde bulundular. Bıyık, “AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çankırı Milletvekilimiz Sn.M.Emin Akbaşoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Hüseyin Salimoğlu’nu misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

KIZILAY’DAN BAYRAKTARLAR’A ZİYARET

Türk Kızılay Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara, Bayraktarlar İnşaat Sahipleri Ömer ve Temel Bayraktar’ı ziyaret etti. Şubeye desteklerinden dolayı Bayraktar kardeşlere teşekkür eden Kara, Kızılay’ın kahve takımını da hediye etti. Kara, “Bölgemiz işletmelerinden Bayraktarlar İnşaatı Türk Kızılay Trabzon Şubesi Başkanı Dr. Oğuz Kara ve ekibi ziyaret etmiştir. Türk Kızılay Trabzon Şubesi'ne vermiş oldukları destekten ve misafir perverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

HER ŞEY YOLUNDA

Trabzon Seyyar Semt Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, her an esnafının yanında. Haftanın her günü kurulan pazarlarda esnafını yalnız bırakmayan başkan Emirzeoğlu, esnafının derdiyle dertleniyor, sıkıntısıyla ilgileniyor, sevinci ile mutlu oluyor. Pazar yerinde esnafla birlik beraberlik pozu da veren Emirzeoğlu, “Birlikteliğimiz daim olsun. Durmak yok yola devam. Her şey yolunda. Esnafımız için canla başla mücadeleye devam” dedi.

GÜMÜŞHANE’DE SOHBET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK üyeleri Musa Küçük, Mertcan Ağaç, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ve ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Gümüşhane’de bir araya geldiler. ‘Adım adım 2023 il il Anadolu’ programları kapsamında Gümüşhane’de buluşan MHP heyeti, 2023 yılında yapılacak seçimlerde MHP’nin yol haritası ve seçim propagandası ile ilgili de istişarelerde bulundular.

Editör: TE Bilisim