AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, meclis olmadığı zamanlarda seçim bölgesi Trabzon'dadır. Gündüzleri sahada çalışan Günnar, akşamları da yine halkla iç içe olarak çaylarını içip sohbet ediyor. Günnar önceki akşam da Ayasofya'da saha çalışması yaptıktan sonra il başkanlığı dönemindeki yol arkadaşları TTSO meclis üyesi Aydın Özkurt, Mehmet Atmaca, Aytaç Beder, Ekrem Üçüncü, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Şahin ve Abdülkadir Birinci ile Ayasofya'da oturdu. Ekibi ile hiç kopmayan Günnar, hem durum değerlendirmesi yaptı hem de siyaset üzerine sohbet etti.

HİSOĞLU AİLESİNİN ACISI

Doktor Ferhat ve Doktor Seyit Hisoğlu’nun sevgili anneleri Saniye Hisoğlu Arsin yenimahllede yaşama veda etti. Cenazei bugün yenimahalle camiinde kılınarak son yolculuğuna uğurlanacak. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ZORLUOĞLU’NDAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hemşehrilerinin ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik eden Başkan Zorluoğlu, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.  Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşrifinin sene-i devriyesini idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Barış dini İslam'ı müjdeleyen, yaratılmışların en hayırlısı sevgili Peygamberimiz, Rabbimizin insanlar arasından seçtiği doğruluk timsaliydi. Güzel ahlakı, engin hoşgörüsü, adaleti, merhameti ve mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. Onun yaşayışı, hadis-i şerifleri, sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Bu bakımdan, Mevlid Kandili, Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Onun örnek hayatı, her Müslüman için alınması gereken derslerle doludur. Kendimizi sevgililer sevgilisi Peygamberimizin güzel ahlâkıyla donatmak, birinci önceliğimiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor; rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dualarımızın kabul olduğu bu mübarek gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum.”

ARSİN’E YAVUZ ATANDI

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu yaptığı paylaşımda, ‘Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstün'ün katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Teşkilat toplantımızda, GELECEK PARTİSİ Arsin İlçe Başkanlığına Çetin Yavuz atandı. Çetin Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.’

CHP’DE KADINLARIN HAREKATI

CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu' nun kooperatiflerden sorumlu danışmanı Fatma Köse'nin 18.10.2021 tarihli Trabzon programı belli oldu. Kadı koları bşakanının paylaşımında ‘Kooperatiflerce sorumlu Sayın Fatma Köse 18.10.2021 Pazartesi günü saat 14.30 da havaalaninda karşılanacak.  15.00'da Yomra Belediye Meclis Salonunda Kadın Koop. temsilcileriyle buluşulacak.  CHP İL Başkanı Ömer Hacısalıhoğlu 15.45 te ziyaret edilecek.  Vakfıkebir Üreten Eller Kadın Kooperatif Başkanı Aygül AKar saat 17.00 de ziyaret edilecek.  Beşikdüzü Üretici Kadınlar satış ofisi saat 18.00 de ziyaret edilecek.  Beşikdüzü Belediye Başkanı Sayın Ramis UZUN bizlere eşlik edecekler.’ Denildi

GÜNEŞ'TEN VAKFA ZIYARET

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçaabatlılar Vakfı'nı ziyaret etti. Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran ile bir süre sohbet eden Güneş, vakfın çalışmaları, öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran, "Akçaabat ilçemizin değerli iş insanlarından Halis Güneş ile güzel bir sohbet ettik. Vakfımıza katkılarından dolayı Allah razı olsun" dedi.

SOKAK SOKAK ORTAHİSAR'DALAR

AK Parti Ortahisar İlçe kadın kolları sokak sokak Ortahisar'dalar. İlçenin kırsal mahallerinden Akkaya mahallesine giden ilçe kadın kolları başkanı Nahide Cihan ve ekibi üyeleri güncelleriler, sandıktaki seçmene ulaştılar, yeni üye kazandırdılar, evlere giderek halkın gönlüne girdiler, belediyenin çalışmalarını halka anlattılar.

HERKES BU PARKTA

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde meşhur İskefiyem Park vardır. Herkse bu parktadır. Parkta dün de AK Parti ilçe başkanı Hakan Kocaman, mahalle muhtarları ile oturdu. Mahalle muhtarları ile sohbet ederek, AK Parti hükümetlerinin 20 senede ilçeye yaptığı yatırımları anlattı. Kocaman, "Bu vatandaşın yolunu da AK Parti yapar, suyunu da, elektriğini de hizmetin en iyisini de. Mahalle yollarımıza ekstra gelen ödenekler ile çalışmalarımız yapılıyor. Başkası bunları hayal dahi edemezdi. Hayal etmeyi bırakın ilçeye kaynak bulamazlardı. Başka yerlerde çare aramaya gerek yoktur. AK Parti hizmetin en iyisini yapar" dedi.

“YALAN TERÖRÜYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, açıklamalarda bulundu. Başkan Tarım, “Dünyanın en kritik coğrafyasında bulunan Anadoluyu yeniden kontrolleri altına almaya çalışan emperyalist batının iç ve dış müdahalelerine karşı daha dik ve dirayetli, omurgalı bir duruş sergileyerek bu savaşı kazanmak adına, coğrafyasında büyük bir güç olmaya karar vermiş güçlü bir iradeden yana tercih yapılmıştır. Bizim yaptığımız dahili ve harici terörize örgütlerin ve devletlerin kıskacında yaşama ve yok olmama mücadelesi veren ülkemizin bir korunma ve savunma refleksinden başka hiç bir şey değildir. Yalan terörünü çok iyi kullanan Millet ittifakının etrafımızda cereyan eden ateş çemberini, yakan para, silah ve enerji denklemini boşa çıkarmamıza gücü yetmiyecektir. Dünya'yı saran ekonomik krizin sanki sadece Türkiye'de varmış gibi yalan terörüyle karşı karşıyada olsak filmin sonunun güzel biteceğini hep birlikte göreceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim