Halkın her zaman yanındadır. Her sektörün olduğu gibi lojistik sektörünün de bölgemizdeki sesi TAKA Gazetesi’dir. Sektörün sıkıntılarında lojistik firmaları ve yetkililer arasında köprü vazifesi görüyor. Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, iş yerine gelir gelmez güne TAKA Gazetesi’ni okuyarak başlar. Önce lojistik sektörü ile ilgili haberleri takip eder. Sonra siyaset ve genel haberlere göz atar. En sonda spor sayfası ile gazeteyi okur ve günlük işlerine döner.

KORONA VAR AMAN DİKKAT!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, iktidar partisinin sahada en çok olan milletvekilidir. Halkın her an yanında olur. Sık sık ziyaret eder ve sorunları yerinde görür. Özel günleri de unutmaz. Önceki gün de memleketi Tonya’nın belediye başkanı Osman Beşel’in doğum gününü kutlamak için Tonya Belediyesi’ne gitti. Pastayı götürdü ve sürpriz yaptı. Sürpriz karşısında duygulanan Beşel, Cora’ya içten ve samimi bir şekilde sarıldı ve kucaklaştılar. O anları da sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Sayın Vekil, korona var. Aman dikkat. Siz bize lazımsınız.

 ‘BAKANIMIZIN YANINDAYIZ’

AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu, bakanlıkta ziyaret etti. Bakan Soylu ile bir süre sohbet eden Azizoğlu, her şart ve imkanda koşulsuz yanında olduğunu söyledi. Azizoğlu, “Şehrimizin evladı, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bakanımızı makamında ziyaret ederek, hasbihal eyledik. İpleri kimin elinde açıkça belli olan illegal mafyatik suç örgütleri ve terör gruplarının iftira ve tezviratlarına hedef olan Bakanımızın sonuna kadar yanındayız” dedi.

EYÜPOĞU UYARDI

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Mayıs ayı ve Haziran aylarının tarımsal faaliyetler için çok önemli bir  ay olduğunu ve bu ay içerisinde tarımsal ürünlerimize teknik ekibine danışarak gerekli tarımsal mücadele ve bakımları yapmaları konusunda çağrıda bulunuyor. Her zaman üreten ve üretmek isteyen Akçaabatlı  tüm üreticilerin yanında olduklarını belirtiyor.

VATANDAŞ SANDIĞA GİDİYOR

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Adacık Mahalle Muhtarı Mustafa Fındıkçı’nın vefatı ile boşalan Adacık Mahallesi Muhtarlığı için 6 Haziran 2021 Pazar günü seçim yapılacak. Muhtarlığa vekalet eden Selahattin Gedikli ile bir önceki seçimi 36 oy farkla kaybeden Hüsnü Akgün’ün aday olmalarının beklendiği seçimde 1023 seçmen 6 sandıkta ol kullanacak.

YAYLA EVLERİ İÇİN YIKIM KARARI

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Hıdırnebi yaylasında yıkım kararı bulunan 25 ev için sabah saatlerinde ekipler yaylaya çıktı. Hıdırnebi Yaylasında çok sayıda güvenlik görevlisi, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri tedbir amaçlı bekletiliyor.

KARDEŞ BELEDİYE OLDULAR

Rize'nin Güneysu ilçesi Belediye Başkanı Rıfat Özer, Güneysu ile Üsküdar Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzaladıklarını söyledi.  Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, yaptığı açıklamada, Üsküdar Belediyesinin tecrübesinden yararlanarak ilçeye farklı bir değer katmak istediklerini belirtti. Kardeş belediyeciliğin değerini bildiklerini vurgulayan Özer, "Sosyal kültürel belediyecilik projelerinde karşılıklı işbirliği çalışmalarımız olacaktır. İlçemiz için hayırlı olsun. Üsküdar Belediye Başkanımız sayın Hilmi Türkmen'e göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür ediyorum." dedi.

KAZANCI’NIN ACISI

Rize İl Genel Meclis Eski Başkanı Mehmet Kazancı’nın eşi Günay Kazancı, İstanbul Siyami Ersek Hastanesinde kalp kapakçıklarındaki sorunun tedavisi için ameliyat oldu. Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Günay Kazancı, hayatını kaybetti. Merhume Kazancı’nın cenazesi dün saat: 14.00’te Salarha Beldesi Müderrisler Mahallesinde kılındıktan sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Editör: TE Bilisim